Followers

Tuesday, May 10, 2011

May 10, 2011

Pakcik ini adalah :
A) Pemburu Ayam Hutan
B) Kaki Pancing
C) Peminat Saiful Apek
(Pilih satu sahaja)

72 comments:

  1. : kipas susa mati saiful apek rupenye ... baru laa org tau uncle :) patut rambut ad serupa ~hee

    ReplyDelete
  2. pakcik ini adalah: semua jawapan tersebut..:)

    ReplyDelete
  3. b) Kaki pancing

    betul kan???
    tapi iols rasa
    lebih kepada

    e) pemburu wanita

    hahahahaha

    ReplyDelete
  4. makcik tak pandai agak, tapi dari keadaan rambut, gedek cam peminat saiful apek. suami makcik kaki pancing. makcik plak suka buru ayam hutan masa keja kat estet.

    ReplyDelete
  5. haha..lawak baca komen2 kat atas..

    mek nak skema sikit la..mek pilih B)kaki pancing....


    tapi kalau nak kata
    E)penangkap gambar


    pun buleh kan..hekhekhek

    ReplyDelete
  6. Kaki pancing!!

    Motip anak rambut bertenggek atas bahu? ekekeke

    ReplyDelete
  7. style dah macam apek saiful..tapi saya pilih untuk kaki pancing.. betul dak ? clap clap clap untuk diri sendiri.hehe

    ReplyDelete
  8. saya rasa macam pemancing la uncle

    ReplyDelete
  9. nak kate peminat saiful apek tak semestinya style sama minat pon sama erk...ermmmm kaki pancing kot... tapi tang pelatih plkn tu memang terbahak2 saya ketawa...hahahaha

    ReplyDelete
  10. Pakcik buka gerai air kat situ kannn..

    ReplyDelete
  11. b...
    sebab ayu belek2.. rupa uncle ala2 pemenang GP JORAN berita harian di mersing, tanjung leman..
    hehhehehe..

    askor tu!!

    ReplyDelete
  12. x de jawapan yang sesuai....
    pakcik peminat justin bieber...
    buleh ka....huhuhuhuuhu.....

    ReplyDelete
  13. saya tak suka jawab soalan objektif
    hehehe

    ReplyDelete
  14. C tapi versi senior ..

    jangan maree :)

    ReplyDelete
  15. kaki pancing.. ada hadiah ke pakcik..

    ReplyDelete
  16. no:3...lebih hensem dari saiful apek!

    ReplyDelete
  17. Pak Chik Adalah Soljer Of The Past..

    ReplyDelete
  18. pakcik adelah pakcik saye
    hahaha

    ReplyDelete
  19. F) penyonglap topi kanak2

    muehehehhe

    ReplyDelete
  20. kaki pancing???

    bukan tangan ke yg pancing??

    larikkssss

    ReplyDelete
  21. uncle dah berapa tahun berambut panjang? cikgu disiplin tak kejar ke?!

    ReplyDelete
  22. @miloais

    jawapan E tu boleh di pertimbangkan!

    ReplyDelete
  23. @gadisBunga

    naseb baik penjual topi...

    ingatkan penjual tipu, tadi....

    ReplyDelete
  24. @Cik Ina minat Do do Cheng

    makcik buru ayam hutan pakai apa?

    Senduk...?

    ReplyDelete
  25. @Queen

    Eh...

    Tak terpikir la E penangkap gambar tu...

    cool!

    ReplyDelete
  26. @Daddy Ziyyad

    Tanpa motif...

    saja nak tunjuk rambot panjang...

    HAha!

    ReplyDelete
  27. @tasekM

    Hahaha...

    Ha ah, kan?

    (swey betol)

    ReplyDelete
  28. @MasZuber

    Joran pon uncle tak punya...

    haha!

    ReplyDelete
  29. @Cik Pah

    Bertepok sebelah tangan tdak akan berbunyi...

    ReplyDelete
  30. @Just Call Me Bitt

    PLKN tu memang luar dugaan...!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  31. @catherine-

    ini mesti rujuk pada topi celoreng tu, kan?

    ReplyDelete
  32. @Cik Cempaka

    maksod kamu 'peniaga pasar malam?'

    Haha!

    ReplyDelete
  33. @Citarasa Rinduan

    Mersing pantainya cantik!

    Masjidnya atas bukit...

    Bes!

    ReplyDelete
  34. @Bigdaddyz


    Nak makan apa? Gua blanja...!

    Haha!

    ReplyDelete
  35. @Carlos Ribeiro

    Haha!

    We call it as 'Main Tembak'

    Haha!

    ReplyDelete
  36. @blog-tips-kurus

    Masa sekolah dulu, kalau ada spot check rambot, memang uncle je yg kena gunting!

    Haha!

    ReplyDelete
  37. @makdara TERdiva

    Guna mata untok pancing awek...!

    Hahaha!

    ReplyDelete