Followers

Saturday, April 9, 2011

April 9, 2011

Who said guys hate shopping? Real men shops in a D.I.Y. stores...! Yeah!!!!

37 comments:

  1. alaaa.... shopping utk barang keperluan dapur xde plak??

    :(

    x adil!

    ReplyDelete
  2. yes gedek, sama cam pakcik kalau shopping mesti hardware , hardware, hardware.

    ReplyDelete
  3. ehemmm
    girls also like DIY shop okeh..

    ReplyDelete
  4. minggu ni ... cat umah kaaa..

    ReplyDelete
  5. shopping or just taking the picture only???ha..ha..ha..
    why selalu ada idea.......

    ReplyDelete
  6. nasib baik periuk, senduk, kuali belum ada di DIY store.
    kalau tak, alamat masak sendiri la bro kita...

    ReplyDelete
  7. Salam Yob Gedek, cat apa dan warna apa? U look cam relax...dimatamu syahduuuu!

    ReplyDelete
  8. i like DIY.
    selalu masuk.
    tapi tatau nak beli ape.
    hehehehehe

    ReplyDelete
  9. muka husband saya kalau masuk kedai DIY mmg seronok, mcm muka saya masuk kedai kasut, heheheheh

    ReplyDelete
  10. dok la harap2 kot yg tergantung kat belakang tu handbag ka..kasut ka..sedap sikit mata nk tengok.hehe

    ReplyDelete
  11. pandai ker menukang, mengecat bagai???

    ekekeke... larikkkk

    ReplyDelete
  12. suka lah bila shopping barang kamu

    ReplyDelete
  13. guys suka shoping barang diaorg je lah...cuba ajak tmpt ladies...hmmm...sure buat muka letih..

    ReplyDelete
  14. @Sab Buenoo

    Yeay yeay! uncle menang!

    Blueeekkk!

    ReplyDelete
  15. @catherine-

    shopping barag dapor sangat menjemukan...

    kecuali tang makan..!

    ReplyDelete
  16. @cek chun

    Memang ada....

    cuma bukan kat area power tools!

    ReplyDelete
  17. @Chik Att

    Tang cat malas la...

    sakit tengkok!

    ReplyDelete
  18. @lans18

    Sebenarnya beli mob...!

    Hahaha! Tak rock langsong!

    ReplyDelete
  19. @Cikli

    Kalau benda alah tu ada...

    kita boikot!

    ReplyDelete
  20. @MOH KEMBARA

    Bukan beli cat ke paku ke gergaji...!

    Beli mob!

    Tu yg syahdu tu!

    ReplyDelete
  21. @DeLancrettLurpak

    Sama lah...

    My wife kata munka uncle kalau masok kedai kasot macam 'muka puaka'

    ReplyDelete
  22. @h4ni3

    Jangan pandang sebelah mata, eh?

    Uncle peminat Tim Allen dalam siri "Home Improvement"

    ReplyDelete
  23. @s a L o m a

    Pls la...

    Benda lain takpe... jangan handbag, kasot lebih-lebih lagi bra!....

    Mau setengah hari kat kedai...!

    ReplyDelete
  24. @nyanyisunyi

    Bukan muka letih...!

    Teros PENGSAN!

    Tidaaaakkkkkk....!

    ReplyDelete
  25. A'ah kan..sutera tak pernah masuk kedai hardware sebelum ni.

    Nak kena masuk ni. Cane boleh termiss satu port ni. Port untuk mengushar laki-laki macho-macho..kakaka

    ReplyDelete
  26. @Sutera_suci

    Jangan salah faham....

    Macho di malaya bermaksod perot boroy...!

    ReplyDelete