Followers

Wednesday, March 9, 2011

March 9, 2011

Taa.. ta da daa da daa taa daaaa...
(Singing the Batman theme song...)

56 comments:

  1. wahahaha coollll!!!!

    mana ni uncle? mana catwoman? huhu~

    ReplyDelete
  2. @gadisBunga

    Bes kan?

    Kat Terowong kat parking Pusat Perubatan Hospital UKM Cheras.

    Catwoman kat rumah... sedang 'purrr'

    ReplyDelete
  3. @Chereta Chenta

    Maksod kamu uncle yang best kan? Bukan tunnel, kan...?

    TQVM..!

    ReplyDelete
  4. next time, bro posing dlm SMART Tunnel pulak..:P

    ReplyDelete
  5. wow wow ronda ronda lorong kotaraya.ngan sapa tu gedek? berdua, bertiga, berempat atau berseorangan.

    ReplyDelete
  6. @Daddy Ziyyad

    Ya lah! SMART tunnel pon bes jugak...!

    Time banjir.... amacam?

    haha

    ReplyDelete
  7. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Hari ni ronda sorang-sorang la makcik... sudi teman kan...?

    ReplyDelete
  8. bukan ke terowong ni gi direct ke rumah mayat ke???? :o

    ReplyDelete
  9. @miloais

    Ya ya ya...! Hujong tu bilik mayat la...!

    Kamu pon biasa tempat tu?

    ReplyDelete
  10. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Makcik kena pelangkong....

    Pakcik kena debik...

    Oleh pakcik punya Catwoman...!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  11. @makdara TERdiva

    Haha!

    Terbayang catwoman dok putar-putarkan ekor dia... macam tali...

    ha ha!

    ReplyDelete
  12. dan dihujung sana... kulihat cahaya...


    apesal masa saya keje kat ppukm dulu, tak perasan pun tunnel ni????

    ReplyDelete
  13. @h4ni3

    Jangan salah... kadang-kadang lampu di hujung tunnel tu sebenarnya lampu kepala keretapi....!

    Sebab Tunnel ni letaknya kat parking rakyat jelata...

    Tuan-tuan doktor ada parking yg lebih hebat...

    Haha!

    ReplyDelete
  14. nanananananananananananana~~batman!!!

    ada efek halo kat kepala la pakcik~~

    ReplyDelete
  15. @bujal X

    Haha! Pakcik tau, kamu memang background komik...

    Komik forever!

    ReplyDelete
  16. kalau pakcik amik gamba terbalik lagi real batman...erk!!boleh ker terbalik???....

    ReplyDelete
  17. gedek : iols biasa gak gi hospital tu.... melawat sedara-mara atau kawan2
    lagi pun.... hospital tu tak jauh pun dari rumah iols...

    ReplyDelete
  18. @Eye_nee

    Terbalik? Huuiii! Pakcik takot ketinggian....!

    Takmo!

    ReplyDelete
  19. @miloais

    La ye ke? Pakcik ke hospital tu jalan kaki je pagi tadi... Opis pakcik betol2 bertentangan dengan hospital tu...
    Seberang taman tasik permaisuri tu....

    Jom jogging!

    ReplyDelete
  20. @rATu kEBaYA

    Kereta tak bawak... Parking susah.... lagi pon petrol mahal!

    ReplyDelete
  21. aaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~~~~

    [tengah piker macamana lagu betmen]

    ReplyDelete
  22. @Ati Masrif

    Smart tunnel takmo lah...

    Nak masok kena bayar tol!

    ReplyDelete
  23. *terus p bukak youtube cari lagu batman*

    pakcik, kamu cool!

    ReplyDelete
  24. gedek : opis uols dekat stadium tu ker??? iols kalo hujung minggu rajin gak gi taman tu... bawak anak2 beriadah -

    tapi kekadang iols gi taman kat pudu ulu jer... walking distance nok!

    ReplyDelete
  25. @| Larasephia |

    You tube tu memang pakar rujok semua topik!

    Eh... Bila puisi kamu nak align ke kiri pulak?

    Tapi kalau teroskan align kanan pon kira cool jugak!

    Hai!

    ReplyDelete
  26. @miloais

    Eh? Taman pudu ulu tu dekat dengan rumah pakcik la pulak.... tapi kalau berjalan penat la... Dekat2 dengan eon bank tmn cheras indah.

    Kita berkongsi poskod agaknya...!

    ReplyDelete
  27. perghhh uncle gedek..!

    gua harap lepas ni ada background taman tergantung babylon..!

    keh keh keh!

    ReplyDelete
  28. confined space, tempat beauty & the beast.

    ReplyDelete
  29. salam kenal bro gedek...

    huh macam tengah masuk time tunnel jer...

    ReplyDelete
  30. uncle. somehow you manage to awe me with your creativeness.

    ReplyDelete
  31. hahaha. tengok gambar ini kepala saya menvisualkan tuan gedek sedang bergerak ke depan seiring dengan lagu tu.

    ReplyDelete
  32. Uncle...(menjerit)

    Capat lariiii...

    Ketapi kat blakang tu..

    ReplyDelete
  33. @Pistachio

    Babylon....?? Huuuiiiii... tinggi sangat permintaan tu!

    ReplyDelete
  34. @Cikli

    Beauty & the Beast versi Disney = plot kartun yg paling bes!

    ReplyDelete
  35. @Sham

    Salam kenal juga bro!

    Selalu pon teringin nak masok time tunnel... Boleh betolkan sejarah! Betol tak?

    Eh, kamu mempunyai belog yang rajin!

    ReplyDelete
  36. @cek chun

    Terima kaseh... Kamu apa kurangnya... AWESOME!

    ReplyDelete
  37. @TheRebelKid/PrmpnDkwtMrh

    Kamu boleh jadi pengarah filem!

    Imijinasi kamu 'bergerak'

    ReplyDelete
  38. @shearasol

    Kamu lupa Uncle kan batman... uncle boleh berhentikan ketapi tu dengan sekali tembak je!

    huh!

    ReplyDelete
  39. halamak uncle.

    this is super cooolllllllllllllll!

    i super like la dgn background theme music tuh..

    adoi..klakar dan besttttt!

    ReplyDelete
  40. @MasZuber

    Tengkiu!

    Kalau 'Super' cool, tak sesuai la Batman...

    Uncle jadi 'SUPER'MAN!

    ReplyDelete
  41. hai, batman!



    i'm the morning sun!


    aum!


    bukan, werewolf.



    ok, i'm sirius black!

    ReplyDelete
  42. @MATAHARI

    Warewolf?

    In the morning moon...?

    Hmmm....

    ReplyDelete
  43. melindungi cahaya di hujung terowong yang tidak berapa gelap

    ReplyDelete
  44. @pembaris

    Wow!

    Tu komen ke puisi...?

    Terima kaseh...

    ReplyDelete
  45. uncle

    kalau gadis
    depa panggil gadis lorong




    apakah ini...


    JEJAKA LORONG??







    waw!

    .

    ReplyDelete