Followers

Sunday, May 22, 2011

May 22, 2011

Say hi to fast food...!
Why? Because the wife is forced to work on Sunday...!

32 comments:

  1. mc d!! uncle la msk sndri. hahaha

    ReplyDelete
  2. @fifymeow

    I'd rather sidai baju, cuci longkang, lipat baju dari masak.....

    Cooking is just not me, la babe...!

    ReplyDelete
  3. cik ina tak suka fast food, kalau makan pun sebulan sekali.

    ReplyDelete
  4. hehehe pakai maid la uncle gedek (^_^)

    ReplyDelete
  5. makan sambil bayar cukai.menyumbang kepada ekonomi negara.

    ReplyDelete
  6. rasa dah lama x makan mcD nie

    ReplyDelete
  7. ala..campak2 ja bahan dalam kuali tu..dah boleh jadi fast food jugak.. :P

    ReplyDelete
  8. sekali-sekala apa salahnya.
    anak-anak pon suka

    ReplyDelete
  9. wah...rindu fastfood gak..hahaha..seminggu ni dok tahan jer..

    |Jangkitan Paru-paru - Jaga-jaga!|

    ReplyDelete
  10. Nasib baik maid gua tak mogok... hahaha..

    ReplyDelete
  11. uncle masak lah.. then amek pic ltak blakang nye food tu.. mst trliur lah kami kami.. kn?

    ReplyDelete
  12. ciss!!!

    nasib baik uncle kurus, kalau selalu berfastfood, leh join club lelemak saya, hehehe

    ReplyDelete
  13. Awat tak tunjuk skil masak...

    ReplyDelete
  14. @Cik Ina Do do Cheng

    Sebulan sekali tu kira banyak la, makcik...!

    ReplyDelete
  15. @suha

    Gaji uncel kecik... tak mampu maid...

    ReplyDelete
  16. @norh

    Kalau uncle... dengan kuali-kuali tu uncle campak...!

    ReplyDelete
  17. @Cikli

    Tapi makan kat mcD tak patriotik!

    ReplyDelete
  18. @mizzura

    Kamu jangan... nanti tak muat baju pengantin!

    ReplyDelete
  19. @Isa

    Lu pakai maid? Patot pon banyak masa update belog!

    haha!

    ReplyDelete
  20. @emeera asnary

    Banyak idea la kamu...!

    (tengok atas sambil urut dagu)

    ReplyDelete
  21. @DeLancrettLurpak

    Uncle kurus...?

    Oh ya... selama ni gambar uncle hanya gambar kepala..!

    Haha!

    ReplyDelete
  22. @eLL

    Tak nak kamu rasa tercabar...!

    Padan muka!

    ReplyDelete
  23. jarang2 layan mekdi ..sedaaaapppp..

    cer tetiap minggu...

    pokcik jadi double size.. =)

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum Yob, masak lah best...seksi!

    ReplyDelete
  25. @Queen

    kalau tiap2 minggu..

    poket pulak makin kempes!

    ReplyDelete