Followers

Sunday, March 20, 2011

March 20, 2011

My wife love to collect those tiny refrigerator magnet...
I love the food in the refrigerator...!
L-A-P-A-R..!

Untuk b.r.u.t.a.l.s.o.l.o : Terima kaseh entry semalam.
Gua dah tak marah-marah lagi. Lu memang 'bro'...

53 comments:

  1. hehehe FM collector eh uncle..me oso like the food in the fridge....laalala

    ReplyDelete
  2. cek pun collect menatang tu gak
    pastu suka gak yang dalam fridge tu.
    aikkk.. kenapa kita sama nih???

    ReplyDelete
  3. uncle..

    saya pon L.A.P.A.U..hehhehe

    ReplyDelete
  4. rindu nak bukak esbox kat umah!!

    wuuuu T____T

    ReplyDelete
  5. @Kaseh

    FM tu koleksi 'untie'

    Uncle punya collect 'tin merah'...

    ReplyDelete
  6. @cek chun

    Sama tapi tak serupa....

    Serupa tapi berbeza...

    ReplyDelete
  7. @cikceriacorner

    Kalau L.A.P.A.U

    kita T.A.P.A.U...

    amacam?

    ReplyDelete
  8. @Sab Buenoo

    Apasal tak rindu nak masal sekali...?

    sindrom 'pasang siap'

    huh!

    ReplyDelete
  9. saya pun mcm uncle juge,suka tang food dlm fridge nye aje, hehehe

    ReplyDelete
  10. @DeLancrettLurpak

    Sekurang-kurangya kamu masak sendiri....

    uncle perlukan orang lain untok masak...

    huhuhu!

    ReplyDelete
  11. makcik suka simpan fridge magnet tu masa kawan-kawan bagi, lepas beberapa hari hilang jadi mainan Firdaus. Pandai wife ko jaga Fridge magnet tu.cantik

    ReplyDelete
  12. @cik ina minat do do cheng

    Itu baru tengok dia jaga Fridge Magnet, cantik...

    Tengok la dia jaga suami dia... lagi cantik...!

    Haha!

    ReplyDelete
  13. saya lapar sentiasa.. cantik lah semua magnet tu gantung kat fridge..

    ReplyDelete
  14. ska dengan kawan ska borak2 kosong sal blogger n she said. i trust yg uncle gedek tu setia dgn wife dia.

    tiba2 je. haha

    ReplyDelete
  15. isi di dalam lebih penting dari apa yang ada di luar...

    ReplyDelete
  16. bulih la nk cik wife nk join kelab cabin crew mcm ni..automatik jadi hobi terus kalau singgah mana2.penuh fridge!

    ReplyDelete
  17. Salam singgah kembali,

    FM ni satu cara utk relate dgn kenangan lama/ event.

    entri 2 dalam 1

    ReplyDelete
  18. @MULAN

    Huh! Ingatkan kamu nak kata pakcik yang cantik...!

    ReplyDelete
  19. @skandaLdariLangit

    Uncle buat yang terbaik... 'untie' je yang layak komen...

    BTW, thanks, babe!

    ReplyDelete
  20. @ghost writer

    That's the word, bro!

    Pengisian tu... !

    ReplyDelete
  21. @s a L o m a

    Cabin crew punya sure dapat yang rare-rare...
    Kitorang punya hanya yang domestik...!

    Psst... pakcik juga pengumpol tin coke, tahu?

    ReplyDelete
  22. @miss nina

    Ha ah.. memang...

    Dia juga keluar mengikot event penting, kan?

    ReplyDelete
  23. saya suka vitagen dlm peti ais saya!

    ReplyDelete
  24. err..ada coklat tak dalam peti ais tu??

    ReplyDelete
  25. @MasZuber

    Tentu kamu mempunyai sistem penhadaman yang baik...

    Pakcik juga suka kultur baik!

    ReplyDelete
  26. betulkah cerita tanggang disumpah menjadi peti sejuk?

    ReplyDelete
  27. @Cikli

    Jadi peti sejuk?

    Sejuk la hati mak si tanggang....!

    Dapat banyak makanan!

    ReplyDelete
  28. pagi! kalo pg jejln mane2 sy pon ske bli fridge mgnet tu..dr bli keychain.da xtau nk gntung kt kunci mne lg da.hehe

    ReplyDelete
  29. @Semarak Api

    Kalau kamu ada berbelas kereta, mesti kamu suka beli keychain....

    PAGI!

    ReplyDelete
  30. salam
    yang tampal tu kerja anak bro kan..saja nak ambik nama la ni..cakap bro tampal..
    gua takde idea nak buat post apa..terkenang certa para sahabat.. tertengok post bro.. lalu gua menulis ..sekarng ni ada yang marah kalu gua tak menulis
    entah apa yang best pun gua tak tau..dah la banyak salah eja .. tanda baca lintang dan pukang..tu heran macam mana gua lepas belajar kat oversea

    ReplyDelete
  31. hahaha. terbaekk uncle (:

    eien 1st time singgah . beshhh .

    ReplyDelete
  32. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    Oversea memang ramai orang macam lu....

    Cool!

    ReplyDelete
  33. @Eien mohmad

    Hi apa khabar?

    Pinjam lesong pipit tu, boleh?

    ReplyDelete
  34. saya nampak magnet mcdonald.

    1300 13 1300

    haha~~

    ReplyDelete
  35. @bujal X

    Itu nombor tempat mengadu pabila kemalasan melanda!

    Haha!

    ReplyDelete
  36. smlm baru tmbah food kat dlm esbox hari ni dah pi keje...nak balik umah...nak balik umah...nak balik umah...

    ReplyDelete
  37. @Eye_nee

    Balik je... abaikan kerja!

    balik, balik, balik, balik....!

    ReplyDelete
  38. ada MF yang nak di let go? hihihi~

    ReplyDelete
  39. me pun suka collect FM..hehe..

    ReplyDelete
  40. @Dee

    Kalau macam ni boleh bikin union ni...

    kelab FM semalaya!

    ReplyDelete
  41. Salam Yob gedek, tp hobi ni tak mahal sangat dan cantik...dari Istanbul ada dah?

    ReplyDelete
  42. @MOH KEMBARA

    Istanbul.... Belom! Belom! Belom!

    (ehem ehem....)

    ReplyDelete
  43. uncle

    cemana nak masukkan gajah dalam peti sejuk?

    cemana?

    hahaha

    eh? teka teki plak ha..

    ReplyDelete
  44. @BonekadalamChermin

    Weh... teka teki tu atok uncle yang cipta, kamu tahu...?

    ReplyDelete