Followers

Friday, April 15, 2011

April 15, 2011

"Fiction vs Fact."
The mythical Phoenix and the legendary me..!
"Hey! Stop picking up my hair, will you!"

55 comments:

  1. jangan berlubang kepala tu sudah pakcik.. kang jadi sarang burung pulak.

    ReplyDelete
  2. gedek burung tu cari rambut gatal ke uban. ciutlah, burung tu yee.

    ReplyDelete
  3. yeay..akhirnya nampak gak warna lain selain hitam pada baju pokcik.. =)

    satu hari pokcik kene try pakai baju macam phoenix belakang tu..barula berkalerpul.. =)

    ReplyDelete
  4. uncle dah legend laa!!!!

    wiwits!!

    ReplyDelete
  5. a phoenix trying to suck the legendary brain...ekekekek

    ReplyDelete
  6. ape kate pakcik ikut paten rambut phoenix tu...hehehehhe...colourfull

    ReplyDelete
  7. phoenix bangkit dari tidur.

    so, u are the phoenix

    ReplyDelete
  8. eeeee...
    Kat dalam rambut ada ulat
    dah berapa lama tak shampoo nie??

    ReplyDelete
  9. I liked the panel of the Phoenix, is very colorful.
    A good afternoon to you!
    Best,

    ReplyDelete
  10. pakcik taknak ubah stail rambut pacak plak ke???? mohawk pun cun pe!

    ehem! ehem!

    ReplyDelete
  11. legend ? hemmmm..setuju setuju.. mana ada lagi kat malaysia nih buat blog macam uncle kan.

    ReplyDelete
  12. Bro Gedek, sehari you buat satu posting. Setaip posting ada on average 40 komen. Assuming 50% of it is coming from you, that's 20 unique person per day!

    Wow! You're fast becoming THE MAN..

    hope you don't sellout like some RPK riffle

    ReplyDelete
  13. hehh.

    die patok kepala uncle!! babap die!

    ReplyDelete
  14. dia jeles ngan rambut uncle yang panjang mengurai lah tue...

    ReplyDelete
  15. Salam Yob Gedeh, Yob cam tahan ketawa...funny ke bergamabr dgn burung kayangan tu?

    ReplyDelete
  16. dont be serius.....
    :D


    cakap saya pada burung tu.

    ReplyDelete
  17. burung tu letak ubat tu..supaya rambut uncle maintain muda.. rambut je la.. hehehe

    ReplyDelete
  18. jahat itu binatang . kesian uncle .. :P

    ReplyDelete
  19. pheonix tu jentayu kan...pakcik ni merong mahawangsa kah..??

    ReplyDelete
  20. hahaha.. nice one..

    "stop picking my hair"

    ReplyDelete
  21. aku dah pergi banyak blog ,cuma yang ini aku rasa sungguh style,bukan pasal dia tua atau pasal rambut panjang yg beruban tu tapi pasal dia style.!style kerana tak banya berkata tapi banyak yang mengata-gata!

    ReplyDelete
  22. sy paling minat phoenix dalam cite harry potter

    ReplyDelete
  23. @rATu kEBaYA

    Sarang burong sekarang mahal, wooooo....!

    pakcik kayo!

    ReplyDelete
  24. @Cik Ina minat Do do Cheng

    "ciutlah, burung tu"

    Maksodnya "ciutlah pakcik tu"

    Kan kan kan?

    ReplyDelete
  25. abang ni kalao amek self picture memang hebat.baik punya composition !!! steady .

    ReplyDelete
  26. @Queen

    Sebenarnya baju tu hutam juga... ntah kenapa nampak macam dark blue pulak...?

    Colorful? Uncle tak suka bling-bling!

    ReplyDelete
  27. @gadisBunga

    Hahaha!

    Banyak la uncle punya legend!

    ReplyDelete
  28. @Daddy Ziyyad

    Tak payah la burong... Brain ni IQ zero!

    ReplyDelete
  29. @Cikli

    Teringat gua lagu Phoenix Rising / glenn hughes...

    Layan at sini, bro...

    http://www.youtube.com/watch?v=EPGrn0Rzd4c

    ReplyDelete
  30. @Cik Cempaka

    Wah wah wah! Uncle shampoo hari-hari tau...!

    Siap pakai perapi lagi...

    (shampoo curi bini punya...)

    ReplyDelete
  31. @Carlos Ribeiro

    I'll bet it looks better with your DSLR...

    Thanx, brother!

    ReplyDelete
  32. @ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ

    Mohawk?

    Kang makcik ingat pakcik dah buang tebiat!

    ReplyDelete
  33. @Cik Pah

    Eceh, ceh ceh...

    Sebenarnya ada lagi orang buat benda alah macam ni around the globe...

    ReplyDelete
  34. @Irwan

    Alaaa bro...

    kamu pon ada tolong promote kat belog lu dulu... THANX!

    ReplyDelete
  35. @Miss b

    Takpe... burong patok, luka je...

    jangan ular patok!

    ReplyDelete
  36. @solo molo

    Rambot uncle memang dicemburui ramai!

    eceh!

    ReplyDelete
  37. @MOH KEMBARA

    Memang tahan gelak... sbb depan tu ada orang dok perati sambil tersengeh-sengeh....

    Mesti diorang ingatkan teman ni orang gila!

    ReplyDelete
  38. adakah beliau bangkit dari abunya sendiri

    ReplyDelete
  39. @DeLancrettLurpak

    Rambot maintain muda? Dah separa uban dah pon...!

    ReplyDelete
  40. @phee ungu

    Burong tu cakap at uncle pulak...

    "jahat itu binatang"

    ReplyDelete
  41. @pembaris

    Pakcik sebenarnya merong wangsa maju

    ReplyDelete
  42. @sakakarma

    Hai!

    Terima kaseh! uncle terima sebagai compliment!

    Eh... belog kamu sangat BOLD! (hitam & merah!)

    ReplyDelete
  43. @Amalina dan Benda Kecil

    Hmmm...

    Pinjam sikat kutu 'kamu'...?

    Hehehehe

    ReplyDelete
  44. paninting 3d ker?
    lawa la ayam tu...

    uncle pun lawa.kacak bergaya ;)

    ok! ini bukan sarkastik!

    ;p

    ReplyDelete
  45. @catherine-

    Ayam la pulak...?!

    Ha ah... almost 3d la jugak...

    Uncle jumpa kat Heritage kat the Mines

    ReplyDelete
  46. awat siyes muka ni. sakit ke kena patuk...

    ReplyDelete
  47. @eLL

    Burong tu yg kena patok dengan uncle dulu...

    Haha!

    ReplyDelete