Followers

Sunday, April 10, 2011

April 10, 2011

"Private news?" Ha ha ha!
I don't think my wife will agree on this... "Abang dah buang tebiat?"

46 comments:

  1. hahahaha
    macam-macam design la skarang ni...

    ReplyDelete
  2. tu kira ok bro.
    jangan yang dibuat daripada guni gandum dan tertulis 'berat bersih 50kg' di depannya sudahlah.

    ReplyDelete
  3. salam
    jika itu mendatangkan suasana romentik silakan... wakakakakakakakakakh

    ReplyDelete
  4. @tupaimerah

    Ha ha, kan?

    Ada pulak orang beli, tu...?

    ReplyDelete
  5. @MULAN

    Hahaha...!

    komen pendek tapi a good one!

    ReplyDelete
  6. @Catherine-

    Boleh specific sikit tak?

    Tang mana yang comel tu...?

    Hmmmm...

    ReplyDelete
  7. @Cikli

    Guni? Ish....

    Irritating lah...!

    (siap boleh bayang kan...!)

    ReplyDelete
  8. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    Aku tak rasa 'tanpa' benda ni bini aku lebih teruja...!

    Haha!

    ReplyDelete
  9. cantek ar brief tu cam surat kaba tampal2..tapi kalau tempat getah die itam or grey instead of merah, rasenye akan lagi cantek kot..

    ReplyDelete
  10. samalah makcik ngan wife ko.yes itu perkataan pertama "buang tebiat".pelik ngan pesyen tu.ekekek

    ReplyDelete
  11. saya pun tak pernah terfikir nak pakai yang macam ni..hehe

    ReplyDelete
  12. ada spender khas untuk bersukan.saya baru tau.tapi takteringin nak beli pun

    ReplyDelete
  13. kah..kah..kah...better pakcik cari yg edisi muke depan kosmo...gempak kalo pakai...huhuhuhu... Ade bran....

    ReplyDelete
  14. hahahahah



    -.-" tergelak tgk background.

    ReplyDelete
  15. iskh ok sangat aper kalau lelaki pakai boxer..aliran udara juga tidak terlalu tersekat...haha

    ReplyDelete
  16. @cek chun

    mungkin pesyen tu lebih kepada pasangannya yang menengok...?

    kot?

    ReplyDelete
  17. @Pena Marhaen

    Amacam? Ada beraannn...?

    Mungkin ia boleh membuahkan lagi ilham...?

    ReplyDelete
  18. @pembaris

    La ye ke?

    'Tang mana' beza nya...?

    ReplyDelete
  19. @MATAHARI

    Sekurang-kurannya kamu tak tergelakkan subjek di foreground.....

    ok la tu...

    ReplyDelete
  20. @ghost writer

    Maksod kamu 'ia' juga perlu bernafas...?

    haha!

    ReplyDelete
  21. @cek chun

    As cheeky as a monkey...?

    (sambil garu ketiak)

    ReplyDelete
  22. hehhehehe....

    xpe uncle..release tension kan..hehhe

    kelakau...heheh

    ReplyDelete
  23. pakchik, terkejut saya
    ingatkan paper, sekali...

    isy..isy..unsangkarable lak

    ReplyDelete
  24. @cikceriacorner

    Kelakau ke?

    Benda tu bukan untok kelakau lah!

    ReplyDelete
  25. @miss nina

    Ha ah... paper design....

    agaknya konsep 'recycle' kot?

    ahaha!

    ReplyDelete
  26. ada news DSAI takkk dkt atas boxer itu?
    kahkahkah

    ReplyDelete
  27. @mizzura

    uncle yg lawak atau spender tu yg lawak?

    Hisss!

    ReplyDelete