Followers

Sunday, April 24, 2011

April 24, 2011

Supervise the girls on doing their chores...
"Girls! Hurry up! And don't forget to wash my car, okay..!?"

46 comments:

  1. wah..!!bestnya bila anak dah besar..bapak jadi bos je..hehe

    ReplyDelete
  2. pakcik.. supervise je ke? x tolong ker?

    ReplyDelete
  3. hikhikhik....ooo buli anak2 yee...

    ReplyDelete
  4. hehehehehhe...pastu dpt upah x?hehehhe

    ReplyDelete
  5. eceh ceh ceh, main suruh je nampak. amboi siap basuh kereta sekali.tak patut tak patut.ekekek

    ReplyDelete
  6. uncle,
    sy malas sign in.


    SAYA PUN PAKAI THE SAME CUPBOARD!!
    (cupboard ke kalau xde pintu??)

    heh. ikea kan?


    :D



    -bonekadalamchermin.

    ReplyDelete
  7. hohohoho
    bestnya boleh buli anak-anak
    lepas tu suruh depa masak pulak

    ReplyDelete
  8. ada gaya... ada gaya...




    gaya mandur... hehehe

    ReplyDelete
  9. boss @ home!
    note:jawab p'soalan uncle @my latest entry :]

    ReplyDelete
  10. Yes, you have your own way to make your blog intrstng..keep it up!

    ReplyDelete
  11. woahhh

    tlg basuh keta aunty ell skali ye...

    ReplyDelete
  12. bapak ambik2 gambo je ke
    hehehe

    ReplyDelete
  13. Salah guna kuasa ni Pak Chik....kanun keseksaan 404..Akta Buruh kanak-kanak ...Hukum..Rejam dgn lembing sampai K.O...

    ReplyDelete
  14. buli dorg. buli! buli!

    hahahaha *muke jahat*

    ReplyDelete
  15. Owh, sekali lagi pak cik jadi pembuli berhemah

    (-.^)

    ReplyDelete
  16. kalau pergi kedai boleh upah aiskrim...buat kerja macam ni nak upah apa..??

    ReplyDelete
  17. dera yang iklas dari ayah mithali.

    ReplyDelete
  18. saya suka basuh kereta
    boleh main buih sabun banyak banyak

    ReplyDelete
  19. @cikceriacorner

    Upah? Kalau upah baik cari orang gaji!

    ReplyDelete
  20. @MULAN

    Kasik nasihat je... Takde cost!

    (kedekot)

    ReplyDelete
  21. @Anonymous

    AZREEN : Ha ah... Ikea...

    Kita taste sama, lah!

    ReplyDelete
  22. @cek chun

    Budak dudak tu masak air pandai lah....

    ReplyDelete
  23. @h4ni3

    Gaya mesti di utamakan!

    Gaya-mutu-keunggulan!

    ReplyDelete
  24. @Eye_nee

    Rejam dengan lembing tu!

    Ni negara mana ni?

    ReplyDelete
  25. @Miss b

    Muka kamu tak jahat, lah...

    comel!

    ReplyDelete
  26. @Cik Cempaka

    Buli boleh hemah ke?

    Komen kamu sangat berhemah...

    ReplyDelete
  27. @intan.maisarah

    Errr... boleh email gambar masa main buih tu, tak?

    Hahaha!

    ReplyDelete
  28. Hahaha!
    You're the best!
    Best wishes, bro!

    ReplyDelete