Followers

Thursday, April 28, 2011

April 28, 2011

Laaaaaaaarrriiiiiiiiiiiiiiiii....!!!!

74 comments:

  1. pakcik takut ngn darah yeee
    hehehe

    ReplyDelete
  2. ambik darah pun takut.
    tak macho la ko bang.

    :p




    .

    ReplyDelete
  3. yearly medical check-up?
    good for you!

    ala beb... takat darah jahhh!~
    tak kan takot!

    ilang macho beb!
    hahahahaha

    once upon a time
    derma darah ni dah jadik rutin wajib iols setiap tiga bulan
    now dah stop - kesihatan tak mengizinkan...

    ReplyDelete
  4. huhhhh..

    hilang la macho kalo lariiiii

    hahaha.. meh saya tolong amikkan darah meh!!!

    ReplyDelete
  5. jgn lari uncle..meh saya amikkan..meh2..

    ReplyDelete
  6. Kenapa Lari??????....

    Cabutttttttt! Lariiiii!!!!!!!!..ni lebih laju...

    ReplyDelete
  7. hahahahhahahahahahaha

    amek darah uncle byk2!!

    ReplyDelete
  8. ala...cool la pakcik..muke dah seyes.....macam air sirap je darah tu...huhuhuhuhu..........

    ReplyDelete
  9. Sebenarnya pakcik tak ambil darah kan? Just posing aja kan?kan ? kan?

    :P

    ReplyDelete
  10. heheee

    ayah saya keja di tabung darah negara. masa saya kecik dulu slalu jadi bahan eksperimen dia. amik darah saya letak dlm botol sebesar botol asam.

    bile teringat balik, asal la dulu x seriau sgt.. bile dah besar, cucuk sket pun saye dah rase sakit..

    ReplyDelete
  11. dermalah dara
    jangan hisap dada

    ReplyDelete
  12. kita serupa bab ambik darah.derma darah idaklah makcik.memang scary makcik rasa cam pontianak nak cekik hisap darah

    ReplyDelete
  13. wakaka (gelak dracula)

    Kejarrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

    kasi inject ngan jarum 1L..

    Biar kecut satu badan, xde darah

    ReplyDelete
  14. aku harimau depan mata pun tak takut ,hantu langsuir jeling2 pun aku tak lari ...tapi kalau pasal "jarum"...aku geli sikit...hehe

    ReplyDelete
  15. setiap tahun masuk bilik ni.. sebab bawa anak..

    ReplyDelete
  16. wow..pokcik jumpe dracula eh?

    ReplyDelete
  17. hehehhe.. kalau klinik gomen, biasanya nurse tu bebel2, pastu kite yg dengor ni tak sedor yg dah kena cucuk..

    ReplyDelete
  18. pesal nak lari...?? kus semangat... takot jarom ka..???

    ReplyDelete
  19. aiyokkkk...jarum dia besarrrr.....!

    ReplyDelete
  20. wah, lari ambil darah ke?

    salam kenal dari khrl.

    ReplyDelete
  21. lari sepoi sepoi bahasa la uncle!

    ReplyDelete
  22. uncle...
    awat lari..
    mai sini.. doktor ayu ambil darah.. ayu guna kupu2 like baby yer..
    hahhaha

    ReplyDelete
  23. tak nampak macam lari pun, statik je..

    ReplyDelete
  24. alamak...terus hilang
    macho yg ala itali tu...huhu

    ReplyDelete
  25. @alien

    Bukan takot... 'gayat'

    boleh ke?

    ReplyDelete
  26. @tasekM

    Macho saya berjadual....

    Bukan semua waktu!

    ReplyDelete
  27. @miloais

    Kesihatan yak mengizinkan...?

    Buat entry pasal tu...? Nak tau jugak...!

    ReplyDelete
  28. @h4ni3

    Cocok kat vontot boleh? Situ jaoh sikit dari jantong...!

    (dan gebu)

    ReplyDelete
  29. @Eye_nee

    Ini pon lari dah tak cukop tanah dah!

    ReplyDelete
  30. @tupaimerah

    Uncle kepingin rambot pontianak tahu!

    ReplyDelete
  31. @Miss b

    Banyak banyak? Ingat uncle ni ATM ke...?

    ReplyDelete
  32. @Daddy Ziyyad

    Ha ah, doc... Teman kan emak di hospitak sungai buloh... Haha!

    ReplyDelete
  33. @MasZuber

    Kamu ni gahan uji kaji, lah...? Patut la comel macam tikos makmal...!

    Haha!

    ReplyDelete
  34. @eLL

    Tu options ke? Boleh pilih salah satu...?

    Haha!

    ReplyDelete
  35. @Pena Marhaen

    Haaaa! Tau takpe!

    Terjon bungee tak tak se takot cocok!

    ReplyDelete
  36. @solo molo

    Lepas doktor mengesahkan... uncle darah diraja...

    ReplyDelete
  37. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Pakcik takot derma darah, serious!

    Tapi pakcik pernah berhutang darah dengan penderma darah berbag-bag banyaknya satu masa dahulu!

    ReplyDelete
  38. @Cik Cempaka

    Wakaka tu gelak drakula ke? Uncle ingat tu lagu world cup shakira...?

    Darah uncle warna puteh, tau!

    ReplyDelete
  39. @Republic Aku

    Geli sunggoh bro... Tapi lagi geli bila misi pegang tangan aku!

    Haha!

    ReplyDelete
  40. @Dee

    Uncle lebih suka istilah 'pemalu'

    Haha!

    ReplyDelete
  41. @Queen

    Pokcik la drakula itu....! ( Dr aku la )

    ReplyDelete
  42. @DeLancrettLurpak

    Ha ah, kan? Naseb baik nurse tu chomel chomel... Girls in uniform HOT!

    ReplyDelete
  43. @MULAN

    Takot...! Memang takot!

    (mengaku je senang...!) hahaha

    ReplyDelete
  44. @mizzura

    Kadang2 datang dengan package nurse pon besar juga!

    Haha!

    ReplyDelete
  45. @KHRLHSYM

    'Larian Derma Darah"

    Haha!

    Salam kenal juga bro!

    ReplyDelete
  46. @gadisBunga

    Macam di puput angin ke?

    Eh? Itu kentot!

    ReplyDelete
  47. @Citarasa Rinduan

    Teknik kupu kupu tak jalan untok uncle!

    Baik kamu ikat uncle kat katil dan cocok!

    ReplyDelete
  48. @Cikli

    Keris tu dah berkarat, bro!

    Haha!

    ReplyDelete
  49. @Amalina

    Lepas snapped je... Poofff! uncle dah hilang! Tinggal label tu senget kat pintu!

    ReplyDelete
  50. @Ati Masrif

    Macho dari Italy?

    Macho lari ke Itali sebab takot jarom adalah...!

    Haha!

    ReplyDelete
  51. Assalam,

    dulu2 rajin lah amik darah. Bila dah masuk 40 ni dah tak selesa..Low blood pressure lagi.

    ReplyDelete
  52. @Yan

    Setuju-setuju... kita pass kan tugas ni pada yang muda pulak...

    (eceh... macam a masa muda berani..!)

    Hai, Yan!

    ReplyDelete
  53. uncle nii... mcm2... hehe.
    asal x lari?? masih tercegat kt situ.

    ReplyDelete
  54. uncle berhutang darah sbb apa uncle?

    ok. sy pun x penah derma.

    ReplyDelete