Followers

Monday, March 7, 2011

March 7, 2011

Guest #26

"Cool dude vs cool dude"
Had the privilege and pleasure of working closely with Syahrin Abdul Aziz.
Or, click HERE for his blog.

36 comments:

  1. alamak.. camera tu dah telan wajah pakciklah..

    ReplyDelete
  2. superb nya gamgo2 dia! kem salam plis!!

    ReplyDelete
  3. uhh~~~besarnya peralatan dia.

    *dibaca dengan tanpa prejudis.

    haha~

    ReplyDelete
  4. pjgnyer teropong camera..gambar mesti cun pya..

    ReplyDelete
  5. Cuba teka..camera siapa lagi mahal...

    ReplyDelete
  6. bila uncle nak tangkap gambo sendiri guna kamera cenggitu?

    ReplyDelete
  7. power nya dslr & lens dia...~huhu

    ReplyDelete
  8. Lengan kirinya agak menggerunkan.bagaimana kalau dia hilang cool..??

    ReplyDelete
  9. memang cool, lebih lagi bila dapat camera cam tu sebijik.Gedek ko ada ke camera cam tu?makcik ambik gambar pakai hp je.

    ReplyDelete
  10. bila jurugambar bertemu jurugambar mesti banyak percambahan idea baru kan??

    ReplyDelete
  11. @rATu kEBaYA

    Pakcik sememangnya JELES dengan kamera dia! Cheh!

    ReplyDelete
  12. @gadisBunga

    Gambar dia tahap dewata, kan? Bes... bes!

    ReplyDelete
  13. @bujal X

    Pakcik sedang 'bayangkan'....

    Cheh!

    ReplyDelete
  14. @Dee

    Kalau ambik pakai teropong tu... jerawat pon nampak!

    ReplyDelete
  15. @shearasol

    Wah wah wah....! Perli pakcik ye!

    ReplyDelete
  16. @h4ni3

    Tak larat nak pikol tu...! Nanti result senget!

    ReplyDelete
  17. @pembaris

    Haha! 'fokus' kamu lebih mendalam!

    ReplyDelete
  18. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Pakcik pon ditemani camera phone setiap hari...!
    Tu je yg mampu!

    ReplyDelete
  19. @Pena Marhaen

    Masalahnya aku jurugambar cabok...! Haha!

    ReplyDelete
  20. Assalam Yob Gedek, he is a pro...I presumed!

    ReplyDelete
  21. @MOH KEMBARA

    Ha ah... dia pro amek gambar orang....

    Saya pro amek gambar sendiri....

    ReplyDelete
  22. hui

    mesti die teropong nampak lubang jeragat kan

    waw waw

    ReplyDelete
  23. @Myaby

    Memang! Lubang hidong tu dah jadi macam gua musang!?

    ReplyDelete
  24. wow~
    senjata dia
    misti laju dan ganas tembakannya kan

    ReplyDelete
  25. Teruskan usaha pakcik untuk meneropong untuk kami



    hehehehhe....

    ReplyDelete
  26. @TaikoChengs

    Sedang gigih berusaha ni... terima kaseh!

    Haha!

    ReplyDelete
  27. hai you ols...

    Syahrin Abdul Aziz

    ReplyDelete
  28. ketawa lagi.

    comel grr di sini.

    orangnya tak comel mana.

    haha

    ReplyDelete