Followers

Saturday, April 30, 2011

April 30, 2011

Helping my wife on the housework is my thing. 'Sidai baju' is my favorite!
(Man! I really hope she don't read this entry...!!! Ha ha ha..!!)

44 comments:

  1. Kenapa orang lelaki tak boleh baca entry ni. dorang patut baca.Selalu kalau kat rumah pakcik suka basuh kain ngan bilas, makcik pulak tukang sidai. jangan tak tahu washing machine kat rumah makcik pengeringnya tak berfungsi lagi.

    ReplyDelete
  2. hahaha...
    tau takut ye Uncle....


    - nak makan apa unutk lunch ek ??? mai sini solomolo rekemenkan... murah, jimat dan KENYANG > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/makan-apa.html

    ReplyDelete
  3. sekurang2nya ada la juga usaha utk membantu,teruskan menjadi tokoh suami mithali sepanjang hayat..hehe

    ReplyDelete
  4. Salam Yob Gedek, bab sidai yg paling sonang, tapi bab hangkat, lipat dan gosot tu yg lomah! Pepe pun I salute U!

    ReplyDelete
  5. keep it up uncle,

    manyak untung aunty ade uncle.

    ReplyDelete
  6. baru lelaki romantis, tolong sidai baju. hehe

    ReplyDelete
  7. Eles, macam biasa..uncle lalu je ambik gamba tu kan?


    Ngaaa

    ReplyDelete
  8. fuyo.. uncle sidai baju... :D

    baju dalam ke?

    ReplyDelete
  9. uncle, ada adik lelaki bujang tak? he hehe

    ReplyDelete
  10. at least this is the way to be 'somebody' bro.
    wife: would somebody please sidai the bajus....
    gedek!: aye aye mem...

    wife: then...jangan lupa caghi kayu!

    hahaha...

    ReplyDelete
  11. : uncle ni rajin betul laa . two thumbs up :)) aba org pun mcm uncle , rajin tlg ma sidai & basuh baju , tambh - tambh sejak ma sakit . *org pkai header baru pun uncle perasan ea ?? segannya :P

    ReplyDelete
  12. eh same la..haha. i can finish 1 basket in 3min..takde menghayatinya

    ReplyDelete
  13. i hope she do!haha!nanti boleh sidaikan selaloo.

    ReplyDelete
  14. salam bro
    dari awal perkahwinan sampai sekarang asyik kena buli..

    ReplyDelete
  15. Ok apa tolong sidaikan kain baju....bahagia ada suami mcm ni..:)

    ReplyDelete
  16. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Eh... teringin nak beli dryer tu.. tapi tak mampu!

    ReplyDelete
  17. @MOH KEMBARA

    hehe... semua yg di sebot tu kawan buat, tahu?

    Haha!

    ReplyDelete
  18. @KHRLHSYM

    Huh? Romantis is not me lah rasanya...

    ReplyDelete
  19. @Sab Buenoo

    baju dalam uncle sidai kat dalam...!

    Haha!

    ReplyDelete
  20. @norh

    Haha!

    Tapi adik uncle ada abang lelaki yang baru sorang isteri!

    Lariiiiii...!

    ReplyDelete
  21. @phee ungu

    Oh? Semoga 'ma' bertambah sihat...!

    Kem salam kat 'ma'

    ReplyDelete
  22. @hamitaf

    Errr....

    Kita bercakap pasal sebakol baju kan?

    Buka sebakol durian, kan...?

    Hahaha!

    Hai!

    ReplyDelete
  23. @gadisBunga

    Uncle memang dilahirkan macho!

    eceh!

    ReplyDelete
  24. @Amalina

    Memang selalooooooo...!

    Tapi ikhlas!

    ReplyDelete
  25. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    Aku buli balik dalam 'bentuk lain'....

    Lalala

    ReplyDelete
  26. apa salahnya...masa hidup bujang dah praktik cara sidai baju yang betul.hahaha

    ReplyDelete
  27. rajinnye uncle..susah nak tgk org laki rajin2 la ni..heheh

    ReplyDelete
  28. @cikceriacorner

    Memang ada kelab lelaki rajin....

    Uncle la presidennya...!

    Haha!

    ReplyDelete
  29. uncle

    napa sidai baju tu 'sidai baju'?
    dabel meaning?




    hari ni hari blur sy
    suma tak paham..haha

    ReplyDelete
  30. @BonekadalamChermin

    Uncle tak nak xpalin, sebab hari ni hari blur kamu!

    Haha!

    ReplyDelete
  31. my hubby fav task too..hihihi..

    ReplyDelete
  32. saya suka jika lelaki sama rajin begini. untung wifey :)

    ReplyDelete
  33. @Dee

    Haha!

    'mat rock' memang begini!

    ReplyDelete