Followers

Thursday, March 17, 2011

March 17, 2011

Desperate?

56 comments:

  1. lu mau jadi ah long kah?


    ala uncle.. 26 mac i won't be around lah :(

    ReplyDelete
  2. ya. desperate!

    kenapa di kaburkan no.telepon itu? :))

    ReplyDelete
  3. hati2..kalo sok kepala kena potong ngan along..xde dah blog gedek..main part dah ilang..hehe..

    ReplyDelete
  4. pinjam RM 1000, Dapat rm 1000

    betul ke pakcik?

    ReplyDelete
  5. wa bukan ahl0ng... wa cuma mau t0long...

    ReplyDelete
  6. uncle..no tepon nye mana..hehhe

    nape di blur kan..hehe

    ReplyDelete
  7. Tidak mungkin, ku berpaling lagi, sambungkan lagu zamani slam tu gedek.

    ReplyDelete
  8. saya bukan along
    saya cuma tak mau tolong

    ReplyDelete
  9. uncle,

    baju sume hitam

    :)


    *baru dpt tgk vedio

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Yob Gedek, dpt bw sini jer dulu. Cam orang kena jual jer, bape hinggit Yob kena jual? Btw, akak tak pandai main ski, org kampong Deredebi pun tak main ski...diorang takut sejuk!

    ReplyDelete
  11. ingin meminjam sebab mau kawin lagi satu..silakan

    ReplyDelete
  12. uncle,

    napa pakai spek puteh?
    alahai..tak ALONG langsung!!






    :D

    ReplyDelete
  13. desperate nak kena bunuh tuh..muehehe

    ReplyDelete
  14. xmau pinjam along
    along jahat
    pinjam ngan achik la!
    hhohoho

    ReplyDelete
  15. isshhh... mau jadi ejen ah long ka..?? pi cari spot lain la.. suspen je.. takut dengar kes ah long ni..

    ReplyDelete
  16. senyum pinjam,senyum bayar~wee~~~

    ReplyDelete
  17. cis. kenapa kaburkan number?

    ReplyDelete
  18. Around here they say that advertising is the lifeblood of business.
    A good day for you!

    ReplyDelete
  19. bro... muka uols tak cukup brutal lah nak jadik along nehhh!

    hehehehe

    ReplyDelete
  20. Desperate macam mana sekalipun, jangan sesekali buat...sekali buat, seumur hidup terikat (~~)

    Yang paling hampeh, pernah sekali nampak iklan yang sewaktu dengan nya 'Nak memulakan persekolahan anak-anak? Kami boleh membantu'...Pinjaman dari RM500 dan bla bla bla. Bijak juga cara marketing dorang nie...

    ReplyDelete
  21. @h4ni3

    Haaa....

    Apa yg bakal berlaku 25 March ni...?

    ReplyDelete
  22. @Sab Buenoo

    Kaburkan sebab takot kena potong telinga!

    Potong rambot pon takot jugak!

    ReplyDelete
  23. @Dee

    Pakcik ada kepala lain...

    Kepala lutut, lah!

    ReplyDelete
  24. @rATu kEBaYA

    Kamu nampak pakcik ni macam along ke?

    Pakcik ni pakngah.

    ReplyDelete
  25. @cikceriacorner

    Nak bagitau yg uncle pandai guna photoshop

    ReplyDelete
  26. @redsugarpaper

    Pinjaman harian....

    Pinjaman hairan, kan?

    ReplyDelete
  27. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Tu lagu stok geli-geli....

    Dah boleh masok Klasik FM

    haha!

    ReplyDelete
  28. @Catherine-

    Eh, ada lah baju kaler lain...

    yg tak pakai baju pon ada...

    ReplyDelete
  29. @MOH KEMBARA

    Laaa... patot pon sunyi je semenjak dua menjak ni....

    Kalau orang deredebi takot sejok... suroh dia pindah malaya....

    baru diorang tau!

    ReplyDelete
  30. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    Pss... komen macam tu kena bisik-bisik....

    Shhhyyyyyyy

    ReplyDelete
  31. @BonekadalamChermin

    Spek puteh?

    Kah kah kah!

    Ye la kan? Dah hitam, lawannya puteh la kan?

    ReplyDelete
  32. @Niz

    Pinjam achik?

    Pinjam baju boleh la....

    ReplyDelete
  33. @MULAN

    Along menggerunkan?

    Kamu belom jumpa paklong!

    ReplyDelete
  34. @bujal X

    Kalau tak bayar, senyum tanpa gigi...

    ReplyDelete
  35. @Ungu

    Saja nak mengaburi along betol....

    ReplyDelete
  36. @Carlos Ribeiro

    Agree! Im in that industry...!

    Good day to you too!

    ReplyDelete
  37. @Cikli

    Haha!

    Macam nak mintak loan kereta je?

    ReplyDelete
  38. @miloais

    Nak kena tampah parot ke?

    Parot di hati, banyak lah...

    ReplyDelete
  39. @Sumandak Kinabalu

    Agaknya budak marketing kena buat training dengan diorang dulu...

    mesti lulus!

    ReplyDelete
  40. @skandaLdariLangit

    Kalo kamu ndak...

    uncle ada simpan gambar yg belom edit tu....

    ReplyDelete