Followers

Monday, April 11, 2011

April 11, 2011

Research confirms: Women are attracted to muscular guys.
Well... it's time to pump some serious iron...!

64 comments:

  1. not really uncle. not really.

    but kalau uncle ada muscle syiok jugak! heheh~

    ReplyDelete
  2. xyah ketak2 sgt ankel.. nnti susah nak jaga.. org cakap keep fit dah cukup..
    :)

    ReplyDelete
  3. Tak semua gedek, makcik geli lah ada muscle bagai ni.

    itu club kawan suami, kalau nak join boleh saja.

    ReplyDelete
  4. :) suka!

    tapi x mahu la betul2 mcm body builder. mcm alien je tgk....huhu~

    ReplyDelete
  5. Uncle..uncle masuk amek gamba je kan? hak hak

    ReplyDelete
  6. tak suke.. badan besar di bahu kecik di perut.. macam kerenga..

    ReplyDelete
  7. lepas ni sure letak gambar penuh tarak pakai baju...Budget Muscular sgtt la kannn...

    ReplyDelete
  8. suka yang ada shape...tapi bukan yang macam body builder....

    tapiii...

    lebih suka yang ada 'perut'... somel boleh hug2..hekhekhek...

    ReplyDelete
  9. bila dah ada otot ketul-ketul, lumur la minyak banyak-banyak.

    kasi highlight itu muscle.

    hoyeahh.

    ReplyDelete
  10. absolutely bro..dah lama saya tak pump ni...

    ~with 6 packs, mesti rajin nak jogging tak berbaju di tepian pantai~

    :)

    ReplyDelete
  11. hahahahhahaha....tu tempat peberet badang..keh..keh..keh...
    pakcik boleh...chaiyok..chaiyok...
    makcik terpakse dan di pakse utk suke......kui.kui..kui..

    ReplyDelete
  12. u must be exercising in front of camera more than in the gym right???

    ReplyDelete
  13. betul la sket2 uncle.

    kalo dpt badan yg macam fahrin ahmad satu bonus. tp yg penting hati baik dan bertanggungjawab.

    ReplyDelete
  14. Salam Yob Gedek, jangan caya research2 tuh...tipu jer! Errr bape round angkat berat tu?

    ReplyDelete
  15. no lah uncle.. saya suka tgk lelaki yg kemas biar berperut boroi.. asalkan kemas ok!

    ReplyDelete
  16. takat badan six pack
    poket kosong wat perrrr!~
    keh keh keh

    ReplyDelete
  17. ahh sudah..
    nanti dah muscular payah la saya,
    takut berkenan.. hehehehe

    ReplyDelete
  18. nnt macam sazali pulak badannye.. tak best lah..jgn mengengkang pulak ..

    ReplyDelete
  19. huuurrrmm.... not necessary for someone yang dah 40-han kot.... hehe!

    ReplyDelete
  20. bersama lelaki tough lebih selamat. hehehehhe.

    ReplyDelete
  21. suka yang kurus kering macam tulang.

    ReplyDelete
  22. @Cik Ina minat Do do Cheng

    La ye ke? Ada jugak yg geli...?

    lain org lain tatste, kan?

    ReplyDelete
  23. @catherine-

    Bukan macam alien... macam perot belangkas!

    ReplyDelete
  24. @Sutera_suci

    Weh! Bahaya ni... Kamu semakin cekap! Nak kena tukar modus operandi, ni...!

    ReplyDelete
  25. @Queen

    Haha! Wife uncle on cakap macam tu...

    'sedap pelok'

    haha!

    ReplyDelete
  26. @Ungu

    Nanti boleh pinjam losyen?

    nak hilight!

    ReplyDelete
  27. @Daddy Ziyyad

    Wah! Jom kita jogging beach! Jadi beach bully!

    Hoyah!

    ReplyDelete
  28. @Hantu Kak Limah

    Haha! lepas ni boleh lepak dengan Badang Jambu...!

    Pakcik jadi Badang Jambu Air!

    ReplyDelete
  29. @Dee

    You've got it right, babe!

    haha!

    ReplyDelete
  30. @MasZuber

    Eh? Bila masa kamu tengok badan fahrin ahmad, ni..?

    Haaaa!

    ReplyDelete
  31. @MOH KEMBARA

    Berapa round...?

    Tompang ambik gambar je.... Kah kah kah!

    ReplyDelete
  32. @DeLancrettLurpak

    Ye ke?

    Ramai menteri berperot boroi, tahu!?

    Ada chance?

    ReplyDelete
  33. @miloais

    Poket kosong sebab bayar Gym fee yang mahal tuu..!

    ReplyDelete
  34. @cek chun

    Hui!

    Satu pengakuan yang berani!

    Haha!

    ReplyDelete
  35. @Cik Pah

    Mengengkang!!!?

    Hahaha! Dah la berkepak, mengengkang pula!

    ReplyDelete
  36. @Myaby

    Lelaki tough tu sebenarnya 'pengganggu'

    hati-hati!

    ReplyDelete
  37. @MULAN

    Banyak la bes...

    Gym hanya mampu mengempeskan dompet!

    ReplyDelete
  38. @Sab Buenoo

    Biar betol...?

    Kamu sure suka bila dikelilingi penagih dadah....

    Lalala!

    ReplyDelete
  39. pasni uncle leh tayang 6 packs pulak lah :D

    ReplyDelete
  40. ni blog above forty ke below forty? haha

    ReplyDelete
  41. tp anies x termsk dlm senarai tu...bdn je berketul2 tp ati x baik x guna jg

    ReplyDelete
  42. wahhhhhhhhhhhhhhhhhh...pak cik dah gie gim... ^^

    ReplyDelete
  43. cheQ suka joging jer...
    angkat mengangkat nie cheQ tak likee...

    ReplyDelete
  44. @h4ni3

    Kena tukar tajok '6 pack begins at...?'

    ReplyDelete
  45. @http://aniesandyou.blogspot.com

    Tapi kalau hati baik dan berketol ketol... ok kan?

    ReplyDelete
  46. @miss nina

    Maknanya mungkin juga 'maybe not?"

    ReplyDelete
  47. i am attracted to kurus-kering-guy! how la uncle?







    .

    hai uncle!
    lamanya tak singgah sini...

    :D

    ReplyDelete
  48. @BonekadalamChermin

    Eceh...!

    Mesti boypren kurus kering, ni...

    oopss..!

    ReplyDelete