Followers

Monday, March 21, 2011

March 21, 2011

The First Lady...
The last old man...

68 comments:

  1. oi skandal kah~

    SAYA SAYANG BIKMAMA!!!

    haha~~

    ReplyDelete
  2. skandal yer.. dun know why tapi muka 1st lady ni tak ikhlas ler..

    ReplyDelete
  3. wakakakaka....bergambar dengan Big Momma!! I like!!

    ReplyDelete
  4. muka kak mah nih makin lama makin lain macam.. hemm..wondering ....

    ReplyDelete
  5. kalau pakcik gedek trim kening..botox sikit...buang janggut....buang misai...muke dah ada iras2 tu pakcik..hikhikhik

    ReplyDelete
  6. Kan cik pah? ater teman ghase dia ni pakai Safi Rania Gold

    Usia?

    Hanya pada angka, bukan pada wajah!



    Kakaka..klise

    ReplyDelete
  7. muka first lady iras cikgu yang paling saya benci.

    okay itu saja.

    ohh btw pakcik lebih menarik dalam ini gambar.

    ReplyDelete
  8. at least muka uncle ori. kan kan kan?

    ReplyDelete
  9. Kak ros punya muka makin ayu dan tegang , nak tanya dialah rahsia disebalik kategangan dan keayuan tu.makcik tengok ko ngan dia bagai pinang dibelah dua.

    ReplyDelete
  10. err..kirim salam ngan Datin RM..

    pstt..!kalau dapat tender projek lebih bagi laa skit..hehe

    ReplyDelete
  11. next time amik gambar ngan org sebelah tu..jungkitkan kening eh..hihihi..

    ReplyDelete
  12. haip..

    Saper kebas bikmama sy nie..

    ReplyDelete
  13. Gandingan Mantap...Natural Older Man With Already Older Lady ...but "RM" can do anything to look younger...

    ReplyDelete
  14. gambo belakang tuh
    photoshop tak hengat

    gambo depan
    hehehehehe

    ReplyDelete
  15. uih.. didnt know u r a big fan of her hehehee... wow cantik giler diaaa

    ReplyDelete
  16. pasni ambik gamba dgn yg real punya tau

    ReplyDelete
  17. hmmmm
    uncle.. gambo lain plisss..
    jangan taruk gambo ni lama2 ;)

    ReplyDelete
  18. bergamabr dengan FLOM.things to do before 45 kah..??

    ReplyDelete
  19. saya suka aje bikmama, kalau dia tak banyak ckp, hehehehe

    ReplyDelete
  20. ohhh...err...iskkk lahh....

    hmmmm no komen!

    ReplyDelete
  21. awat pakcik tak touch up muka dulu? :P

    ReplyDelete
  22. u look so natural..
    end of comment

    ReplyDelete
  23. perempuan melayu terawal.
    lawa la jugak ye.

    ReplyDelete
  24. hii
    uncel sekarang ini jika boleh jangan buat post langsung pasal dia..nanti uncel kena soal tau

    ReplyDelete
  25. senyum sikit bro...media tengok sekali tuh..haha

    ReplyDelete
  26. Salam Yob Gedek, U are waaaay prettier than that woman...

    ReplyDelete
  27. hahahhahhaha....komen jujur...pakcik kene tenyeh SK11 kat muke tu lg....baru padan...hahaahhahha...

    ReplyDelete
  28. @Pena Marhaen

    Mana ada projek bro....

    Kau ada projek?

    ReplyDelete
  29. @Dee

    pakcik cuba jungkitkan hidong...

    amacam?

    ReplyDelete
  30. @Eye_nee

    Memang mantop!

    Uncle pakai bedak untok look younger

    ReplyDelete
  31. @miloais

    Kamu pandai pakai photoshop?

    Hebat!

    ReplyDelete
  32. @h4ni3

    Wah wah wah.... bagi can la kat uncle...

    ReplyDelete
  33. @Cikli

    Mula2 aku macam takot je apa la agaknya komen lu...?

    Haha!

    ReplyDelete
  34. @Cempaka R.Minta

    Uncle ingat nama uncle pon dah naik kat kdn ni...

    ReplyDelete
  35. @MOH KEMBARA

    Saya anggap itu satu compliment...!

    Haha!

    ReplyDelete
  36. @Hantu Kak Limah

    Tak payah...
    pakcik tonyoh bedak sejok, je....

    ReplyDelete