Followers

Friday, April 8, 2011

April 8, 2011

Clone...?

55 comments:

  1. hensem jugak uncle bila tak berambut ..

    ReplyDelete
  2. erm.. berbeza benar clone ni pakcik...

    ReplyDelete
  3. teringat kat blue man group.

    haha~~

    ReplyDelete
  4. hakhakhak..

    jauh lagi nak seropa dgn pokcik.. =)

    kene tambah rambut dan tanning kulit.. =)

    ReplyDelete
  5. clone cam tak caya je. mana yang clone tu.ekekek

    ReplyDelete
  6. kenapa cek tengok benda kat belakang tu macam senyum ja..

    ReplyDelete
  7. Nehi. Takk sebab..

    Hidung patung tu mancung!


    Haha..larikkkkkk

    ReplyDelete
  8. kena tambah misai,janggut n rambut...ada gaya...heee

    ReplyDelete
  9. Technical error during cloned....

    ReplyDelete
  10. kalau di doctorkan gambar ni, terjadi fitnah ni bro. hati-hati

    ReplyDelete
  11. panjang struktur kepala ok dah
    lebar tak berapa mencukupi
    tak boleh lulus SIRIM lah

    hehehehehe

    ReplyDelete
  12. alang-alang buat klon,
    baik buat yang hensem.
    kan uncle?

    ReplyDelete
  13. Clone lagi charming sb clone senyum uncle masam...hehehehe....

    ReplyDelete
  14. Salam Yob Gedek, patung ke...toyol behind your back tu?

    ReplyDelete
  15. kasi kaler la patung tue. mungkin akan same kot mcm uncle

    ReplyDelete
  16. yg belakang tu pakai fair and lovely eh?

    ReplyDelete
  17. yang belakang tuu...
    haaaalusssssss.....

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum
    patung baju kedai kain pun sama dengan uncel..hik hik

    ReplyDelete
  19. @Cik Pah

    Tidak berambot?

    Dia tidak bernyawa!

    ReplyDelete
  20. @rATu kEBaYA

    Ini clone palsu... (macam telor palsu)

    ReplyDelete
  21. @Queen

    Tambah semua tu... tambah masalah la...!

    ReplyDelete
  22. @alien

    Ya, mata kami sama-sama biru!

    eceh!

    ReplyDelete
  23. @Sham

    Itu hanya tambahkan kos...!

    Tak nak!

    ReplyDelete
  24. @miloais

    Ini sirim cawangan mana ni...?

    ce cita ce cita

    ReplyDelete
  25. @MasZuber

    lepas kaler ambik gambar guna kamera mahal kamu tu?

    boleh?

    ReplyDelete
  26. @DeLancrettLurpak

    Yang depan tu pakai black & beauty....

    ReplyDelete
  27. saya pilih uncle sebab ada warna. hehe

    ReplyDelete
  28. uncle,

    this is:

    THE BALD AND THE BEAUTIFUL.


    eh?

    ReplyDelete
  29. tak dapat bayangkan kalo clone tu menjadi kenyataan...hehehehehehe...

    ReplyDelete
  30. patung tu nak jadi serupa uncle mungkin susah, tapi uncle nak diserupakan dgn patung tu senang!

    ReplyDelete