Followers

Tuesday, April 12, 2011

April 12, 2011

I found this 'still in the making' graffiti at the National Art Gallery,
But I couldn't find the artist's name... Maybe I'll come back latter to see the progress... Cool huh?

48 comments:

  1. cool..tapi sebab per ada bunga raya kat telinga dia tu

    ReplyDelete
  2. later with a single 't' sir..hehehe..

    ReplyDelete
  3. Kakak kalau nak tafsir art zero. Not comment...

    ReplyDelete
  4. memang one cool graffiti ni.... bukan yang conteng monteng ikut suka tu... haha..

    ReplyDelete
  5. Pak cik pun jaon lokis .. graffiti kaa.....
    meh ajar kita ...

    kat umah abih dinding di buat graffiti oleh anak2...

    ReplyDelete
  6. nak masuk national art kene bayar tak ? cik pah tak pernah sampai lagi sana.. sebab jiwa tak berseni kot

    ReplyDelete
  7. wow!!

    cool sangat~

    bibir ngn idung same ngn uncle.

    ReplyDelete
  8. lupa pulak nk tulis signature..hehehe

    ReplyDelete
  9. saya adalah buta seni.. tapi saya tidak buta seni pemakanan.. ehehehhe

    ReplyDelete
  10. sampai hati. penat sab lukis... :(

    ReplyDelete
  11. Salam Yob Gedek, U look like an artist, I mean graffiti artis...U blend, itu compliment tu!

    ReplyDelete
  12. @Daddy Ziyyad

    Tapi portrait tu detail sangat kan? Tak macam graffiti

    ReplyDelete
  13. @Dee

    OMG! Betol la! How careless of me...!

    TQ cikgu!

    ReplyDelete
  14. @Kakzakie

    No comment pon termasok dalam commet juga!

    Haha!

    ReplyDelete
  15. @MULAN

    Yg conteng conteng tu luahan perasaan!

    ReplyDelete
  16. once, long long time ago,

    teacher: who make this graffity?
    pupils: newton, madam.
    teacher: would you go and find something useful. now, ketuk ketampi 100 times.

    soon after, newton came up with the theory of gravity.

    the end.

    ReplyDelete
  17. @Chik Att

    Anak conteng dinding dah jadi macam tadika la pulak!

    ReplyDelete
  18. @Cik Pah

    Masok free je....

    Kamu adalah orang berseni... uncle tahu!

    ReplyDelete
  19. @Myaby

    Semangat kebangsaan diterjemahkan!

    ReplyDelete
  20. @Cikli

    Kasik dia ketok ketampi dan tampah dengan ketok kepala!

    haha!

    ReplyDelete
  21. Kenapa muka kat gambar tu macam laki tapi sisip bunga raya kat rambut?


    Ke sutera memang tak reti nak nilai art? ekeke

    ReplyDelete
  22. hari ni ketinggalan keretapi.tahun 1989, makcik suka sangat lepak balai seni lukis negara, tak tahu kenapa.

    ReplyDelete
  23. @Sutera_suci

    Don't worry...

    Art sangat subjectif!

    ReplyDelete
  24. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Oh... masa tu balai senilukis negara kat bangunan lama, dekat berhadapan bangunan JAWI...

    Bangunan tu sangat kool!

    pakcik pon selalu kesana

    ReplyDelete
  25. @h4ni3

    Mana lagi cantek?

    Gadis Bali benkemban atau graffiti ni...?

    :)

    ReplyDelete