Followers

Monday, March 28, 2011

March 28, 2011

"Dead and always smiling..."
Is being dead is happier than being alive..?

57 comments:

  1. rahang kite memang sentiasa senyum je...otot kite je malas nak bekerja.. =)

    ReplyDelete
  2. skeleton senyum happy tak payah hidup lagi..tapi kita happy ke tak lepas mati..kena tanya sama ruh..
    dimana jumpa 'guest' star ni?

    ReplyDelete
  3. depends with our resume written by 'Atid and Raqib.

    ReplyDelete
  4. Pak cik pun bila nak senyum nie...

    Rahang dah tersenyum2 kat dalam tu

    Sian en rahang =)

    ReplyDelete
  5. betul la uncle!
    'dead & always smiling' :)

    ReplyDelete
  6. eh..eh...asal kembar makcik posing sebelah pakcik...hahhahahahhahha...

    ReplyDelete
  7. senyum..x perlu kata apa2..sesuai ar ngan skeleton tuh..hahaha..

    ReplyDelete
  8. Senyum... tak perlu kata apa...

    Senyum...

    kacak luar.. kacak dalam.. kacak dengar sini....

    kalau aku senyum, engkau mesti senyum sekali...

    Sesuai betul n3 ni dengan lagu ni.. hehehe

    ReplyDelete
  9. dia senyum lew dah dapat masuk dalam projek pakcik. ci kalau tak dapat... hehhe

    ReplyDelete
  10. glamer la skeleton tu dpt masuk belog pakcik :P

    ReplyDelete
  11. Dia pon pandai tersenyum "pakchik'ko bila lagi...kasi senyum satu kali Dik Gedek...(Seperti yg telah dijanjikan "Dik")...hehehe...

    ReplyDelete
  12. even the skeleton is smiling.
    when is ur turn?

    ReplyDelete
  13. eh..saya pun ada posing macam ni dulu(zaman kat medical school)..~haha..tapi saya siap peluk lagi skeleton tu

    ReplyDelete
  14. dead and gone

    ehhhh bukan - tu tajuk lagu
    hahahah

    comel le plak skeleton itew!
    membuatkan hati iols tergaru2
    nak guna balik avvy skeleton iols..
    hiks

    bro - kasik le entry gambo senyum satu!
    sokmo serius jahhhh!~

    ReplyDelete
  15. menunggu bila pakcik nak senyum... :)

    ReplyDelete
  16. tengkorak tu senyum tapi apsal yg depan tu tak pernah nak senyum??hehe

    ReplyDelete
  17. auww auww seramnya, cam tak sama paten je. kenapa dia sentiasa senyum ye gedek?

    ReplyDelete
  18. @Queen

    Nak kena sapu yoko-yoko baru otot kuat!

    ReplyDelete
  19. @witwit

    betol tu...

    Guest ni jumpa kat P Perubatan universiti kebangsaan malaysia, bandar tun razak dept fisioterapi

    ReplyDelete
  20. @cEmpAkA BirU

    Ooo.... kamu panggil encik rahang?

    Uncle pangggil tengkorak kering...

    ReplyDelete
  21. @Dee

    Dia skeleton, ppakcik jerangkong!

    ReplyDelete
  22. @rATu kEBaYA

    Ye la...

    patotnya ada bground song!

    ReplyDelete
  23. @makdara TERdiva

    pakcik yg tompang glamer skeleton, tu...

    ReplyDelete
  24. @Eye_nee

    Taknak senyom la 'makcik'...

    'dah tukar juga, hehe)

    ReplyDelete
  25. @cek chun

    Tunggu skeleton tu tumboh rambot!

    ReplyDelete
  26. @Daddy Ziyyad

    Haha! Gambar ni pon kat hospital.... (PPUKM)

    ReplyDelete
  27. @gadisBunga

    Kalau tengkorak tu dah senyom.... uncle la yg nangis nya...?!!!

    Huh!

    ReplyDelete
  28. @Cikli

    Skin pon takde tu...?

    macam mana?

    ReplyDelete
  29. @norh

    Yunggu la sampai tengkorak tu bernyawa!

    ReplyDelete
  30. @Pena Marhaen

    Yang depan tu ada harga diri...

    eceh!

    ReplyDelete
  31. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Dia senyum sebab hari ni makcik komen lewat...

    Makcik cuti kah? Maseh tak update belog?

    ReplyDelete
  32. makcik kecewa ngan seorang kawan perempuan .biarlah makcik muhasabah diri dulu.

    ReplyDelete
  33. gedek, i think ur a visual person so i tagged u in this contest - plsss join!!!! http://farolalo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. kalau skeleton tu pakai braces, mesti nampak lagi ceria dan nerd! hehehehe

    ReplyDelete
  35. mati dalam keadaan penuh keimanan~~~

    ReplyDelete
  36. uncle, nape tak nak sebaris?
    risau eh? hehehehe

    ReplyDelete
  37. bosarnyer lobang idung..

    :p~

    senyum itu hadiah.

    ReplyDelete
  38. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Asal jangan kecewa blogging dah la... saya peminat

    ReplyDelete
  39. @cikgu chopstick

    Lemme take a look... bunyi macam fun, je?

    ReplyDelete
  40. @DeLancrettLurpak

    Pakai Braces? Suroh dia pakai Bra dulu....!

    ReplyDelete
  41. uncle


    only DEAD people will never stop smiling



    eh?

    scary plak komen tu..

    .

    ReplyDelete
  42. @BonekadalamChermin

    Maknanya kena mati dulu baru happy...?

    alamak!?

    ReplyDelete
  43. hahaha

    no
    no

    i mean

    kalau hidup ni sentiasa hepi
    takde sedih, kecewa, moody suma

    itu bukan hiduplah namanya


    bleh cemtu?


    .

    ReplyDelete
  44. @BonekadalamChermin

    Naseb baik pandai twist...

    Eh... pandai menari twist tak?

    ReplyDelete
  45. iya la kot...
    Kalau tak kenapa ramai yang berani bunuh diri daripada sanggup mengharungi hidup yang penuh pancaroba ni...huhuhu

    ReplyDelete