Followers

Saturday, May 21, 2011

May 21, 2011

"Cuci rambut..!"

(Tampalan bahasa melayu ini didedikasikan untuk Cik Ina)

52 comments:

  1. cuci gune mesin basuh ke?
    bila nk bergmbar ngan katak?tok cik suha(^_^)

    ReplyDelete
  2. Uncle cuci rambut siap pi salon..terbaik terbaikk

    ReplyDelete
  3. Terima kasih guna bahasa melayu, tak payah pening nak bukak google translate. cuci atau basuh rambut, lelaki pun letak towel kat rambut cam tu ye, baru cik ina tahu.

    ReplyDelete
  4. kalau guna pentene, tak perlu semua ni. betul ke?

    ReplyDelete
  5. huhu....
    comel kain atas kepala tu uncle...~ hehehe

    ReplyDelete
  6. walau pun kepala berbungkus ala-ala awie dlm hantu kak Limah, tetap maintain ( hensem) :D )

    ReplyDelete
  7. woaahhh, cayalah uncle. btw, g salon xajk T_T

    ReplyDelete
  8. malas nak cakap lah kan ...u lagi kiut gitu ...kah kah!

    ReplyDelete
  9. Pergh!! cuci rambut kat salun..mahal tu!!

    ReplyDelete
  10. tak buat facial sekali? he he

    ReplyDelete
  11. uncle
    amoi tu tak urut-urut muka sekali ka?

    ReplyDelete
  12. fuyoohhh uncle.. superdupercomputer lah! saya pown x pnah wat cggtu.. ;)

    ReplyDelete
  13. kih kih kih,

    uncle pakai syampoo ape?

    ReplyDelete
  14. cuci rmbut p salon... cayalah XD

    ReplyDelete
  15. ..bersalon di rumah..hooh..beh(jeles sungguh ..coz i cant do the same with mine but then again less hair less the hassle i get..heh)

    ReplyDelete
  16. kalau balut kepala dengan kain batik lebih ayu...

    ReplyDelete
  17. soalan serius: kalau tak mahu basah rambut yg panjang tu, pakcik pakai shower cap tak?

    ReplyDelete
  18. kalah gue....gue cuci rambut sendiri jer

    ReplyDelete
  19. u know what, Jasmin just saw ur face just now and suddenly she said....

    "....Atok....!"

    OhemGee!!!


    haha!

    ReplyDelete
  20. wowowo.

    taulah rambut panjang. hehe
    kasi harum sikit

    ReplyDelete
  21. @suha

    Mana nak carik katak, eh?

    gud idea!

    ReplyDelete
  22. @Cik Ina Do do Cheng

    Ini towel gaya Awie dalam hantu mak limah

    ReplyDelete
  23. @senyumSOYA

    Kain?

    Kamu ingat ni kain batik, ke?

    Haha!

    ReplyDelete
  24. @Scarlett O'Hara

    Haha!

    Hantu mak limah sangat cool, kan?

    ReplyDelete
  25. @oh nudra

    Kalau ajak kamu nak bayar, tak?

    ReplyDelete
  26. @norh

    Mentang2 la muka uncle ni banyak jerawat!

    ReplyDelete
  27. @cek chun

    Tak...

    Uncle yg urut amoi tu...

    Heee...!

    ReplyDelete
  28. @emeera asnary


    Alaaa... kamu tipu untok merendah diri!

    ReplyDelete
  29. @cikAna

    Sekali sekala....

    Pssttt... shampoo girl dia cun!

    ReplyDelete
  30. @So Shy Lady

    Rambot juga mahkota lelaki, tahu!

    ReplyDelete
  31. @pembaris

    Kalau balut dengan kain kapan...?

    ReplyDelete
  32. @Daddy Ziyyad

    Tak... mandi rambot tak basah tak puas!

    ReplyDelete
  33. @eLL

    Rambot uncle bau bunga cempaka, tahu!

    (macam bau kubor la pulak...)

    ReplyDelete
  34. wahhhhh...uncle mmg pandai menjaga rambut..ingat pg kedai mamak jer...

    ReplyDelete
  35. @chichi

    Mamak degil...!

    Buat stail dia je! Haha!

    ReplyDelete