Followers

Sunday, May 1, 2011

May 1, 2011

Please don't tell me there's someone or something behind that window...!
(Van jenazah = Hearse)

35 comments:

  1. salam
    harap harap van untuk gua tk gegar lebih lebih

    ReplyDelete
  2. Aduuuuhhh, knaper background van ni?
    Jangan pandang belakanggggggggg

    ReplyDelete
  3. kalau uncle berani, amik gambar waktu malam mcm gini, hehehhe

    ReplyDelete
  4. : uncle , kenapa pakai gmbr background ni ??

    ReplyDelete
  5. jangan risau kalau adapun cuma boleh lihat melalui cermin jer...haha

    ReplyDelete
  6. Salam Yob Gedek, one of my lecturers yg buleh rasa ada makhluk lain penah bagi warning kt makhluk ni, "Kau dok situ diam2,...aku nak buat keja nih!" Ada brani?

    ReplyDelete
  7. kereta mayat tinted ke..
    klw ade pun tak nampak.
    haha

    ReplyDelete
  8. Perghh, van jenazah pakai toyota tu

    ReplyDelete
  9. nasib aik tak tunjuk no plet.kalau tak orang boleh buat beli no ekor.rare...

    ReplyDelete
  10. tak nakkkk, dalam family,makcik sorang je belum duk kat dalam van tu,takut amalan tak cukup lagi.hidup lama pun takut,lagi banyak dosa plak nak wat.

    ReplyDelete
  11. @DeLancrettLurpak

    Malam... kau nak mam....? (sambong sendiri)

    ReplyDelete
  12. @phee ungu

    Untok mencabar diri sendiri...

    Ye la tu!

    ReplyDelete
  13. @ghost writer

    Haha!

    Umpama jerong kat akuaria??

    ReplyDelete
  14. @MOH KEMBARA

    Teman tak boleh rasa...!

    Rasa nak lari ada la...!

    ReplyDelete
  15. @tasekM

    Enjit-enjit semoootttttt....!

    Larikkkk!

    ReplyDelete
  16. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Eh ye ke? Innalillah....

    Betol makcik... hidop lama dosa pon laaaama....!

    ReplyDelete
  17. cuba tengok betul betul uncle
    rasa macam ada yg menempek tu


    heheh

    ReplyDelete
  18. @BonekadalamChermin

    Kamu jangan, uncle darah gemuroh macam guroh!

    ReplyDelete
  19. entah bila sara jadi penghuni dlm tu

    ReplyDelete