Followers

Saturday, April 16, 2011

April 16, 2011

'Gotong-royong' at my kid's school...
(Cepat lah hujan lebat...! ~ Berdoa dalam hati)

38 comments:

  1. pakcik kat belakang tu berkata dalam hati "orang suruh datang gotong royong, bukan berposing ambik gambo ! "

    ~haha

    ReplyDelete
  2. haha bro,
    kejujuran lu menampakkan tahap keikhlasan.

    ReplyDelete
  3. doa yang baik akan dimakbulkan Tuhan. don wori uncle!

    :p

    ReplyDelete
  4. wahhhhh...sibuknyer pak cikk...

    ngular sokmo ek..

    ReplyDelete
  5. aku semboq jugak mamat ni ngan air paip nih - kata pakcik kat belakang tu

    ReplyDelete
  6. nampak sangat kesunggohan tahap kemalasannya itu.. huwa hahaaa..

    ReplyDelete
  7. lepas ambik gambar ni kompom terus balik atau pun tunggu makan2...kiki

    ReplyDelete
  8. @Daddy Ziyyad

    Diorang tak bagi tau 'No camera phone allowed'

    ReplyDelete
  9. @Cikli

    Gua mintak hujan supaya pokok subur...!

    ReplyDelete
  10. @Cik Cempaka

    Tell u te truth... memang jumpa ular pon masa mengemas tu...!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  11. @solo molo

    HEP! Panggil bomba! (kasik sembur hujan)

    ReplyDelete
  12. @cek chun

    Eok jugak... uncle lom mandi sebenarnya!

    ReplyDelete
  13. @MULAN

    Maksod kamu kemalasan yang bersungoh-sunggoh...?

    Huh!

    ReplyDelete
  14. @sakakarma

    Weh... jangan pandang uncle sebelah mata...

    Tapi tang 'makan' tu memang betol!

    Hahahaha!

    ReplyDelete
  15. ~.~"
    apa la..


    tak apa
    yang penting.
    tunjuk muka

    ReplyDelete
  16. @intan.maisarah

    Kamu menggunakan 'trick' yang sama?

    Hahaha! Syabas!

    ReplyDelete
  17. wah. lama tak buat kerja bergotong royong. :)

    ReplyDelete
  18. alaa, kata jek la nak main air kannn? hehehehe...

    ReplyDelete
  19. gedek mesti alah-alah tak sampai hati tak pergi sebab kena pujuk ngan anak.ha ha, makcik belum pernah mengotongkan diri lagi ke sekolah.

    ReplyDelete
  20. I see you got the hard work, brother!

    ReplyDelete
  21. ish..tak baik tau uncle ni...

    ReplyDelete
  22. @DeLancrettLurpak

    Main air takpe...

    Jangan main mata dengan cikgi....

    haha!

    ReplyDelete
  23. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Betol tu... sambil saja-saja bersosial...

    Jom?

    ReplyDelete
  24. @Carlos Ribeiro

    Haha!

    Hey? You got the 'gotong-royong'?

    NIce, bro!

    ReplyDelete
  25. @norh

    Hujan tu kan rezeki...?

    Tang mana tak baik pulak? Hahaha!

    ReplyDelete
  26. hahahhaha..tak ikhlas nak tolong.. hep..tak baik tau..

    ReplyDelete
  27. Ha ha ha, that's why I also have camera. In those moments I say, "Can I shoot let!"

    Ha ha ha

    ReplyDelete
  28. eh, nak ngelat lak pakchik ni!
    cannot la

    ReplyDelete