Followers

Saturday, May 14, 2011

May 14, 2011

Had a splash at Hutan Lipur Gunung Ledang, Tangkak, Johor.
And no... I didn't meet Puteri Gunung Ledang, there...

42 comments:

  1. jgn lupa sunblock uncle! and goggles too. :D

    ReplyDelete
  2. Gedek, tak kan blogspot problem, release tension sampai ke johor. sapa tu kat belakang?

    ReplyDelete
  3. hahaha! bez nye. xjmp PGL xpe la.. auntie kan ada :)

    ReplyDelete
  4. eh, takde gambar uncle pakai swim suit? ha ha ha

    ReplyDelete
  5. situ siti kelembai ada la bro

    ReplyDelete
  6. Salam Bro;

    Gambar case sensitive... hahaha..., lu pun sempoi bro...!!!

    ReplyDelete
  7. dengar cerita "puteri2" di situ suka dengan lelaki kacak rambut terurai...

    ReplyDelete
  8. pernah mandi kat sini masa study kat segamat...

    ReplyDelete
  9. waduh bestnye,

    terasa rase sejuk sungai blakang tue..

    ReplyDelete
  10. huh, saya tak pernah pegi sana.. padahal jasin dengan tangkak pun bukan jauh beno.. hish, teruk betol saya!

    ReplyDelete
  11. wahhh..ke Gunung Ledang..great!!
    hati hati fenomena 'kepala air' ya ..

    ReplyDelete
  12. huh best tuh..lama x mandi kat air terjun

    ReplyDelete
  13. ..main air..weee..DEBURRR!!!!

    *a day with mother nature really something at least its happened to me..let us cherish the give of GREEN while its there

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Yob, takkan kering jerk? Takut sejuk ke? Cuaca panas extreme ni memang sesuai Yob bertarzan kat sanun!

    ReplyDelete
  15. dah lama tak ke air terjun atau ke pantai...

    ReplyDelete
  16. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Tension makcik! Tak pernah sension macam ni!

    Kat belakang tu tarzan saya!

    Haha!

    ReplyDelete
  17. @fifymeow

    Hehehe...

    Pandai kamu berkata-kata...

    ReplyDelete
  18. @Isa

    Hahah!

    Gua sedia maklom tang bergambar tu!

    Hahaha!

    Lain kali kita ngeteh...!

    ReplyDelete
  19. @MasZuber

    Memang sejok sampai ke tulang!

    Air gunong la kata kan...!

    ReplyDelete
  20. @DeLancrettLurpak

    Owh... JAmu oranh Jasin ke...?

    Kamu memang tak patot!

    ReplyDelete
  21. @Chereta Chenta

    KAmu jangan mandi laot, nanti hitam!

    ReplyDelete
  22. @sabda kalam

    Kalau aku yang debur, mau kering air tu...!

    Hahaha!

    Hai...!

    ReplyDelete
  23. @MOH KEMBARA

    Cuaca panas tu yang bersantai tu...

    (juga sebab tension blogspot buat hal...)

    ReplyDelete
  24. @Adinda Amy Sensei

    Mesti kamu selalu ke swimming pool...!

    Haha!

    ReplyDelete
  25. puteri gunung ledang?

    bukan dah mati ker..

    ReplyDelete
  26. pakchik, bersemangat sungguh hingga ke tangkak ye?
    sempat terjun tiruk ke?

    ReplyDelete
  27. @ghost writer

    "Berlayar berbelok-belok, saoh dibongkar di tempat tenang, Yang tinggal hati tak elok, Yang pergi hati tak tenang.."

    ReplyDelete
  28. @miss nina

    Pakchik terjun katil, pandai la....

    ReplyDelete
  29. menariknya mandi ayaq terjun dikala panas membara macam sekarang nih

    ReplyDelete
  30. @cek chun

    Memang...!

    Mandi sampai kecut jari...!

    ReplyDelete
  31. oh gunung ledang!!! nk pegi agy!! ;)

    ReplyDelete
  32. Pakcikkkkkkk...

    saya kat skudai time tu

    naper tak ajak pun nie

    ReplyDelete
  33. @emeera asnary

    Bunyak macam pengunjong setia je...?

    Dah berapa kali datang...?

    ReplyDelete
  34. @Cik Cempaka

    Abis tu, tak bagi tau....

    Macam mana nak tau....?

    ReplyDelete