Followers

Monday, April 18, 2011

April 18, 2011

"Sungguh enak dimakan begitu saja..."
I'm so hungry I could eat the whole truck!

55 comments:

  1. hehehhehe...wow roti gardenia...memang enak dimakan begitu saja..uncle jgn mkn semua roti dlm lori tu sorang2..nak mkn panggil saya sekali..hehehh

    ReplyDelete
  2. kenyang amat nih..br lepas melantak pizza

    ReplyDelete
  3. makan roti 2 buku pastu minum air banyak banyak dgn harapan roti itu akan mengembang..

    jadi perut kenyang ..hati senang..lallalalala

    ReplyDelete
  4. Gandingan mantap bersama Tuna....

    ReplyDelete
  5. hari2 balik keja lalu depan kilang gardenia
    pergh
    bau dia menangkap

    ReplyDelete
  6. gedek jurucakap Gardenia ke? tunggu ye this year kilang tempat makcik keja buat jenama roti baru .

    ReplyDelete
  7. kretip le..

    kalau tak bgtau..tak tahu..hihi

    ReplyDelete
  8. jangan nak tayang2 gambar makanan...sy lapor nie...bakor kang..hangus

    ReplyDelete
  9. hahaha...panas ke kat luar bro..pakai spek..

    ReplyDelete
  10. the whole truck?..janganla pokcik..

    nanti sape nak pi hantor roti kat rumah saya..makanlah roti dalam truck tu je...jangan truck2nya sekali..cekik kang sape susah?...hhohoohooho

    ReplyDelete
  11. nnt leh promote karipap sy ;)

    yeyy~

    ReplyDelete
  12. ater kome idok mejemput..teman kebolor sini ha

    ReplyDelete
  13. Uncle, nnt pesan kat abang lori tue singgah umah solomolo tau... nak beli roti bebanyak wat stock...

    ReplyDelete
  14. bro...lorry tu mereka letak perisa apa..kiki

    ReplyDelete
  15. cek pun boleh hidup dengan makan benda dalam lori tu dalam 3 hari. penah buat sekali. :p

    ReplyDelete
  16. kalau ada kes truck roti terbalik GB roger uncle ok! roti free!!!!

    tapi gb tau uncle tak buat keje2 cenggitu. :D

    ReplyDelete
  17. tetiba teringin butterscoth. -.-
    eh cemana ntah ejanya. dah lama tak makan. haha

    ReplyDelete
  18. @cikceriacorner

    Satu untok engkau, satu untok aku....

    Hahaha!

    ReplyDelete
  19. @Chereta Chenta

    Pizza extra cheese sangat mengasik kan!

    ReplyDelete
  20. @Eye_nee

    Tuna mesti ada timon dengan tomato!

    Pecfecto!

    ReplyDelete
  21. @Eye_nee

    Tuna mesti ada timon dengan tomato!

    Pecfecto!

    ReplyDelete
  22. @alien

    Bau je dah sendawa!

    Alhamdulillah!

    ReplyDelete
  23. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Pakcik ni peminat roti...

    Bila keluar, bagi tau yek? Pakcik akan carik!

    ReplyDelete
  24. @Ati Masrif

    Hai!

    Errr... 'kertip' tu apa...

    Uncle ni kurang faseh bahasa inggeris!

    :)

    ReplyDelete
  25. @Daddy Ziyyad

    Pakai spek supaya galak mata melihat...

    Biasalah, lelaki...

    Doc! Terima kaseh your entry hari ni!

    ReplyDelete
  26. @Queen

    Huh! Baru cadang nak makan sekali dengan driver lori!

    ReplyDelete
  27. @eLL

    Haha! uncle tahu maknanya....

    Selalu tu maknanya 'terus', kan?

    ReplyDelete
  28. @catherine-

    Karipap kamu dah ready untok di pasarkan?

    ReplyDelete
  29. @solo molo

    Roti yang keras tu ndak? Cicah kopi bes!

    ReplyDelete
  30. @sakakarma

    Lorry tu perasa diesel....

    ngeh ngeh ngeh!

    ReplyDelete
  31. @cek chun

    Uncle pon boleh....

    Tapi ada oang yang claim tak boleh jumpa nasik walau sehari...!

    ReplyDelete
  32. @gadisBunga

    Uncle tak tunggu terbalik....

    Uncle hi-jack!

    ReplyDelete
  33. @Sab Buenoo

    Ya Allah ya tuhanku! Memang betol Gardenia Butterscotch tu sangat mengasyikkan!

    Takde tandingan!

    ReplyDelete
  34. Betul..betul! sutera pong suke Gardenia Butterscotch tu..ngee

    Uncle, uncle beli roti direct dari abang lori ke ni? hebat hebat

    ReplyDelete
  35. i start wondering why i never notice that figure on my bread pack..kalau uncle tak bagi tagline mesti tak ingat figure ape tu..lagu gardenia lg memorable dr packagingnye..

    ReplyDelete
  36. apsal masa dalam pantang, pompuan tak leh makan roti? cer citer ...

    ReplyDelete
  37. @Sutera_suci

    Direct dengan abag lori...?

    Kamu sinis, la ni...?

    huh!

    ReplyDelete
  38. @Amalina dan Benda Kecil

    Aisey! Team campaign / publicity diorang mesti kecewa dengan komen kamu!

    ReplyDelete
  39. @DeLancrettLurpak

    Laaa... ye ke?

    Susahnya jadi pompuan, ni....!

    ReplyDelete
  40. so gooooddddd.... (motto baru kfc)

    ReplyDelete
  41. sedapnya roti gardenia.
    nanti saya nak guna inspirasi entri ni , boleh kan?

    ReplyDelete
  42. @Carlos Ribeiro

    I don't think we got Elma Chips down here in malaysia..

    ReplyDelete
  43. @miss nina

    Memang sedap & padat.

    Silakan untok inspirasi.... :)

    ReplyDelete
  44. gardenia lah paling byk iklan lagu kat radio yg bermcm genre..kehkeh,


    roti kalau makan yg baru kua oven tu sgtlah heaven uncle!!


    oh.

    ReplyDelete
  45. @BonekadalamChermin

    Isi borang kerja kat kilang gardenia...

    cadangan sahaja

    ReplyDelete