Followers

Tuesday, March 8, 2011

March 8, 2011



The best way to clean my ears...!

53 comments:

  1. kalau camni
    misti xtra bersih

    ReplyDelete
  2. @alien

    Haaaa...? Ulang semula? Tak dengar...?

    (dah sah-sah taik telinga banyak...!)

    ReplyDelete
  3. pekak badak rupanya.

    *dalam nada berbisik.

    haha~jangan marah pakcik~

    ReplyDelete
  4. @bujal X

    Hoih!

    Kamu punya bisikan tu terngiang-ngiang sampai cheras ni, tau?

    ReplyDelete
  5. Yang bener , tak benda lain ko nak kasi cuci.Jangan lupa sebelum ko cuci, beritahu bini ngan anak ko, jadi kalau apa-apa terjadi dorang tahu. khe khe

    ReplyDelete
  6. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Rambot boleh cuci kat kedai....

    Telinga kena cuci sendiri la...

    Ok, nanti pakcik buat wasiat dulu....!

    ReplyDelete
  7. Lepas cuci telinga..

    boleh spray rambut kasi tukar color.

    ReplyDelete
  8. @shearasol

    Tukar kaler rambot? Sekarang dah metalik.... nak kaler apa lagi...?

    ReplyDelete
  9. baru ahad lepas cuci telinga kucing.. :D

    ReplyDelete
  10. @makdara TERdiva

    Lepas ni bila cuci telinga kucing tu.... jangan pulak teringat kat pakcik....!!

    ReplyDelete
  11. Matcham2 en gedek yer...spray ni pakage sekali nagn lubang idung ker...

    ReplyDelete
  12. @Eye_nee

    Oh tidak... jangan salah sangka... Lobang hidong pakai jari, je...

    Harap maklom...

    ReplyDelete
  13. ni kalau kiri kanan sembur,mesti hasil harta karun tu kuar kat lubang idung...huhuhuhu....

    ReplyDelete
  14. @Hantu Kak Limah

    Oh... pakcik dah bersedia... tu yang tahan dengan camera, tu....

    ReplyDelete
  15. lepas spray tu guna bulu ayam pulak...

    ReplyDelete
  16. hahaha..lawak gila lah bro...kreatif...thumbs up!!

    ReplyDelete
  17. @pembaris

    Bulu ayam tak cukop keras...

    Beros jamban mungkin sesuai....

    ReplyDelete
  18. @Daddy Ziyyad

    Hahaha! Lawak membantu ceriakan hari kita!

    ReplyDelete
  19. ganasnya cara bro cuci telinga!

    ReplyDelete
  20. @miloais

    Ini baru cuci telinga....

    Kamu tak tengok pakcik mandi lagi....!

    Peeerrgghh!

    ReplyDelete
  21. @Pistachio

    Wooootttt... woooottttt....

    Kamu lagi terbaik!

    ReplyDelete
  22. @h4ni3

    Salah tu... sepatotnya

    Ears UPPPP!!!

    Haha!

    ReplyDelete
  23. perghhhh, Tuan gedek!

    jika menurut tema blog ni, gambar ini tuan ambil sendiri dalam style gambar profile.
    kalau begitu, berapa kali 'take' nak dapatkan perfect ni?

    tep-pat tuuu, atas bawah kiri kanan dia. Ada nilai, ni...siyess...

    Cun arr...sekali lagi saya nak rekomen ye...

    ReplyDelete
  24. @Irwan

    Kalau yg macam ni, banyak kali shoot.... takpe kat dalam opis aku je...

    Kat outdoor susah sikit nak main-main....

    :)

    ReplyDelete
  25. @tupaimerah

    Huih! Mata kamu tajam unpama helang!

    Hebat!

    ReplyDelete
  26. @tupaimerah

    Huih! Mata kamu tajam unpama helang!

    Hebat!

    ReplyDelete
  27. hahaha....boh kat rambut pun boleh bro..

    ReplyDelete
  28. @Dee

    Hah! Baik-baik rambot saya sekarang ni 'musim salji' nanti teros jadi 'musim luruh'

    Takmo!

    ReplyDelete
  29. kalau cuci guna yg itu, confirm telinga bersih..


    itu baru cuci telinga, kalau cuci mata, confirm dah tak tgk dah nurse.. hahahahahhahahaha

    ReplyDelete
  30. uncle,



    masuk angin keluar asap?

    harhar

    ...

    i like the SPRAYS' color combination
    white and blue


    NICE ONE UNCLE!

    .

    ReplyDelete
  31. ha ha ha..sebab ni saya jenguk blog pakcik hari2..

    ReplyDelete
  32. @DeLancrettLurpak

    Nurse tak payah tengok....

    Nurse 'bayangkan' je....!

    Hehe

    ReplyDelete
  33. @BonekadalamChermin

    Uncle pon tak tau macam mana spay tu boleh ada dalam opis uncle....

    Misteri.....

    ReplyDelete
  34. @Adinda Amy Sensei

    Boleh bukak 'Spa Telinga'

    Amacam? Nak jadi partner?

    ReplyDelete
  35. @norh

    'Kerja gila' sebab nya...?

    Hahaha! You are most welcome!

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum Yob Gedek, detergent cap apa nih?

    ReplyDelete
  37. @MOH KEMBARA

    Itu semua agen-agen make-up kereta...!

    Men!

    ReplyDelete
  38. erk

    smgu lepas tu tros soundtrabel.

    ReplyDelete
  39. @Myaby

    Bukan sound trouble je... Brain damage lagi!

    huh!

    ReplyDelete
  40. bukan bersih je telingga tu.. makan tahun tak payah sental...

    pakcik boleh jimat cotton buds

    ReplyDelete
  41. @rATu kEBaYA

    Tau takpe.... So... nak oder spray pakcik nih?

    ReplyDelete
  42. @TheRebelKid/PrmpnDkwtMrh

    Haaaa..???? Apa engko cakap? (dah pekak pon..)

    ReplyDelete
  43. kahkahkah. bace komen2 kat sini boleh gelak sorang2. gambar uncle memang ber'hantu'.

    ReplyDelete
  44. @anOOan

    Haha! Uncle pon gelak baca komen korang...! Bes, buat hati riang setiap hari...

    Memang masa kecik mak uncle panggel 'hantu'...!

    'Hantu betol budak ni..!'

    ReplyDelete
  45. @Amalina dan Benda Kecil

    Teroskan gelak...

    nanti pakcik spray kat mulot kamu pulak....!

    ReplyDelete