Followers

Wednesday, March 16, 2011

March 16, 2011

Empty parking space always creeps me out!
Ya! Ya! Pakcik takut hantu...! Puas hati?!

65 comments:

  1. erkk...macam salah jer statement tu..bukan antu takot pakcik ke? ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  2. saya takut dengan pemimpin negara saya.

    ReplyDelete
  3. ai nampak ada 2 uncle gedek dalam gambar ni. kembar kan?


    weeeheeeheeeee~ :p

    ReplyDelete
  4. @Chereta Chenta

    Pakcik lebih takot hantu berwarna 'puteh'

    Hehe...

    ReplyDelete
  5. @bujal X

    Haha!

    Ya, kita memang diajar begitu.... ;)

    ReplyDelete
  6. @gadisBunga

    GB yang menakotkan pakcik lately....

    Psssttt.... 26 hb ni belog uncle 2 tahon!

    Kalau umor panjang! (ni dok update video)

    ReplyDelete
  7. @Sab Buenoo

    Pakcik dah adak dah....!

    Mesti tengok cerita hantu tutop mata, ni!

    ReplyDelete
  8. cool ..hantu tak takut... bini apa macam

    ReplyDelete
  9. ooo cakap gue antu yer....kang terbang datang rumah kang

    ReplyDelete
  10. @Chereta Chenta

    Siap boleh terbang???!!!!

    Lagi takoootttttttt.....!

    ReplyDelete
  11. -.-, best apa kesunyian parking space,

    ReplyDelete
  12. saye juge takut.

    hehehehehhehehe

    ReplyDelete
  13. @MATAHARI

    Kamu pernah rasa kesunyian dalam jamban...?

    'Space' beb!

    ReplyDelete
  14. @Myaby

    Kamu punya "hehehehehhehehe" tu pon dah menyeramkan.....

    ReplyDelete
  15. saya takut org dr takut antoo..tp kalo nmpak antoo pon sy takut..hhehehe

    ReplyDelete
  16. @cikceriacorner

    Kalau begitu...

    kamu boleh diklasifikasikan sebagai P-E-N-A-K-O-T...!

    haha!

    ReplyDelete
  17. bukan pakcik sorang..saya lagiii la takut..

    ReplyDelete
  18. @MATAHARI

    Cheh! (sambel picit hidong dengan jari..)

    ReplyDelete
  19. @Kaseh

    "Kalau macam ni, kita boleh bikin union...!"

    ReplyDelete
  20. makcik ni hantu..pakcik takut takkk..hahahhahha..tp tempat tu makcik takut kene raguttt....scary..

    ReplyDelete
  21. @Hantu Kak Limah

    Alamak! Hantu kak limah?

    Kita bakar je! Kita bakar je...!

    Teringat ikan bakar la pulak....

    ReplyDelete
  22. saya rasa pakcik tetap kool walaupun takut carpark kosong.

    ReplyDelete
  23. parking lot memang menakutkan
    nak plak yg kelam - lampu ala2 tak de maya nak bernyala...

    ishhhh!~ tak gemor gi parking lot sensorang!

    ReplyDelete
  24. @Ungu

    Komen kamu paling benas...!

    hip hip horey!

    ReplyDelete
  25. @miloais

    Kamu ni banya sangat horror movie ni....

    semua benda berlaku kat parking space

    ReplyDelete
  26. Aii siang siang mana ada hantu.



    You should watch movie P2. Try la cari. Terus tak berani nak pergi parking space lagi dah. Muahahaha

    ReplyDelete
  27. @m.a.n.n.e.q.u.i.n

    Ok noted! P2 dah masok dalam shopping list!

    TQVM!

    ReplyDelete
  28. betul tau... antu selalu ada banyak kat parking! hehehehe.. huhuhuhu.. hahahaha.... :p

    ReplyDelete
  29. betul tau... antu selalu ada banyak kat parking! hehehehe.. huhuhuhu.. hahahaha.... :p

    ReplyDelete
  30. @Eye_nee

    Saseb baik uncle berlari ke depan!

    ReplyDelete
  31. nik lebih takut orang jahat..kene rogol ke ape...waaa..takooottt

    ReplyDelete
  32. best la takde kereta..leh guling2 sampai lebam kat situ.. :P

    mcm kat parking carrefour KD jer..lalalalla

    ReplyDelete
  33. @Queen

    Pakcik pon takot kena rogol....!

    ReplyDelete
  34. @makdara TERdiva

    Wah wah wah! Sampai terguling2 la pulak....

    Ni parking kat opis pakcik lah....

    ReplyDelete
  35. I noticed something la bro...u are always wearing black huh?

    Black is always associated with the dark side, ie hantu...:P

    ReplyDelete
  36. memang seram uncle...
    lagi2 kal0 memalam hari...

    ReplyDelete
  37. kalau parking kosong macam tu, saya lagi takut pada orang! serious!

    ReplyDelete
  38. tempat parking ni mmg menakutkan.. sekali langkah toleh belakang.. bulu roma berdiri.. rupanya nak membuang hajat.. aiks.. larik topik ke ni..

    ReplyDelete
  39. ce toleh belakang
    ada benda tengah mengintai tuuu

    hheeheheeeehe

    ReplyDelete
  40. @Daddy Ziyyad

    Tapi blacak is my 'working' color....

    Hmmmm

    ReplyDelete
  41. @cek chun


    Opocot!

    (dah la tua... melatah pulak...!)

    ReplyDelete
  42. @rATu kEBaYA

    Itu sebab tahan sampai maksimum!

    Eh? Macam biasa buat, je?

    ReplyDelete
  43. @h4ni3

    ce toleh belakang?

    Ce cita, ce cita... ce cita....

    ReplyDelete
  44. teringat cerita bunuh bunuh + hantu yang suka muncul di parking lot.

    ReplyDelete
  45. sosok2 ...



    ok..

    tiada sosok2 aneh di belakang sana.

    :)

    ReplyDelete
  46. @Dilema Si Tangan Basah

    Ha ah, kan? Macam dah boleh ramal la pulak...?

    ReplyDelete
  47. @Catherine-

    Tak payah sosok....

    Angin pon uncle lari lintang pukang!

    ReplyDelete
  48. uncle


    gema tak?
    gema tak?
    gema tak?
    gema tak?
    gema tak?
    gema tak?



    eh, tempat cemni gema ke?

    hahaha

    ops?

    ReplyDelete
  49. @BonekadalamChermin

    Tak berapa gema la...

    Ce kamu mengilai pulak...


    ops?

    ReplyDelete
  50. Semenjak CA diculik di parking kereta cam tu, makcik trauma.takut takut takut

    ReplyDelete
  51. saya lagi takut manusia dkt parking lot.. takut kena mcm Cannie Ong!

    ReplyDelete
  52. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Yeah... sebenarnya ada statistik mengatakan jenayah banyak bermula kat parking....

    debik pon tak jalan!

    ReplyDelete
  53. @DeLancrettLurpak

    Jangan lupa bawak pepper spray dalan handbag....

    mungkin berguna...?! kan?

    ReplyDelete
  54. suara pakcik jambu la.. macam budak lagi... haha.. ingatkan macam ramli sirap... papepun hensem la pakcik



















    punya laptop....

    ReplyDelete
  55. @Muhammad

    Suara jambu?

    Memang pakcik suka amalkan minom jus jambu!

    Wooohoooo!

    ReplyDelete