Followers

Sunday, April 17, 2011

April 17, 2011

CONFESSION : This is my real face. I'm MULAN's long lost uncle! Ha ha!
And click HERE to see where I stole the glasses...!
p/s: I always enjoyed reading her blog.. "Sorry Mulan, tak bagi tau dulu curi spek tu..!"

46 comments:

  1. nak pinjam spek bole tak uncle ????

    ReplyDelete
  2. uncle: waa!! back to de retro!! nsem la uncle!!!

    ReplyDelete
  3. @solo molo

    Mana bole...

    Yang ni pon aku pinjam...!

    ReplyDelete
  4. @peGuaM_BiSaYa

    Uncle ni kalau pakai tudong saji lagi nsem...

    hahaha!

    ReplyDelete
  5. terkojut jap tadik.
    fuhh semangat...

    ReplyDelete
  6. @cek chun

    Laaa...

    macam tengok hantu la pulak...?

    ReplyDelete
  7. @roslaini saad

    "Perbezaan mencabar anggapan"

    (tinggi tu)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. aloh... apsal nampak macam kuih gelang. :(


    *teringhin. =.=

    ReplyDelete
  10. kalau uncle edit kat http://www.getgrossedout.com/
    lg kool..

    ReplyDelete
  11. Salam Yob Gedek, reminds me of a rock star in the 70's! Yong Mulan tu lawor orangnya.

    ReplyDelete
  12. @MULAN

    Haha!

    DAh lama terpikir nak buat macam tu. Cuma takde masa nak 'photoshop'kan gambar tu...

    Glasses yang sama tu... copy from yr pix, lepas tu paste to mine. Cuma buang mata cartoon tu je...

    ReplyDelete
  13. @MOH KEMBARA

    70's memang fashion gila-gila!

    Oh? Pernah jumpa Mulan in person ke?

    Orang lawor memang macam tu... sorok-sorok kan lawor nya...!

    ReplyDelete
  14. @Ungu

    Ranggi is my middel name...!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  15. gedek!,
    bro, halalkan makan minum. maaf zahir batin

    ReplyDelete
  16. @Cikli

    Wooiii!

    Komen lu sangat KEJAM...!

    Hahahaha!

    ReplyDelete
  17. cantik uncle spek..sy pon nak pinjam gak..hehehe

    ReplyDelete
  18. woww!! kalah lady gaga...


    terus jadik uncle gagak :P

    ReplyDelete
  19. boleh apply kerja kat daily planet...saya rasa ramai orang tak boleh cam yang uncle ni superman yang sebenarnya

    ReplyDelete
  20. haha~~~wat hepen???

    *sorok gambar muka laki bini tapi gambar anak dia tunjuk plak.kinda selfish if u ask me~

    *dem~pagi2 saya speaking~gile ah~haha~~

    ReplyDelete
  21. uncle keje apa nie..

    soalan serious ni tau !!

    ReplyDelete
  22. @pembaris

    Haha!

    Peter Parker lebih bijak dari clerk kent

    ReplyDelete
  23. @bujal X

    Dem! Macam cikgu english, daaa...

    ReplyDelete
  24. Bravo gedek, nampak macho ngan spec tu. berapa reganya kalau ada makcik nak belikan pakcik satu wat bawak masa keja welding.

    ReplyDelete
  25. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Kerja welding memang sangat sesuai...

    Macam spek elton john pon ada, kan?

    ReplyDelete
  26. ur look really different.. cuba kasik blonde sket rambut tu.. jgn sharp sgt..just light blonde jer..

    ReplyDelete
  27. @Cik Pah

    Blonde?

    Tak sangoooooppppppp.....!

    ReplyDelete
  28. frame je tu kan? nak tenyeh mata tak payah bukak spek kan?

    ReplyDelete
  29. @gadisBunga

    Haha!

    Memang frame je... sbb glass dia kalau nak bikin kira per square inch.... besar sangat, mahal!

    ReplyDelete
  30. hhahhahaa

    gambar asal yg uncle curik spek tu kan kelakar gila kotttttttt

    ReplyDelete
  31. @Miss b

    Kelakar tu sangat subjektif...

    Haha!

    ReplyDelete
  32. Hey, someone would be able to see you wearing these glasses even in the dark!

    ReplyDelete
  33. kelakar!
    dah macam iklan celcom yg baru tu-koloni oren

    ReplyDelete
  34. @Carlos Ribeiro

    Glow in the dark?

    Hahaha! Good one bro!

    ReplyDelete
  35. @miss nina

    Selalu tengok koloni oren tu...

    Apa, eh?

    ReplyDelete
  36. @BonekadalamChermin

    "Aiiiiiikkk...? Purak-purak pengsan...?" ~ Hj Bakhil

    ReplyDelete