Followers

Thursday, March 24, 2011

March 24, 2011

Phew! A full day meeting...!
(My wife said, a necktie makes me look like a perfume promoter...)

63 comments:

  1. Waaahhh hensem harini Uncle! Macam Awie. Mintak sign!


    Hehe :p

    ReplyDelete
  2. walaweyh!

    first time nampak formal.....

    nampak kacak!

    serious!

    haha!

    ReplyDelete
  3. muka ada putih. kurang berjemur eh sekarang ni uncle?

    ReplyDelete
  4. ahhahah... but perfume promoter mostly ala ala adik adik jer..

    ReplyDelete
  5. pewittttttttt!~
    hehehehe

    sib baik bukan promoter wiper kereta
    hak hak hak

    ReplyDelete
  6. isteri juga yang pandai menilai suami

    ReplyDelete
  7. abang salesman. tapi sbb hitam, jadik cam .. err... cam bodyguard datin

    ;p~

    ReplyDelete
  8. lawa opis uncle. :D


    lawa tie uncle. :D


    tapi lagi lawa kalau wane merah! :P

    ReplyDelete
  9. awat necktie kaler sama ngan baju..x menyerlah sgt kehensemannya..lenkali pilih different colours eh..

    ReplyDelete
  10. yang bener wife ko.Kenapa? lepas pegi meeting buat part time perfume prometer ke? tie apa yang padan ngan kemeja hitam tu.tak pandai makcik bab necktie ni. makcik pakai tie yang tak berapa tie, masa ahli pandu puteri masa sekolah rendah.

    ReplyDelete
  11. the dark tie n shirt make u look fairer


    comeii

    ReplyDelete
  12. uncle, saya nak yang gambar uncle pakai baju melayu kuning pulak.

    ReplyDelete
  13. sebijik macam blogger rocky bru.
    kalau lu buat video apa-apa, dia yang kena tuduh nanti.

    ReplyDelete
  14. wah...hensem pakcik hari ni..

    ReplyDelete
  15. pergh..bila bro pakai necktie dan baju kemeja nampak macam datuk T laa..hehe

    ReplyDelete
  16. Mesti rasa tercekik kat bilik meeting tu kan (hehehe). OK apa pakai macam ni sekali sekala...

    Perfume promoter?? I think Not! Calon pilihanraya kot (~~)

    ReplyDelete
  17. Hensem..tp boyfren saya lagi hensem..hahahahaha!!!!!! Jgn mare..sy gurau je..

    ReplyDelete
  18. eh, ada necktie ker...

    tak nampakkkk punnn..

    ReplyDelete
  19. uncle,

    perfume j'adore tak de discount ke? hehehehehe..

    ReplyDelete
  20. Salam Yob Gedek, 1 mende tak der, kalau ada memang terangkat - spek itam der!!!

    ReplyDelete
  21. pakchik, tie pun almost satu kaler.
    best ke meeting? haha

    ReplyDelete
  22. smart! meeting sapa kena pakai tie?
    Happy birthday MIB! semuga terus diilhami dengan kebaikan.

    ReplyDelete
  23. supervisor perfume promoter...hehehe...

    ReplyDelete
  24. @gadisBunga

    Uncle ada penyakit macam MJ...

    haha!

    ReplyDelete
  25. @miloais

    Wiper yag tak payah ganti 10 tahon tu?

    Hahaha!

    Ada-ada aje, kan?

    ReplyDelete
  26. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    Memang betol bro...

    tido pon sebantal, kan?

    ReplyDelete
  27. @Catherine-

    Bodyguard datin?

    Baik jadi anak ikan datin!

    ReplyDelete
  28. @Sab Buenoo

    Tak beranai pakai tie merah! Bling2 sangat!

    Uncle tak lawa, kah?

    ReplyDelete
  29. @alien

    Betol bro... pakcik benci miting!

    ReplyDelete
  30. @Dee

    Pakcik takot pada perubahan....!

    ngeri!

    ReplyDelete
  31. @Cik Ina minat Do do Cheng

    MAkcik pandu puteri?

    Apa yang di pandu?

    lori?

    Haha!

    ReplyDelete
  32. @Ungu

    Kuning? uncle bukan darah diraja...

    tapi darah panas!

    ReplyDelete
  33. @Cikli

    Rocky Bru tu dato....

    Dato R...?

    Haha!

    ReplyDelete
  34. @norh

    Kembang hidong siot!

    Sbb tu upload gambar ni...

    eceh!

    ReplyDelete
  35. @Pena Marhaen

    Kamu ni salah sorang dato T, ke?

    Haha!

    ReplyDelete
  36. @Sumandak Kinabalu

    Pilihanraya?

    pakcik tak bertanding....

    tapi bertandang!

    ReplyDelete
  37. @cintakristal

    Boifren kamu suka pakai baju hitam hari-hari tak....?

    Haha!

    ReplyDelete
  38. @ScarletRooF

    Alaaa kamu, ni....

    Saja je buat tak nampak....

    Bagi la can kat pakcik....

    ReplyDelete
  39. @DeLancrettLurpak

    Itu jenama mahal...

    Pakcik jual minyak hattar je...

    ReplyDelete
  40. @miss nina

    Memang tie tu hitam juga...

    Miting tu sangat menjengkelkan!

    ReplyDelete
  41. @witwit

    PAkai tie supaya nampak itelek sikit...

    Thanx wish!

    ReplyDelete
  42. @Eye_nee

    OK... terima...

    Tinggi la sikit pangkat, kan?

    ReplyDelete
  43. huhuhu...lebih terserlah jendul pakcik ari ni...hahahhaa

    ReplyDelete
  44. adelah iras-iras penjual perfume tue...

    ReplyDelete
  45. @solo molo

    Lalalala....

    kamu nak pakcik sembor (spray nyamok) kat kau...?

    Haha!

    ReplyDelete
  46. xpe uncle..still nampak macho...hehhe

    ReplyDelete
  47. @cikceriacorner

    Macho?

    Tiba-tiba rasa berkepak la pulak!

    ReplyDelete