Followers

Wednesday, April 6, 2011

April 6, 2011

Guest #27

I had the pleasure of meeting a very creative friend of mine, Anak Bumi.
The best part is he personally autographed his new book Ada Di Dada to me! Thanks brother!
(Click here for more info on his book)

68 comments:

  1. 500 copies only. Limited!!
    Bro takmau buat photobook jugak ke..your daily faces..

    ReplyDelete
  2. great work, "anak bumi"..

    nnti boleh order senaskah..

    ReplyDelete
  3. menarik!!! uncle gedek nak 1 buku tu boleh???

    ReplyDelete
  4. masZuber,

    rambut sama panjang, tapi warna lain-lain, hehe.

    kidding gedek! :P

    ReplyDelete
  5. wah.. bestnye..

    tapi saya setuju ngan cadangan dr ziyyad tuh. what say u uncle ?

    ReplyDelete
  6. @Cik Pah
    wahh... ziyyad kecik2 lagi dah naik pangkat jadi dr... ehehehe


    uncle.. yes, u should publish yours too.. nanti kitorg pakai ramai2 beli.. duit royalti, jangan lupa belanja kami.. hehe

    ReplyDelete
  7. dia hari-hari pakai baju putih ke uncle? hihihi~

    ReplyDelete
  8. uncle...

    ada iras anak beranak la :P

    ReplyDelete
  9. tak kira. lepas ni uncle kena jemput saya jadi tetamu pulak.

    saya dah lukis aiskrim tahi. uncle boleh datang tengok. kali ni saya warna cantik2. :">

    ReplyDelete
  10. hehehehe..anak bumi....
    janggut tak serapi pakcik...
    muke kuncup sikit dari pakcik..
    mata tak se fokus pakcik....
    yg penting...
    die gelak tak seperti pakcik...hehehehhe...
    pakcik punye gigi sentiasa menjadi rahsia....
    ada di dada...:)

    ReplyDelete
  11. lepas ni bule dak saya jadi guest artis kat belog ni?? jeng jeng jeng.. :)

    ReplyDelete
  12. iols nak buku tu
    percuma
    bleh tak???

    ekekekeke

    ReplyDelete
  13. bila saya ada peluang bergambar belakang pakcik ni??

    ReplyDelete
  14. Nanti kakak masuk rumah dia pulak. Nak kenal kot boleh dapat free. :)

    ReplyDelete
  15. gedek , ko bila gi nak wat buku, jangan lupa war warkan kalau dah ada perancangan ke arah tu.makcik dapat pegang-pegang reben masa pelancaran buku ko tu jadilah.he he he

    ReplyDelete
  16. anak bumi mesti kelakar habis, sebab pertama kali gua nampak lu senyum bro.

    ReplyDelete
  17. sekarang saya percaya..hahahahahha......

    ReplyDelete
  18. Salam Yob Gedek, dapat buku diautographed baru namapk senyum sikit!

    ReplyDelete
  19. uitt.. a younger version of u!

    ReplyDelete
  20. tunggu buku pakcik jugak.. :)

    ReplyDelete
  21. apsal sikit jer copies...aiseh.mesti dah sold out.

    ReplyDelete
  22. jangan risau, tak sampai seratus lagipun orang beli...sayalah 'ghost writer' yang sebenar, hehe

    untuk sesiapa yg nak order, sila ke blog saya.

    (nampak gaya bro. gedek telah menjadi ejen jualan ADD ni,hoho)

    ReplyDelete
  23. @Daddy Ziyyad

    My very own photobook?

    Saya pon belom tentu beli! Hahaha!

    ReplyDelete
  24. @MULAN

    Yeah! Tak kenal maka tak cinta!

    ReplyDelete
  25. @Anak Bumi

    Haha! Betol... Engkau kalerkan hitam, kan? Haha!

    ReplyDelete
  26. @Cik Pah

    Cadangan tu? Cadangan ditutup!

    Haha!

    ReplyDelete
  27. @h4ni3

    Kalau mine, tak de royalti pon, sebab takde orang beli!

    ReplyDelete
  28. @Puan Capa

    Iye ke? Ramai orang cakap macam tu, lah...?

    ReplyDelete
  29. @nyanyisunyi

    Hai nyanyi sunyi.... salam kenal juga...

    Harap tak sunyi lagi!

    :)

    ReplyDelete
  30. @Hantu Kak Limah

    Ooo... kira 'sama tapi tak serupa...?'

    Kan pendek sikit...?

    Haha!

    ReplyDelete
  31. @bujal X

    Pakcik yg bergambar belakang kamu boleh?

    ReplyDelete
  32. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Buku hutang banyak la...

    Takde reben pon... ikat dengan getah!

    Haha!

    ReplyDelete
  33. @tupaimerah

    Ini yg susah nak jawab ni...

    genre 'rock & roll' kot?

    ReplyDelete
  34. @Cikli

    Gua senyon sikit sbb 'menghormati tetamu'

    haha!

    ReplyDelete
  35. @cek chun

    Ye ke ni?

    Lepas ni kalau anak bumi nak tau macam mana muka dia time tua, tengok pakcik la...?

    ReplyDelete
  36. @norh

    Pakcik hanya ada buku roti je....

    ReplyDelete
  37. @Anak Bumi

    Kamu ke 'ghost writer'?

    Aku pon tak tau! Hahahaha!

    Lepas ni aku boleh bukak payong untok orang ambik oder, ni...!

    Haha!

    ReplyDelete
  38. Uncle gedek, sutera nak jadi guest nombor 3puluh..yey!

    ReplyDelete
  39. @Sutera_suci

    Kamu kena tunggu 2 nombor giliran lagi, la....?

    ReplyDelete
  40. uncle,

    both of u got the same style!

    ada ponytail!

    er, maseh ada copy ke buku ni?


    .

    ReplyDelete
  41. @BonekadalamChermin

    Cepat sebelom habes...

    bila kamu nak jadi guest star uncle ni?

    ReplyDelete
  42. @miss nina

    Serious ke?

    sama?

    dah ramai orang cakap ni...!

    ReplyDelete
  43. uncle,

    suma guest star page ni power-power la...

    tak layak sy.
    hahaha

    *tapi nak chop guest yg ke-33, bley?

    eh.

    ReplyDelete