Followers

Saturday, March 19, 2011

March 19, 2011

HUSBAND: Let's go home, awak. I'm tired.
WIFE: Kejap la awak... I wanna to see those handbags first...
HUSBAND: Hmmmm....
LOCATION: Downtown, Cheras (1:50 am)

60 comments:

  1. ala...
    kal0 g d0wntown smlm, mesti jump uncle nyer..

    ReplyDelete
  2. @solo molo

    Ala, berader...

    Kalau tak boleh bergambar dengan kau...

    Jadi guest #27

    Haha!

    ReplyDelete
  3. ye dipilih.. dipilih..
    guess ada.. lv ada.. coach ada..
    pilih bang.. pilih kak...

    ReplyDelete
  4. @h4ni3

    Kamu advise dari kaca-mata perempuan....?

    Huh!

    ReplyDelete
  5. 1.50am???? :D


    "padan muka"

    keh3. :P

    ReplyDelete
  6. heheeh..

    uncle..sy kalo g sana memang rambang mata..xtau nak pilih..heheh

    auntie..ada amik yg berkenan x?ehheh

    ReplyDelete
  7. macam bengang jer muke pakcik..saborr itu separuh daripade iman...huhuhu..bese la..pompuan+handbag...

    ReplyDelete
  8. lor..dah dekat gn tempat saya..kalau tak bole jumpa pakcik,pakcik belanja :)

    ReplyDelete
  9. @Hantu Kak Limah

    kalau macam tu, boleh la pakcik cakap....

    bese la... lelaki & bengang...

    bweekkk!

    ReplyDelete
  10. @redsugarpaper

    Oh? ye ke? Kamu dekat PPUKM tu kan?

    Pakcik selalu ke sana... dah macam rumah kedua pon...

    selalu folo up check up

    ReplyDelete
  11. ooo..baik la..bila nak bergambar di ppukm..saya nak jadi latar belakang..hehehe

    ReplyDelete
  12. Menarik! Uncle, apa salahnya sekali sekala dua kali dua kala teman wife usha handbags pagi-pagi buta..ekeke :)

    ReplyDelete
  13. ok. rs macam mau masuk dlm gmbr ikut sma pilih handbag!
    haha

    ReplyDelete
  14. tu mujoq dia tak ajak pi tengok kat pavilion.
    kalau tak,
    masakkk!!!

    ReplyDelete
  15. berapa terbang uncle ? muehehe

    ReplyDelete
  16. alamat bejangut la menunggu ..kalu gua dah pergi cuci mata biar dia leka dengan beg tu..err itu pun kalau brani....kah kah

    ReplyDelete
  17. suka pegi sini. dulu2 kalau x tau nak gi mana, selalu turun sinih. tawaf 2,3,4 kali....

    ReplyDelete
  18. bro,
    tuan kedai tu tak marah ke lu tercegat kat situ, siap ambik gambar lagi?
    gua dah kena dulu di petaling street.
    "woiibrader...i am running a business here, you go standing somewhere else...bla bla bla" celaka dan biadap punya malaun. mentang2 kawasan dia.

    ReplyDelete
  19. depan rumah saya setiap hari rabu ada pasar malam..tapi sejak menetap kat situ hampir dua tahun,saya cuma pergi sebanyak tiga kali je setakat ni..

    saya tak boleh bayangkan bagaimana kalau saya terpaksa temankan sesiapa pergi tempat macam ni sebab saya lebih suka memerap di rumah..hahaha

    ReplyDelete
  20. @redsugarpaper

    ppukm tu dah tak terkira berapa banyak dah bergambar kat sana... sejak nama dia hukm lagi

    eh, kalau selisih tegor ya...?

    ReplyDelete
  21. @Niz

    kenapa orang pompuan dengan handbag ni?

    Macam mat pet dengan ganja...!

    ReplyDelete
  22. @MasZuber

    Kat sana rasanya ramai orang berjalan dari berbelanja...

    kan?

    ReplyDelete
  23. @cek chun

    kat Pavilion hanya mampu tengok wayang je...!

