Followers

Tuesday, March 29, 2011

March 29, 2011

P-R-O-H-I-B-I-T-E-D
Hmmm.... I wonder what that's means..?

52 comments:

  1. maksudnya pakcik melanggar arahan~~

    mata saya berbohong pagi ni~~saya nampak tadi pubic area~haha~~

    ReplyDelete
  2. @bujal X

    Pubic?

    Sah... kamu 'romantik' pagi ni....

    ReplyDelete
  3. hahhaha
    bujal buat lawak ke hapa

    jauh beza prohibited ngan pubic

    ReplyDelete
  4. gedek : kawasan larangan tu
    no entry zone

    gemor betul ye orang jantan bab 'prohibited' ni..
    ekekeke

    ReplyDelete
  5. @miloais

    Pagi ni Bujal di landa aura romantik...

    Baca belog dia...

    ReplyDelete
  6. @miloais

    Orang lelaki 'pantang dicabar'

    Kah kah kah...!

    ReplyDelete
  7. @Chereta Chenta

    Eh? Kalau tak bagi ambik gambar, dah sure dia tulis No Camera...?

    Tipu, yea..?!

    ReplyDelete
  8. @Lucifer

    'Dilarang kawasan'?

    Hmmmm....

    maseh blur

    Haha!

    ReplyDelete
  9. woo... kawasan larangan tu.

    err.. bujal tu kenape?`

    -.-"

    ReplyDelete
  10. @Ungu

    Buncit juga sexy...

    Whaaa... hari ni uncle double sexy, la...?!

    ReplyDelete
  11. prohibited tu rasa dia macam nasi lemak sambal lebih lauk paru....bagi org yg tgh diet. lazat!!!!

    ReplyDelete
  12. @catherine-

    Ini taman larangan sang pureri...

    Uncle cuba jadi hero...!

    Kamu baca sendiri la belog Bujal tu, Rin....

    ReplyDelete
  13. @gadisBunga

    Err... paru tu goreng garing atau kenyal macam chewing gum...?

    Lapar weh!

    ReplyDelete
  14. @rATu kEBaYA

    Selagi takde gambar 'orang berlari terkangkang kena tembak'.... pakcik tak takot...!

    ReplyDelete
  15. selalu ko langar arahan yer..ingat 42 tu dah cukup pendekar ke...hikhik..

    ReplyDelete
  16. @Eye_nee

    Arahan 'bini' je takot nak langgar...!

    Hahaha! Separa pendekar...!

    ReplyDelete
  17. auw auw takutnya kawasan larangan. mesti tempat ada aliran letrik berkuasa tinggi, katanya.hari ni makcik cepat mengomen.

    ReplyDelete
  18. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Apa pulak kat kawasan letrik... tak mencabar langsong...!

    Ini ini taman larangan puteri raja yg dikawal dengan 1000 tentera dan 500 gajah... baru ada kelas pakcik berdiri kat situ....

    Pssttt.... jangan la tak update belog... tak rock kapak la....

    ReplyDelete
  19. ada jaga nepal halau tak lepas ambik gambar kat situ?

    ReplyDelete
  20. @Daddy Ziyyad

    Tade doc...

    Jaga Nepal tu sedang nyenyak tidor...!

    Hah!

    ReplyDelete
  21. Tak boleh gedek, makcik belum habis bertafakur kat gua tempurung .

    ReplyDelete
  22. @Cik Ina minat Do do Cheng

    ada orang mogok lapar....

    ada orang mogok seni...

    makcik mogok blogging...

    pakcik akur... asalkan lepas bertafakur nanti... kembali lah beraksi...

    ReplyDelete
  23. Maksudnya,

    Dilarang memakai baju hitam di sini

    ReplyDelete
  24. @cEmpAkA BirU

    Weh... itu kat negara lain tu....

    Tak rock langsong punya negara!

    ReplyDelete
  25. kawasan larangan ar tu..masuk kalu..kena makan ngan anjing garang..or ditembak..peng..peng..hahaha..

    ReplyDelete
  26. walaupun di larang..pakcik tetap muke seyessssss....hehhehehe...
    ye ke bujal romantik...kah..kah..kah...

    ReplyDelete
  27. saye tidak komen hari ini. :))


    hihih

    ReplyDelete
  28. @Dee

    Apa pulak tembak peng-peng, pakai senapang

    Tembak tiu-tiu... pakai laser!

    ReplyDelete
  29. @Hantu Kak Limah

    Pakcik seorang yg serious sebenarnya...!

    ReplyDelete
  30. @Sab Buenoo

    Kalau taknak komen, akmu teroskan lah lukis kumbang-kumbang kamu tu....

    ReplyDelete
  31. uhuks..kawasan larangan tu...berani masuk ke..ihikss...

    ReplyDelete
  32. @Lieynanilaz

    masok tak berani la...

    sebab tu ambik gambar je...!

    Ahaha

    ReplyDelete
  33. dilarang masuk kot.. ker dilarang amik gambar.. ....tapi kedua dua pun dah dilanggar larangan nyer

    ReplyDelete
  34. @Cik Pah

    Undang-undang kan untuk di langgar...?

    Tau takpe...!

    ReplyDelete
  35. uncle!!

    the A touched ur ear!!

    tepi sikit
    tepi sikit

    ha ha ha

    ...

    kecoh je lebeh
    tatau nak komen apa

    bai!

    .

    ReplyDelete
  36. kawasan lelaki ini tidak boleh di pegang???
    uitt.. pelik bebenor lak yob. kehkehkeh

    ReplyDelete
  37. @cek chun

    It 18SX bunyinya...

    Kamu terlalu kreatif!

    ReplyDelete
  38. Uncle, amenda ada kat kawasan tu?

    Rimau, gajah, badak berendam?

    ReplyDelete
  39. bujal entah kenapa gua sokong lu punya komen

    ReplyDelete
  40. gua nampak prohibited A.R.E

    Asian Rare Earth... Sila google untuk kesejahteraan umat.

    ReplyDelete