Followers

Friday, March 18, 2011

March 18, 2011

10:26 am... Still in bed... enjoying my lazy Friday.
(Tapi pakcik dah mandi, ok?!!)

76 comments:

  1. @bujal X

    pakcik memang ayu bila digandingkan dengan 'bantal busyuk'

    cheh!

    ReplyDelete
  2. hehehehh...

    pakcik coti ke arini..

    a'ah la seuju ngan bujal..nampak ayu..ehheh

    ReplyDelete
  3. amboi amboi.. suweet pulok! hehehe

    ReplyDelete
  4. Kenapa Mesti beritahu dah mandi..takut org ckp muka mcm tak mandi yer pakchik...

    ReplyDelete
  5. rambut di bahu.

    jadi tak boleh tidak gb terpaksa bersetuju dgn bujal. eheheheh!!!

    ReplyDelete
  6. @cikceriacorner

    Banyak la korang punya ayu!

    Ini Bujal la punya idea ni....

    kalau tau pakcik tak publish komen bujal tadi!

    cheh!

    ReplyDelete
  7. @kella

    Walawei....!

    Matrock mana boleh sweet...

    Tarik balik...!

    ReplyDelete
  8. @Eye_nee

    Errr... errr....

    Ye tak ye jugak , kan....?

    Salah strategi ni....

    ReplyDelete
  9. @gadisBunga

    GB menyebelahi Bujal....?

    Bersetongkol ni.....!

    ReplyDelete
  10. bangun cepat..jap lagi solat jumaat..hehe

    ReplyDelete
  11. @Pena Marhaen

    Oh.... terima kasih... Itu mesti...

    (sebab nak cari cendol...)

    ReplyDelete
  12. keayuan mu terserlah lah bro..ekekeke....

    ReplyDelete
  13. uncle,
    belek buku baper jam sebelum mata lelap?

    ReplyDelete
  14. uncle pinjam rambut bleh? tapi pastu nak kaler kan balik..hehe

    ReplyDelete
  15. dh syampu rambut skali ar tu..pakai syampu bawang ke pakcik?

    ReplyDelete
  16. @Daddy Ziyyad

    Ayu lagi...????

    Cheh...

    Only one person to blame

    BUUUUJAAAALLLLLL....!

    ReplyDelete
  17. @cek chun

    Tergantung pada kekuatan bateri....

    Sebab buku dalam laptop... (ebook)

    Hehe

    ReplyDelete
  18. @Kaseh

    Pinjam boleh....

    Kaler tak boleh....

    ok?

    ReplyDelete
  19. @Dee

    Tak main la syampoo bawang....

    Psssttt....

    Pakai syampoo isteri...! (curi)

    ReplyDelete
  20. off day ke hari jumaat???

    nak kata ayu... tak jugak le..

    tapi for guy yg berambut panjang
    bila buat style gitu - ranbut di bahu... akan jadik ayu lah jugakkk
    awwwwwwwwww!~

    wakakakak

    ReplyDelete
  21. @miloais

    Adoiyai!

    Kamu tak tengok lagi rambut ni bounce2 masa berlari kat tepian pantai....

    Lagi ayuuuuu.....!

    ReplyDelete
  22. @alien

    Plan tu dah rangka....

    Harap tak tinggal 'rangka' dah la....

    ReplyDelete
  23. Kenapa ni gedek makcik tak sukalau muka sopan ngan rambut mengurai disebelah je. langsung hilang brutal.

    ReplyDelete
  24. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Haha!

    Mentang-mentang la remaja zaman rock kapak...!

    Semua nya brutal....

    \m/ ROCK!

    ReplyDelete
  25. saya pun nak cakap pakcik ayu jugaklah..he he

    me too, enjoying lazy friday..

    ReplyDelete
  26. @norh

    Ayu membuat pakcik Sayu....

    Jom lazy!

    Zzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  27. hahaha...yang penting jangan lupa pergi masjid :)

    ReplyDelete
  28. tak aci.

    kenapa sy tak dapat cmni hari jmaat.

    sob sob.

    ReplyDelete
  29. UNCLE MEMANG SUKA BAJU HITAM.
    BAJU TIDO PUN KALER HITAM.

    ;)

    ReplyDelete
  30. tapi nape uncle nampak macam sayu jer ???

