Followers

Tuesday, April 19, 2011

April 19, 2011

Please, please, please... No outdoor today!
I need to concentrate on my desk jobs!

67 comments:

  1. hehe
    memilih utk tidak mendengar arahan!

    uncle.. gambo spesel utk uncle dah ada ;)

    ReplyDelete
  2. baru nak ajak lepak kat leisure mall tengok wayang~~

    ReplyDelete
  3. eh..ingatkan sanggul pokcik tadi..hehhehehe

    ReplyDelete
  4. Tembak kang...

    orang suruh keje, dia main-main pulak

    ReplyDelete
  5. teruskan konsenstrasi pakcik.. jangan di tembak dari belakang..

    ReplyDelete
  6. You kelhatan lebih muda klu bukan dalam gambar. Kita berkerja in the same building tau? Apa khabar?

    ReplyDelete
  7. I think there's a man with a gun behind you

    ReplyDelete
  8. run 4 ur life!!!...ooppss conpom u can't hear me...

    ReplyDelete
  9. saya nak request uncle senyum sikit bila posing..bole dak???

    sekali jer.. :)

    plisssssssss

    ReplyDelete
  10. amboi uncle. rambut mayang mengurai.

    heheh~

    ReplyDelete
  11. alamak..pakcik ada secret admirer dlm building yg samalah..hahaha..pakcik rock tgh dgr lagu rock ke?

    ReplyDelete
  12. rambut ikal mayang...
    kasik hilite lah bro!

    hahahaha

    ReplyDelete
  13. pakcik....pleasee....buat special edition..gambo senyum :)

    ReplyDelete
  14. macam main counter strike jer tu...kiki

    ReplyDelete
  15. uncleeee~!!!!

    awas!! belakang ada perampok!!

    ;p~

    uncle selalu buat sy *pengsan

    ReplyDelete
  16. oh, ini gerangan rupanya uncle gedek. dua kali jumpa nama uncle hari ni, satu di blog daddyziyyad satu di blog drhanie. suka idea ini :-)

    ReplyDelete
  17. Salam Yob Gedek, FREEZE! DON'T MOVE, DON'T EVEN BREATHE!!!

    ReplyDelete
  18. u remind me to focus for my b.law quiz tonight. masyeh. im gonna offline now. =.="

    ReplyDelete
  19. uncle..tepi la cket.. abg ensem nak tembak tuh..heeeeeeeee :)

    ReplyDelete
  20. pokcik! pokcik! saya datang ni, berlari lari mahu datang kesini sampai berpeluh peluh..
    saya baru diberi kebebasan, tu yang terus lari meluru kesini! haaa.. rindu kat pokcik! huhu... :)

    ReplyDelete
  21. lu dah nak jadi pek moh bro. macam taib mahmud.

    ReplyDelete
  22. selalu buat apa la outdoor job?



    jalan2 intai pasha tersandar kah?

    ReplyDelete
  23. @alien

    Dang-dut...

    (sambil goyang pinggul)

    ReplyDelete
  24. @h4ni3

    Kan pilihan ditangan kita?

    TQ gambar tuh! yeay!

    ReplyDelete
  25. @Queen

    Sanggol apa kiri kanan? Macam princess leia star wars!

    ReplyDelete
  26. @Cik Cempaka

    Dah la nakal... Garang pulak tu!

    bwekkk!

    ReplyDelete
  27. @Dee

    Alah... entah entah member nak prank tu...

    Lagu nasyid... (suci nya!)

    ReplyDelete
  28. @Miss b

    'Profession of violence'

    Pernah dengar lagu ni?

    ReplyDelete
  29. @catherine-

    Uncle ingat kamu ni habis lebam-lebab jatuh pengsan!

    ReplyDelete
  30. @HaniCheLat

    Hai! Selamat berkenalan!

    Terima kaseh!

    ReplyDelete
  31. @MOH KEMBARA

    Wah... mentang mentang suami soljah!

    ReplyDelete
  32. @kella

    Meh sini, meh sini....

    Tapi lap peloh tu dulu!

    Pokcik pon rindu kamu!

    ReplyDelete
  33. @DeLancrettLurpak

    Fuh! Kalau dapat tengok pasha tersandar lesu, memang bes!

    Haha!

    ReplyDelete
  34. best jugak dapat pegang sepitol ni.. boleh dusshhh je tembak.. hahaa...
    sepitol air, taruk kaler merah..

    ReplyDelete
  35. @MULAN

    Jom kita cuba letak air lada kat pistol air tu....

    Haha!

    ReplyDelete
  36. peh uncle

    yg mengurai tu suma dh grey??
    style lah!

    ReplyDelete