Followers

Saturday, March 5, 2011

March 5, 2011

Just great! A fever on my weekend! What a waste...!

41 comments:

  1. Apa ni gedek , campurlah cakap melayu, makcik omputih ni tak cemerlang sangat.okeylah rayban cantik.

    ReplyDelete
  2. Uncle Gedek cakap

    "operate lah dadaku, x-ray lah hatiku"

    Mid sem exam on my weekend...huhu..

    ReplyDelete
  3. moga cepat semboh... makan obat ikut arahan doktor..

    ReplyDelete
  4. nampak cam kasanova la uncle. kalau dok depan gb jgn pakai spek hitam okeh! huhuhu~

    ReplyDelete
  5. But u got to meet d cun misi :p
    Get well soon

    ReplyDelete
  6. moga cepat sembuh ya tuan gedek! :)

    p/s: sakit-sakitpun sempat bergaya lagi dengan spek hitam tuuu~ hihi^^

    ReplyDelete
  7. selamat hari sabtu encik gedek....moga ceria walau pun kurang sihat ekkk...

    ReplyDelete
  8. saye pon tak suke sakit.

    get well soon uncle!

    ReplyDelete
  9. minum air putih bebanyak,

    get well soon!

    ReplyDelete
  10. cobaaaan!!! hari cerah pulak tu, rugi tak jalan2 bergaya dgn sunglass, rugi rugi



    dengki tak saya? hehehehe

    ReplyDelete
  11. ingatkan sakit mate
    sekarang musim tau!



    get well soon uncle

    ReplyDelete
  12. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Sebenarnya sebab nak prektis tulis dalan english pakcik yang tak berapa cemerlang ni...

    Shades style pilihan orang tua...!

    ReplyDelete
  13. @gadisBunga

    Psssttt... Uncle sebenarnya memang kasanova... Jangan bagi tau orang ye?

    ReplyDelete
  14. @TheRebelKid/PrmpnDkwtMrh

    Terima kasih pada wish yang agak tegas tu...!

    Spek tu sbb nak skodeng misi...!

    ReplyDelete
  15. @Adinda Amy Sensei

    Thanx! Selamat hari sabtu juga! Elak kan terkena virus tau!

    ReplyDelete
  16. @bujal X

    Haha! I wish ada Xray vision....!

    Dokto pompuan ramai!

    ReplyDelete
  17. @MasZuber

    Air puteh? Err... maksod kamu susu..?

    Hehe

    ReplyDelete
  18. @DeLancrettLurpak

    Memang dengki...!

    Tapi saya suka ke hospital... sebab ada 'nurse'!

    Ehem ehem! Remember? Woman in uniform?

    ReplyDelete
  19. @h4ni3

    Terima kaseh, doc...!

    Bila tengok bill baru sakit mata!

    ReplyDelete
  20. sakit itukan penghapus dosa-dosa kecil.

    anyway, harap kamu cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  21. saya pun dah seminggu batuk dan selsema tapi malas nak pegi klinik..alergic ngan bau ubat dan jarum suntikan..hehe

    ReplyDelete
  22. should place a cool fever, cool. huhu

    sakit itu penghaspu dosa :)

    ReplyDelete
  23. pakcik, semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  24. @Chereta Chenta

    Thanx sebab berjaya melegakan hati pakcik... doc...

    ReplyDelete
  25. @ghost writer

    Ha ah... ada juga orang lain yg cakap macam tu...!

    ReplyDelete
  26. @Pena Marhaen

    Jarom suntikan tu macam gigitan semot je!

    (Ayat nak pujok anak-anak...)

    ReplyDelete
  27. @skandaLdariLangit

    Ha ha! Cool fever pon ada untok adult, kan?

    ReplyDelete
  28. uncle


    tu spek 3d ke?
    ke spek see-thru??




    ahah!

    ReplyDelete
  29. @BonekadalamChermin

    Uh uh... Bila dah lepas umor 40 ni... rasanya dah tak perlu spek see thru lagi dah....

    hehe!

    ReplyDelete