Followers

Thursday, March 31, 2011

March 31, 2011

2 stop vandalism..!

61 comments:

  1. grafiti adalah jenayah yang menyeronokkan~~oopss?

    ReplyDelete
  2. saya suka graffiti. plz gomen plzz...

    ReplyDelete
  3. bujal X & gedek sama2 noti..

    say NO to jenayah..!! hehee...

    bikin grafiti yg artistik laa.. sedap mata tengok..

    ReplyDelete
  4. saya menyeru kepada warga malaysia agar menghentikan Vandalism...

    ReplyDelete
  5. skang ni sokmo nampak mural drawing kat tembok2 - even kat tembok hiway @ jejantas
    tu kira vandalism jugak ker????

    ReplyDelete
  6. eh, bukan uncle ke yang uat semua tu semalam, sebelum amek gmbr pg ni? peaceee!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. cantik apa kalau semua dinding ada lukisan..hehe

    ReplyDelete
  8. Kurang faham apa yg cuba disampaikan. '2 stop massage?'

    -urut sekali, stop, then sambung?
    -urut di dua tempat, dgn hanya sekali bayaran?

    ~hahaha

    ReplyDelete
  9. naek menyampah bile jumpa iklan macam nie...



    entry terbaru >
    http://solomolo.blogspot.com/2011/03/5-blog-paling-kerap-dilawati-2011.html

    blog uncle tersenarai...

    ReplyDelete
  10. salam
    ada berani pergi urut ka?
    itu pun kalau mem tak marah..kah kah kah

    ReplyDelete
  11. conteng dinding rumah je. :)

    ReplyDelete
  12. komen kak eye nee tu ikut skrip zombie kg pisang..hahahah..klakar..

    ReplyDelete
  13. yg pakcik depan tu vandalism ke?..pakcik..mmg xde baju warna lain eh..suma hitam je ni..hihihi..

    ReplyDelete
  14. mau try kah?
    eehehe
    pihak berkuasa tak pernah call n perangkap ker orang2 yg buat keje ni ek?

    ReplyDelete
  15. yg tampal2 mcm "pinjam wang sini", "ubat kuat"..

    itu lagi sakit mata tengok tauuu

    ReplyDelete
  16. makcik benci vandalisme, lebih lagi dorang conteng perkataan mancarut.Malu ngan Firdaus, satu hari dia tanya perkataan mencarut dalam lif .

    ReplyDelete
  17. Please stop it uncle...

    Haishhh..

    ReplyDelete
  18. harganya berapa?buleh pilih....??

    ReplyDelete
  19. bro, lu nak berurut tu pastikan datuk-datuk T tidak berada dalam lingkungan 3 km. depa tu celaka!

    ReplyDelete
  20. takut nak komen
    nenti uncle kata telebih kreatif :p
    but itu massage. iskkk
    takpa. i hold my comment

    ReplyDelete
  21. but yet,

    a beautiful crime..:)

    ReplyDelete
  22. @gadisBunga

    Uncle memang adore graffiti...

    Graffiti disiplinnya mesti bermesej dan sampai...

    Bukan mencarot!

    kan?

    ReplyDelete
  23. @MULAN

    grafiti pon mesti tau sebab sebelom buat... buka tiru je...

    Kan?

    ReplyDelete
  24. @miloais

    Itu coretan orang yg tak puas hati...

    Terpulang, kalau kita suka ok.... kalau kita tak suka, kira vandal jugak..

    ReplyDelete
  25. @Chereta Chenta

    Wah wah wah...

    Uncle buat kat rumah jiran...

    Bukan yang ni....

    huh!

    ReplyDelete
  26. @Pena Marhaen

    Cuba diorang lukis kat rumah kau...?

    Haha!

    ReplyDelete
  27. @Daddy Ziyyad

    Saya pon tak paham, doc...

    Jom kita cuba, ndak?

    Haha!

    ReplyDelete
  28. @solo molo

    Menci kan?

    Weh? I'm in...?

    Bangga gila, bro!

    ReplyDelete
  29. @Myaby

    Uncle memang conteng kat rumah...

    (rumah jiran...)

    ReplyDelete
  30. @Cik Pah

    Haha! Ye lah!

    Puas uncle pikir tadi...!

    Haha!

    ReplyDelete
  31. @Dee

    Pakcik depan tu baru belajar nak vandel...!

    Hitam itu menawan, kan?

    ReplyDelete
  32. @http://aniesandyou.blogspot.com

    Saja je blurkan....

    Tapi dah simpan dalam henfon, dah....

    haha!

    ReplyDelete
  33. @h4ni3

    Ha ah, kan? Sekalu terfikir... takkan penguatkuasa tak boleh call dan denda...?

    ReplyDelete
  34. @DeLancrettLurpak

    Ha ah, kan? Macam la 'nak kuat' tu the main thing kat malaya ni...

    ReplyDelete
  35. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Tu la pasal....

    Pakcik pon pernah kena se das dua soalan yg macam tu....

    ReplyDelete
  36. @cEmpAkA BirU

    Eh eh....

    Bukan uncle lah...

    Uncle tompang glamer je...

    ReplyDelete
  37. @pembaris

    rm120 ada, 90 ada... 50 pon ada....

    EH?

    Macam mana boleh tahu ni?

    ReplyDelete
  38. @Cikli

    Depa tu buka celaka... tapi PUAKA!

    ReplyDelete
  39. @cek chun

    Olololoo...

    Jangan la sampai takot.

    Uncle bukan hantu pak limah!

    ReplyDelete
  40. @intan.maisarah

    Memang seni....

    selagi diorang tak conteng kat dinding rumah uncle...!

    Hai!

    ReplyDelete
  41. I agree with you: vamdalism is a crime.

    ReplyDelete
  42. i was thinking


    kalau puak-puak ni kena cekup
    time drg tgh dok spray benda ni kat dinding

    kewl juge!

    ha ha

    bukan senang nak handle vandalisme!

    .

    ReplyDelete
  43. Agree!
    Kalau nak conteng jugak, sila conteng rumah sendiri...

    ReplyDelete
  44. @Sumandak Kinabalu

    Haha...

    Kalau diorang berani... conteng rumah mak mereka!

    ReplyDelete
  45. yang lagi mau jual kebun sengon mau bagi info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon bagi yang suka bertani

    ReplyDelete
  46. I've been browsing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.
    Look at my blog : www.youtube.com

    ReplyDelete
  47. This design is wicked! You certainly know how to keep a reader amused.
    Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost.
    ..HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to
    say, and more than that, how you presented it. Too cool!
    Also see my webpage - borkum riff

    ReplyDelete
  48. I really love your website.. Very nice colors & theme.

    Did you develop this website yourself? Please reply
    back as I'm looking to create my very own site and would like to learn where you got this from or exactly what the theme is named. Cheers!
    Also visit my web blog drum tobacco

    ReplyDelete
  49. Remarkable things here. I'm very glad to see your article. Thank you so much and I am looking ahead to contact you. Will you kindly drop me a mail?
    my site - amber leaf

    ReplyDelete
  50. WOW just what I was searching for. Came here by searching
    for how to get rid of acne overni
    My page > get rid of zit

    ReplyDelete