Followers

Wednesday, May 11, 2011

May 11, 2011

Me? 'Barang'?
"Jangan sisihkan pakcik..."

71 comments:

  1. takde sapa nak sisihkan pakcik...sayang pakcik lagi ada...

    er, geli tak dengar?

    ReplyDelete
  2. saya takkan sisihkan pakcik.

    *belai rambut pakcik.

    hahahaha~~

    ReplyDelete
  3. btw~~

    kawasan barang yang disisih itu adalah apa?

    ReplyDelete
  4. eww... bujal nak belai rambut uncle..haha.. straight ker ko bujal ?

    ReplyDelete
  5. rumah orang tua kawasan tu dah penuh.." abang ali ada satu bilik kecil en kasim buleh tinggal situ sampai bila bila en kasim suka..meh meh

    ReplyDelete
  6. kat Johor(baca: JB, kampung saya)..glamer dgn ayat 'selisih lah kau'...pakcik pernah dengar?

    ReplyDelete
  7. kami sayang pakcik...kihkihkih...

    ReplyDelete
  8. alolololo... pakcik bukan barangan untuk disisih sisih! :)

    ReplyDelete
  9. apa ke hae nya tu... tak pernah dengar la pulak kawasan barang disisih.. uncle bukan barang la...

    ReplyDelete
  10. alah alah kesiannnnn...

    disisih nampak elok sikit bunyi ek..
    kalau dibuang, nampak sgt hina, kannn?

    ReplyDelete
  11. orang tua memang begitu mudah terasa hati dan agak sensitif....nak di sisih kemana ni uncle...kah3!

    ReplyDelete
  12. kita pun syg gak ke pakcik...
    syg mcm abah tak pe, kan...?





    ko ada rasa umur 80 tak bang?
    kikiki..

    :p



    .

    ReplyDelete
  13. ala kesian yer....baru umur 42...rasa tersisih sudah...payah2...

    ReplyDelete
  14. ada tempat barang disisih ke? ayat baru ni..

    jangan tulis tempat orang tersisih sudah....

    ReplyDelete
  15. alololo

    cayang -cayang

    opps terlebih suda

    nanti aunty bawak parang lak =)

    ReplyDelete
  16. apa barang main sisih ni
    buang terus lahhhh
    kah kah kah

    ya ampunnnnn pakcik!
    hik hik hik

    ReplyDelete
  17. 'barang yang disisih'??
    ape tu?
    barang bole recycle ke?
    sedih pulak caption 'sisih' tu..

    ReplyDelete
  18. kesian uncle gedek kena sisih..hehe

    ReplyDelete
  19. nak tukar laa

    'kawasan barang yang disisir'

    baru sesoaiii

    ReplyDelete
  20. sapa yang berani sisihkan Uncle yang femes amos nie ??? meh kita bakor dia... hahaha...

    ReplyDelete
  21. hehe ni la baru kena ngn ayat :
    harapkan pagar,pagar makan padi
    lalala

    ReplyDelete
  22. : ne ad sishkan uncle . syg uncle ! :')

    ReplyDelete
  23. Jangan sishkan makcik bila dah tua (pesan makcik pada anak-anak)

    ReplyDelete
  24. dah macam iklan pulak...

    sian..

    tapi ganteng lagi deh ^__~

    ReplyDelete
  25. Salam kenal....ade gak tempat barang disisih...hehehe...

    ReplyDelete
  26. huhu..spe nk sisihkan uncle?? ckp kt sye.hahaha

    ReplyDelete
  27. ehheheheh...x..sy xsisihkan pakcik..

    ReplyDelete
  28. @bujal X

    Terima kasih...

    (sambel belai rambot kamu juga)

    ReplyDelete
  29. @wahida

    AyoooK... Kembang hidong, babe!

    ReplyDelete
  30. @bujal X

    Tempat diorang longgok kotak plastik dan kertas...

    Lokasi hospital selayang

    ReplyDelete
  31. @Cik Pah

    Lebih baik kamu tak tahu...

    Shyyyyyy...!

    ReplyDelete
  32. @Daddy Ziyyad

    Doc... pakcik bersekolah rendah di Sek Ren Ngee Heng dan sekolah agama kat Kampung Kastam, tahu...!

    ReplyDelete
  33. @MULAN

    Tu la... nak bersastera tak bertempat...

    buat orang keliru...

    Jumpa sign tu kat hospital selayang

    ReplyDelete
  34. @catherine-

    Kotak2 dan plastik yg diorang longgok kat situ...

    ReplyDelete
  35. @Bigdaddyz

    Maklom la...

    warga emas... sensitif tahap emas!

    ReplyDelete
  36. @Republic Aku

    Perasaan yg sangat rapuh di hujung umur ni...

    ReplyDelete
  37. @tasekM

    Tiba-tiba rasa nak beli dipers adult!

    ReplyDelete
  38. @mizzura

    jumpa sign ni kat hospital selayang

    Diorang asingkan kotak2

    ReplyDelete
  39. @Cik Cempaka

    Jangan takot... uncle tak bagi dia baca komen kamu!

    ReplyDelete
  40. @gadisBunga

    Tu la pasal... Kalau jumpa sign ni kat DBP ok jugak...

    ni kat hospital selayang

    ReplyDelete
  41. @h4ni3

    Kalau

    'kawasan barang yang diusir?'

    bole?

    ReplyDelete
  42. @suha

    ngeh ngeh ngeh!

    sambong sini pulak!:?

    haha

    ReplyDelete
  43. @Fadzli Amir

    Tau takpe...!

    Sisih jangan sampai merintih!

    Hai!

    ReplyDelete
  44. @fifymeow

    Kamu nak cakar muka dia ke...?

    Meowww!

    ReplyDelete
  45. bro sentiasa cool, kehkehkeh. posisi gambar dan expressi sama tapi makna berbeza.

    ReplyDelete