Followers

Monday, May 2, 2011

May 2, 2011

Sarcastic is just another way of being mean...

58 comments:

  1. he he..orang selalunya akan buat bertentangan dgn apa yang disuruh..

    ReplyDelete
  2. Berani tak bertempat ke apa tu? jom denda orang yang buang sampah..

    ReplyDelete
  3. kurang ajar?? dorang tak rasa apa2 kot...

    Kalo dia ltak kurang ensem, maunye dorang tercabar sikit .. hehehe

    ReplyDelete
  4. 'saya kurang ajar buang sampah di sini'
    haha!

    ReplyDelete
  5. statement yang begitu jujur ..sekurang-kurangnya...

    ReplyDelete
  6. kah3....selalu jumpa ayat2 begini...

    ReplyDelete
  7. Chomel..cara yang sangat comel tak bagi buang sampah kat situ

    Kan?

    ReplyDelete
  8. hehhehehe..pengakuan jujur..buangla sampah kat situ..heheh

    ReplyDelete
  9. "saya"...sopan dan berbahasa

    ReplyDelete
  10. ; betul laa dya kurang ajar , tgk , bahasa dya da salah :P

    ReplyDelete
  11. sesuke hati dorang jek kan....nak buang sampah merata-rata...

    ReplyDelete
  12. uncle...
    terima kasih sebab selalu singgah dan beri semangat pada ayu

    PS: kurang berbahasa, tu yang kurang faham... hehehehhe

    ReplyDelete
  13. @norh

    Kan kan kan...

    psikologi terbalik!

    ReplyDelete
  14. @Daddy Ziyyad

    Happy holiday to you too, doc...

    Doc ada cuti ke?

    ReplyDelete
  15. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Buang sampak merata-rata menag menjengkelkan!

    ReplyDelete
  16. @arryani

    Kurang ensem lagi baik dari kurang garam!

    ReplyDelete
  17. @roslaini saad

    Bukan semua orang sebegini jujur, kan...?

    ReplyDelete
  18. Menariklah entry kat sini.Ada identiti tersendiri.Saya follow tau.

    ReplyDelete
  19. @cikceriacorner

    Sign tu kecik sangat kan? Kamu boleh buatkan besar sikit? Sebesar backdrop, mungkin..?

    ReplyDelete
  20. @Adinda Amy Sensei

    Masa sekolah diorang tu tak belajar sivik!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  21. @MasZuber

    Dekat-dekat rumah uncle je ni....

    Haha!

    ReplyDelete
  22. @Citarasa Rinduan

    Diorang menggunakan bahasa rimba...!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  23. @Scarlett O'Hara

    Hai ! Terima kaseh follow...

    Muka masam hari hari sebab saya sangat hodoh bila tersenyom...!

    Haha!

    ReplyDelete
  24. @ghost writer

    Kita memang hidop dalam dunia yang penoh sarca....

    ReplyDelete
  25. biar sarca jgn carca marba...

    ReplyDelete
  26. uncle

    ke ini sign utk dia nak sound org supaya jgn buang sampah situ?

    is it?





    .

    ReplyDelete
  27. @BonekadalamChermin

    Ha ah... reverse psychology... la tu konon...

    ReplyDelete
  28. kihkihkih.. senang cenggitu, sendiri mengaku kurang ajar kalau buat gak kannnn.. padan la muka badan, kihkikhkih

    ReplyDelete
  29. cara mengajar orang yang payah diajar/degil

    ReplyDelete
  30. i suggest u take marker and add in the conjunction 'jika'

    ReplyDelete
  31. 1st time bukak blog uncle, saya sukaaa.. hehe.. x sangka uncle punya idea ni bagus, hehe.. ;)))

    ReplyDelete
  32. As Salam uncle!!
    =)
    lamanya tak tengok wajah wajah uncle bersama latar belakang yang unik unik!
    hari ni baru sempat buka belog.. terus masuk sini juga! nak tengok kot2 dah bertukar wajah ke ape ke.. hehhee.. wajah masih sama.. masih ganteng!! :)

    ReplyDelete
  33. saya sedang belajar..sebab saya kurang belajar sebelum ni, tapi saya bukan kurang ajar..hehe

    ReplyDelete
  34. saya buang sampah yg kurang ajar tu di sini. eh?

    ReplyDelete
  35. @DeLancrettLurpak

    padan muka badan?

    Woh! Perkataan baru tu!

    ReplyDelete
  36. @kella

    Kalau hari hari muka bertukar tu dah macam jin la pulak!

    ReplyDelete