Followers

Tuesday, May 17, 2011

May 17, 2011

What scare you the most? Your shadow or your refection?

59 comments:

  1. salam
    bro..
    biasalah bila cuti layan diri macam macam terbayang nak makan..
    macam filam red dragon pulak
    di bayangi sinaran bulan purnama

    ReplyDelete
  2. kah3...kadang-kadang susah nak cakap...

    ReplyDelete
  3. apasal muka macam bosan jer uncle....bawak2 lah makan angin...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum..
    ibarat anjing dan bayang bayang
    hihi

    ReplyDelete
  5. uncle...
    mai singgah citarasa rinduan...
    hilang bayang.. tinggal mee bandung.. huhuhu

    ReplyDelete
  6. kalau dua-dua tu tak ada,lagi takut..

    ReplyDelete
  7. errr.. reflection kot. sbb kdg2 byg2 m'nmpkkan sye lg kurus.hahaha -..-

    ReplyDelete
  8. cool....efek shadow camera dah macam butcher knife! :D

    ReplyDelete
  9. @Citarasa Rinduan

    Eh eh....

    Pertanyaan ku dijawab....

    Terima kaseh kerana puji-pujian yang terlalu!

    :)

    ReplyDelete
  10. @Azzah

    Kalu dua-dua takde tu.... HANTUUUUU!

    ReplyDelete
  11. @fifymeow

    Kurus sangat ke kamu ni...?

    Minom la Gain Weight..! (iklan tak berbayar)

    ReplyDelete
  12. @gadisBunga

    Boleh buat sound efek 'Chengg-Chengg-Chengg'

    Macam cerita Psycho...!

    Haha!

    ReplyDelete
  13. entahlah..tak tau nak jawab..hehe

    ReplyDelete
  14. yg gua cuak tangan gua yang terketar2 setiapkali picu kamera diketik (efek gua eksiden)

    ReplyDelete
  15. ..teringat masa kecik2 dulu bermain dengan bayang2-lari dari bayang-bayang sendiri..haha(itu sebelum aku tahu peribahasa'nya')


    *yes..the scarest of 'em all..is yourself( the true reflections) not the shadow. To let loose ..to open yourself to the world outside..that is why we, human.. try to shadowed its with our 'outer-skin', poeple may recognize its as an act of HYPOCRISY..but hell, who doesn't( as i believed)..but nobody gonna admit its..

    ReplyDelete
  16. first time cik ina tengok gambar orang ngan bayang -bayang sendiri.

    ReplyDelete
  17. ya...saya rindu sama blog pakcik..

    udah 5 hari tak masuk sini

    ReplyDelete
  18. cer senyum sikit. takde langsung gambo sengih-sengih nampak gigi.

    *nak tengok ada lesung batu ke tak...

    ReplyDelete
  19. @republik n9

    La ye ke?

    Tahon bila? Adoih! (dengar pon dah sakit..!)

    ReplyDelete
  20. @kocix!

    Kalau macam tu, takot pada diri sendiri, la...?

    Haha!

    ReplyDelete
  21. @sabda kalam

    Macam cerita Peter Pan, je..?

    Kan?

    ReplyDelete
  22. @DeLancrettLurpak

    Hansap betol...!

    Eropah mana ada hantu!

    ReplyDelete
  23. @Cik Cempaka

    Tu baru 5 hari....

    belom 5 tahon...

    ReplyDelete
  24. @eLL

    tak nak senyom!

    kamu ada lesong pipit, kan...?

    (ataupon jerawat..?)

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum Yob Gedek, My conscience!

    P.S Muka nampak cam lepas kena belasah dlm lokap! Atau muka orang belum makan?

    ReplyDelete
  26. dua dua pun tak suker..sebab selalu macam tertipu..

    tapi suker main shadow shadow ngan anak anak waktu malam sebelum tido.. buat shadow binatang..

    ReplyDelete
  27. muka seribu makna je? ;p
    muka lepas sedih..
    muka lepas melakukan sesuatu yang memenatkan..
    muka lepas melakukan sesuatu yang tidak memuaskan.,
    muka.. errr.. muka sedang merenung aku??? heheh.

    ReplyDelete
  28. reflection.....nampak semua lubang2 kat muke ni...bukit bukau semua ada

    (eh..kene dengan topik tak ni?)

    ReplyDelete
  29. @MOH KEMBARA

    Yob...!

    Ini namanya muka tembok!

    Haha!

    ReplyDelete
  30. @Chereta Chenta

    Agaknya kamu lagi penakot dari adik kamu...!

    Haha!

    ReplyDelete
  31. @Cik Pah

    Mesti ada shadow burong helang...

    Sbb paling senang nak buat!

    kan?

    ReplyDelete
  32. @kella

    Jawapannya....

    'muka tak malu'

    Haha!

    ReplyDelete
  33. @Queen

    Muka lobang lobang?

    Macam permukaan bulan la pulak!

    ReplyDelete
  34. @wahida

    Tak takut dua-dua...?

    Agaknya kamu yang hantu, tu...?

    Mak Limah!

    ReplyDelete
  35. neither! i'm scared of people!

    ReplyDelete
  36. My reflex: the mirror always runs away! ha ha ha

    ReplyDelete
  37. i'm here to do copy check(copywriter wannabe).uncle, u miss l in reflection.

    ReplyDelete
  38. saya takut dunia realiti. kehkehkeh

    ReplyDelete
  39. pleaseee...gambar senyum sebarang dua.

    saya ada parut jerawat

    ReplyDelete
  40. @Amalina

    Suka copywriter atai kopi maker...?

    ReplyDelete
  41. @KHRLHSYM

    Betol!

    Dunia realiti menjengkelkan!

    ReplyDelete
  42. Valuable info. Lucky me I found your site by accident, I bookmarked it.

    ReplyDelete