    ReplyDelete
  31. tapi nape uncle nampak macam sayu jer ???

    ReplyDelete
  32. dah mandi ker tu?
    apsal tak basah pun rambut???

    hahahhaa

    ReplyDelete
  33. paham..huh sempat lagi gua komen sebelum ke masjid

    ReplyDelete
  34. Uncle,

    Macam mandi guna secawan air jerr

    Tak nampak basah pun rambut tu

    =D

    Tips elak kena saman

    ReplyDelete
  35. salam ..

    suker baca entry pakcik nih.. ringkas but meaningful..

    salam kenal

    ReplyDelete
  36. @Sumandak Kinabalu

    Haha!

    Sudah tentu...

    Terima kaseh reminder tu

    ReplyDelete
  37. @Myaby

    Jangan bersedih....

    apply la cuti pada hari jumaat...

    Tapi orang pompuan boleh shopping hari jumaat kan?

    ReplyDelete
  38. @h4ni3

    Pakcik manci sebelom suboh...

    Huh! mesti tak pecaya aku bangon suboh pulak ni....

    ReplyDelete
  39. @ScarletRooF

    Secawan air sebab nak berjimat...

    Sapu kat tempat yg perlu, je....

    wink-wink

    ReplyDelete
  40. @Cik Pah

    Hai, selamat bekenalan...

    Tulis ringkas tu sbb tak pandai nak tulis panjang....

    ReplyDelete
  41. Haha..catherine, saya setuju!

    Baju tido uncle pun kaler itam..ish ish ish

    ReplyDelete
  42. @Sutera_suci

    Sebenarnya ini membuktikan yg uncle dah banon & mandi dulu....

    baru sarong baju hitam tu....

    (uncle tidor pakai night gown... jangan bagi tau orang ye...?)

    ReplyDelete
  43. Wahai semua orang-orang kampung, uncle tido pakai night gown! auw!


    Haha..larikkkkkkkk

    ReplyDelete
  44. pakcik..silalah buat teknik rebonding.. :)

    ReplyDelete
  45. haaaa??????
    10.30 syill in bed?
    oke, jeles.

    ReplyDelete
  46. tak ada appointment baca kitab kuning ke hari ni...

    ReplyDelete
  47. @redsugarpaper

    Alalalalaaa....

    Ni bau bedak kutikura ni...!

    ReplyDelete
  48. @makdara TERdiva

    Rebonding?

    Nak buat dred-lock.... sesuai tak?

    ReplyDelete
  49. @DeLancrettLurpak

    Bau sampai menyeberang laot?

    Kamu yang tipu, ni!

    ReplyDelete
  50. @pembaris

    Bukan rajin sangat....

    Baca untok tidor, sebenarnya....

    ReplyDelete
  51. @tupaimerah

    posting ni memang nak bagi kamu jeles!

    ReplyDelete
  52. @Cikli

    Bukan kuning je...

    Semua kitab ada....!

    ReplyDelete
  53. @Adinda Amy Sensei

    ZZzzzzz...... Hah? Apa-apa?


    (dah tertido pulak)

    ReplyDelete
  54. @roslaini saad

    Masalahnya hanya satu...

    Saya ni workaholic....

    Tak suka cuti

    ReplyDelete
  55. wow! pkcik. rambut sisir ketepi. hik3

    ReplyDelete
  56. @skandaLdariLangit

    Macam je... bezanya ia mengeluarkan cahaya instead of air...!

    ReplyDelete
  57. @skandaLdariLangit

    Ya! Ya!

    Pakcik nampak ayu, kan...?

    bweeekkkkkk!

    ReplyDelete
  58. 70++ comments for an ayu pic. hebat la uncle! uncle sudah fofuler! hu~

    ReplyDelete
  59. @gadisBunga

    70++ tu bahagi dua...

    kan campo yg uncle jawab tu...

    banyak belajar dari GB...!

    ReplyDelete
  60. byknya entri yg sy tertinggal!

    ok uncle
    cubaan nak buat dred-lock tu sgt kewl!

    hahaha

    actually i like red pillow!

    p/s: sy pilu tgk uncle ayu.. -.-"

    ReplyDelete
  61. @BonekadalamChermin

    Pillow uncle sema plain / flat color tau....

    bunga-bunga kalu... rijek!

    ReplyDelete