    ReplyDelete
  24. @Kaseh

    Tak beli, tak terbang...!


    selamat!

    ReplyDelete
  25. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    Lepas tu dia hempok kepala gua dengan handbag tu....

    amacam?

    ReplyDelete
  26. @Chereta Chenta

    Kamu pernah karaoke kat pentas tu, kan?

    Alaaa... malu2 pulak nak jawab!

    ReplyDelete
  27. @Cikli

    Tuan kedai tu peminat wa...

    Haha!

    ReplyDelete
  28. @Pena Marhaen

    Oh... tunggulah...

    Waktunya akan tiba....

    Mula-mula 'terpaksa'

    Kemuan 'rela'

    akhirnya 'terpaksa' balik...

    Haha!

    ReplyDelete
  29. lor..3 taun kat sini xpernah plak terjumpak pakcik..klu jumpa musti tergur punya..siap tya sejarah sakit lagi :P..itu pun keje student..
    tapi saya tgl 5 hari je lg kat sini..insyaallah kalau lulus kuar la saya dari situ...huhuhu

    ReplyDelete
  30. pakcik wat solat hajat untuk saya ek?ajk la satu kampung sekali..hehehe

    ReplyDelete
  31. gedek, apasal, bila bini hang nak tengok handbag, ko tiba-tiba jadi letih.eeeeeeee ngelat ye.kwang kwang

    ReplyDelete
  32. GUA BUAT POST KHAS UTU LU..BRO..SINGGAH YA..KAH KAH KAH ...

    ReplyDelete
  33. TIBI yaaa........

    Kalau saya memang dah lama...huh!
    (tibi jugak sebenonya)heheh.....

    ReplyDelete
  34. mana ader..paling best tgk orang yg kaki kayu panjang tuh....hahaha

    ReplyDelete
  35. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Lelaki memang suka ngelat...

    kwang kwang kwang!

    ReplyDelete
  36. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    Bro... gua dah baca...

    Gua insaf dan terima kaseh!

    Lu memang 'bro'

    ReplyDelete
  37. @Chereta Chenta

    Haha! Badot kaki kayu panjang tu dah lama tak nampak kat sana...

    Agaknya kaki dia patah...

    haha!

    ReplyDelete
  38. best tengok2 bag . kalau dapat rembat 1 ,2 lagi best. x tido pun x pe... :)

    ReplyDelete
  39. lama benar tak ke sana, bertahun sudah

    ReplyDelete
  40. @Catherine-

    Jangan beli geg pelastik... tak mesra alam!

    ReplyDelete
  41. @ghost writer

    Poket dia... poket pakcik dah lama penat...!

    ReplyDelete
  42. @miss nina

    Kat sana tu yang tak tahan,.... PARKING!

    ReplyDelete
  43. PAGI!!

    haha.ambek uncle. skali dpt review khas dr brutalsolo psl entry ni.haha!

    nape susah sgt nk jmpa lelaki yg kaki shoping .ehe

    ReplyDelete
  44. @Semarak Api

    Itu anda brutalsolo sayang kat uncle...

    PAGI! Eh... memang pagi pon!

    Weh! Kamu tido lambat! Esok keje!

    ReplyDelete
  45. hihi..esok luse my offday.sy punye cuti x mcm org normal..eh tido-tido uncle! esok keje.haha

    ReplyDelete
  46. gb rasa downtown cheras panas la. macam takde wind circulation je. hu~

    ReplyDelete
  47. @gadisBunga

    Ha ah... memang betol....

    Peloh menitik tu... tak enjoy!

    ReplyDelete
  48. @skandaLdariLangit

    Alah... kamu pilih je lah....

    biar uncle cabot!

    ReplyDelete
  49. uncle

    sy nak register jadi guest #30 bleh?

    haha

    sy kalau pi downtown
    mmg suka usha snickers paul smith
    design dia kiut

    but still MAHAL!

    wuwuwu

    ReplyDelete
  50. @BonekadalamChermin

    Jadi Guest...? Kamu memang dialu-alukan...!

    Weh... kompol duit nak kawen... jangan beli kasot!

    ReplyDelete