Followers

Monday, April 25, 2011

April 25, 2011

"The rice is steamed pullet" *
( * Malay to English translation by Google )

66 comments:

  1. aik?
    awalnya g lokasi lunch
    hahaha

    ReplyDelete
  2. daralah sgt.. bertelur boleh pulak

    ReplyDelete
  3. direct translation betul
    hehehehe

    for lunch ke tu???
    awal sungguh!

    ReplyDelete
  4. virgin chicken steamed rice?

    dekat mana?

    ReplyDelete
  5. nasib tak bunyi gini ..

    nasi kukus anak dara ....

    ReplyDelete
  6. Ayam tu bg tau siapa yg dia DARA...

    ReplyDelete
  7. nasi stim dengan ayam dara.mesti sedap.

    ReplyDelete
  8. Selama ni saya makan ayam bohsia, relax aja...

    ReplyDelete
  9. erk?? 1st time tgk "ayam dara"


    ==""

    ReplyDelete
  10. betul ke ayam tu masih dara..keh..keh..keh...
    tak pun name penjual nasi kukus tu DARA...huhuhuhu.......
    kalo makan yg dara memang sedap kan pakcik.......huhuhuhuhu.....

    ReplyDelete
  11. hanya manusia yang mementingkan 'status' ayam.

    ReplyDelete
  12. pernah g gerai nasi kukus ayam dara kat melawati..sedap gak

    ReplyDelete
  13. waaahhhh..
    nasi kukusssssssss...
    i like!

    ReplyDelete
  14. ohh sini lain versi nya... nasi kukus & gulai kawah yg femes emes..

    ReplyDelete
  15. uiks...harus try ni ...ayam dara plak tu...ikikik

    ReplyDelete
  16. dara & stim

    sedap.....

    bahahahaha

    ReplyDelete
  17. ayam dara tu apa ye? nasi kukus biasalah dengar.sedap tak?

    ReplyDelete
  18. ayah cakap org yg jual ayam dara ni meniopu... mana nak dapat ayam semua dara banyak cenggitu.. tapi mek suke je..sedap kan..heeee

    ReplyDelete
  19. ayam dara tiada banyak la...hehe

    ReplyDelete
  20. mesti mahal tu sbb masih dara..aummmmm!

    ReplyDelete
  21. agak2, berapa la umo anak ayam yg jadi mangsa tu yer

    ReplyDelete
  22. 1st time dgr nasi kukus ayam dara. Biasanya nasi kukus ayam berempah.Macam2 ada~

    ReplyDelete
  23. nasi kukus : sy sukeerr

    Ayam dara : belum pasti suker.. haha

    ReplyDelete
  24. kalau tengah lapar mesti tak jadi nak makan. =,=

    ReplyDelete
  25. @alien

    Ni time lepas bfast... nampak warong ni...

    haha

    ReplyDelete
  26. @Cik Pah

    Macam-macam la diorang ni...

    macam mana diorang pasti kan ayam tu dara, ntah?

    ReplyDelete
  27. @miloais

    Lalu time bfast.... bukan time lunch!

    ReplyDelete
  28. @Hantu Kak Limah

    Betol-betol... Ayam ayam tu belom berkahwin lagi...!

    ReplyDelete
  29. @Cikli

    Ayam china doll tak kish pulak statusnya!

    ReplyDelete
  30. @lieynanilaz

    Ayam janda pon ada... harga lain lah...

    ReplyDelete
  31. @eLL

    (Sedang pejamkan mata & bayang kan..)

    Weh!

    ReplyDelete
  32. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Ayam dara tu ayam yg belom berkahwin...

    Sedap jugak

    ReplyDelete
  33. @Queen

    Ha ah... merepek je...

    Ayam kampong la, ayam dara la...

    Janji sedap!

    ReplyDelete
  34. @makdara TERdiva

    Mahal tak mahal la... tapi serba berdiri!

    ReplyDelete
  35. @Azira Mohamad

    Yang berempah tu ayam sedang berpantang... ayam tu sapu rempah kat dahi dia....

    Hai awak!

    ReplyDelete
  36. @Cik Cempaka

    Uncle... nasi kukus, belom pasti suka...

    Ayam dara... suka!

    ReplyDelete
  37. @kulupSakah

    Ayam yang belom pernah melakukan hubungan seks...

    Boleh?

    ReplyDelete
  38. hahahha.. hi uncle! sori main terjah aje komen kat sini.tp..boleh kan uncle???? *wink* *wink*

    ReplyDelete
  39. @Carlos Ribeiro

    Come & try it your self..! I welcome U

    ReplyDelete
  40. @miss nina

    Ayam golek dah lama tergolek, dah...

    ReplyDelete