Followers

Thursday, March 3, 2011

March 3, 2011

Havin' fun with the mirror effect on Apple Photo Booth!
Hey... but I do have a twin in real life... REALLY!

58 comments:

  1. arghhh takotnya..kembar siam erk? ke kembar siang? hehehe

    ReplyDelete
  2. uncle ade kembar? seiras ke x seiras? waaaaauuuwwww~ best :)

    rambut uncle tu pakai syampu ape?`

    ReplyDelete
  3. dahsyaat kembar ni.. kalau pisahkan mesti takder telingga sebelah.. tumbang pulak nanti.. tak balance

    ReplyDelete
  4. dh macam penggal pn ada... eerrkk!

    ReplyDelete
  5. kesan khas bohemian rhapsody~~hoho~~

    ReplyDelete
  6. wah!! kreatif..macam kembar siam melekat kat kepala laa..

    ReplyDelete
  7. eh satu lagi. yey!!!! this is different. i like!!!

    ReplyDelete
  8. Lepas ni post gambar dengan ur twin la uncle :)

    ReplyDelete
  9. you have a twin???
    wahhhhhh! bestnya......!

    next entry
    bleh lah ajak your twin enterpreme....
    bleh weols berkenalan

    hik hik hik

    ReplyDelete
  10. mamat kat belakang tu pun ada kembar juger?

    sekali tengok nampak cam gergasi yang menakutkan jer...

    cool laa!!!

    barulah self PORTRAIT. bukan self absorbed...jangan mareee

    ReplyDelete
  11. serius uncle ade twin?

    best nye!

    ReplyDelete
  12. si kembar ada anak yang menyampoo rambut jugak kah..??

    ReplyDelete
  13. mana lg ensem pakchik gedek ke twin pakchik tu...

    ReplyDelete
  14. kembar siang eh? lps ni tjuk pic ur real twin eh..

    ReplyDelete
  15. gedek serius ko nampak muda bila ada kembar.nampak ada sedikit senyum di situ.

    ReplyDelete
  16. errmmm

    satu nampak kedut
    satu lagi less kedut

    mana satu yg ori ni? :D

    ReplyDelete
  17. eh eh.. keembar thailand ropanya... tak pi operate ke..?

    ReplyDelete
  18. kalau ada twin, kalau twin berdiri kat depan, rasa mcm tgk cermin tak? hehehehe...

    ReplyDelete
  19. Camner ko nak morphing nanti ? Hehe

    ReplyDelete
  20. uncle


    'sometimes the reflections lied'


    hahaha

    nice one uncle!


    :D

    ReplyDelete
  21. @Chereta Chenta

    Ini buka kembar siam atau kembar siang...

    Ini 'kembarA'

    ReplyDelete
  22. @Catherine-

    Kembar tu tak seiras... Psstt... pompuan lagi! Haha!

    ReplyDelete
  23. @gadisBunga

    Ya... Uncle ada twin... A girl twin... jangan jeles!

    ReplyDelete
  24. @m.a.n.n.e.q.u.i.n

    Boleh-boleh... one fine day. Dia sekarang dok kat Dubai.

    ReplyDelete
  25. @miloais

    Berkenalan dengan uncle je lah... Twin uncle tu tak fun! Haha!

    ReplyDelete
  26. @Irwan

    Haha! Mana ada marah bro... kita cool!

    ReplyDelete
  27. @Myaby

    Memang bes! Dia macam a good friend to me!

    ReplyDelete
  28. @pembaris

    Haha! Si kembar tu rambot dia lagi pendek! Haha!

    ReplyDelete
  29. @Eye_nee

    Pakcik lagi hensem..! (jawapan tak malu)

    ReplyDelete
  30. @Dee

    Boleh... tunggu dia balik msia... dia kat Dubai sekarang

    ReplyDelete
  31. @h4ni3

    Yang kedot macam kismis tu ori...!

    ReplyDelete
  32. @MULAN

    Operate? Takot pisau... *pengsan*

    ReplyDelete
  33. @Cikli

    Haha! Aku pon dah lupa nama tu!

    ReplyDelete
  34. @Hairi Raub

    Boleh bro... Cantas je sekor! Haha!

    RC kau ok?

    ReplyDelete
  35. @BonekadalamChermin

    Betol tu, babe... tapi like u said...

    'sometimes...'

    eh?

    ReplyDelete
  36. @Carlos Ribeiro

    Haha! Thanks! You should try! It's fun!

    ReplyDelete
  37. Salam Yob, will the real Yob Gedek please stand up!

    ReplyDelete