Followers

Wednesday, April 13, 2011

April 13, 2011

"I know, I know... Only in my dreams...."

72 comments:

  1. when there's a will.....there's a way !!!

    ReplyDelete
  2. @blog-tips-kurus

    Memang boleh aje...

    Tapi maseh dalam mimpi....

    Hahaha!

    ReplyDelete
  3. Hey - I am definitely glad to discover this. cool job!

    ReplyDelete
  4. nak kenal ngan ai ke ngan uncle gedek??hehe

    ReplyDelete
  5. hahaha...pokcik.... angan2 tak menahan...hahahhaha

    buleh2...(tolong jawabkan)..


    psstt..gmbr nik tadi tu di shoot oleh yabang.. =)

    ReplyDelete
  6. eh... takyah mimpi la uncle.. boleh punya di alam realiti.. :)

    ReplyDelete
  7. @Queen

    angan-angan je yg pokcik mampu!

    (yabang sangat sporting! - bes)

    ReplyDelete
  8. @kella

    Eh?

    Ye ke? (tanya dengan penoh minat)

    eceh!

    ReplyDelete
  9. uhhh wowww...

    eh, macam monyet di super impose jer ^^

    ReplyDelete
  10. awek tu menggoda dari belakang....hati hati bro!

    ~haha

    ReplyDelete
  11. @Cik Cempaka

    Maksod kamu?

    Yang depan ke yg belakang...?

    Cheh!

    ReplyDelete
  12. @Daddy Ziyyad

    Awek tu takot untok merenong mata seksi pakcik berambot panjang, ni....

    haha!

    ReplyDelete
  13. There's a saying around here: dreaming is free.
    A good day to you, my brother!

    ReplyDelete
  14. @Carlos Ribeiro

    Dreaming is free, but making your dreams come true takes money....!

    A very good day to you, bro!

    ReplyDelete
  15. huhuhuhu...tinggi imaginasi ni..keh..keh..keh...
    walaupun awek tu kemain lentok..asal pakcik muke seyes je...hehehehhehhehehhe.....

    ReplyDelete
  16. @Hantu Kak Limah

    Muka je kontrol 'seyes'....

    Jiwa dah cair dah, tu....!

    (mana boleh tahan!)

    ReplyDelete
  17. gedek, dah pandai berimiginasi nampak. yang moda plak.hati-hati ngan pucuk muda, takut tangan kena getah.

    ReplyDelete
  18. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Berimiginasi adalah keperluan dalam kerjaya pakcik....

    Terimakaseh atas nasihat tentang 'getah' tu....

    pakcik sangat setuju...

    ReplyDelete
  19. kite berkongsi hobi lah uncle!!

    ReplyDelete
  20. @gadisBunga

    HA!

    Bagos kan? Macam kongsi kereta la pulak...!

    ReplyDelete
  21. pergh.. nak berkenalan ke nak mengoda tu?

    ReplyDelete
  22. @rATu kEBaYA

    Dia nak berkenalan...

    Pakcik nak di goda!

    (tak malu)

    ReplyDelete
  23. dalam mimpi nnt mintak nopon die. kehkeh

    ReplyDelete
  24. @Myaby

    Ya ya....

    Nanti dia tulis nombo phone dia kat atas roti, gunakan sos...!

    HOT!

    ReplyDelete
  25. ada jugak niat di hati ye!
    hahahaha

    ReplyDelete
  26. Uncle,

    hi, boleh berkenalan... :)

    ReplyDelete
  27. @miloais

    Awek tu yang ada niat, sebenarnya...

    Haha!

    ReplyDelete
  28. @norh

    Boleh....

    Tapi duduk renggang-renggang, tau...?

    Haha!

    ReplyDelete
  29. ekekkeke,
    serious, sapa perempuan itu? artis ka?

    ReplyDelete
  30. @MasZuber

    Uncle jumpa awek ni kat poster Kopi....

    Hahah!

    Serius!

    ReplyDelete
  31. pakcik nak compare rambut ke ape ni? hehehe

    ReplyDelete
  32. @Chereta Chenta

    pakcik nak compare kulit sapa paling 'puteh'

    Hehehehe.....

    ReplyDelete
  33. i know gedek u hope this is not only a dreams....Cam ada hajatttt jer....

    ReplyDelete
  34. @Eye_nee

    Maybe you tot me wrong, kot?

    (malu nak ngaku.... hehehe...)

    ReplyDelete
  35. kakak cun ngorat, uncle muke ketat je..cover macho la tuu..

    ReplyDelete
  36. cam muka buat competitor analysis je..hahah
    kalau joker jumpa uncle mesti die tanye "y so serious?"

    ReplyDelete
  37. @Sab Buenoo

    "Setiap kejayaan bermula dengan angan-angan"

    Eceh!

    ReplyDelete
  38. sapa yg nakal nih...ekekeke...:)

    ReplyDelete
  39. @Cikli

    kat public ni sepatotnya aku jawab 'dry'....

    Tapi sebenarnya 'wet dream'

    (Hahaha! Jawapan skema)

    ReplyDelete
  40. : hye , boleh ngorat ta unvcle :p pheewittt

    ReplyDelete
  41. @phee ungu

    Wey hey hey....

    Itu namanya ayat yang sangat jujur!

    Tembak tepat pada sasaran!

    ReplyDelete
  42. nak kenal..?? isshh, tak kenan laa..
    huwa hahaaa..

    ReplyDelete
  43. @MULAN

    Huwaaaaaaa.......!!!!!!!!

    (eh... durian maseh bau lah...!)

    ReplyDelete
  44. @DeLancrettLurpak

    Awek ni jumpa kat poster iklan Kopi....

    Hahahaha!

    ReplyDelete
  45. oh uncle. saya pun nak kenal la juga!! hahahhaha

    ReplyDelete
  46. @peGuaM_BiSaYa

    Haaaa! Bagos tu.. uncle pon tak pernah ada kawan peguam...!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  47. salam
    tak dapat dijadikan org rumah jadi org opis pon ok gak tu

    ReplyDelete
  48. @Carlos Ribeiro

    Hahahaha! Welcome to the club, brother!

    ReplyDelete
  49. hmmm

    mesti kak lina said : ME-NYAM-PAH!!

    hahaha

    ReplyDelete