Followers

Sunday, March 13, 2011

March 13, 2011

Attending a relative’s wedding... Not MY wedding, okey..??!!

42 comments:

  1. kalau ada next wedding pakcik, jemputlah saya..ha ha ha

    ReplyDelete
  2. mewah tu, kat hotel ke? Gedek tak kan ye weeding ko? kalau ye pun makcik tumpang ketuk ko boleh? he he he

    ReplyDelete
  3. of coz it's not your wedding bro..otherwise u'll be wearing tengkolok ! :P

    ReplyDelete
  4. uncle,
    awat tak pakai baju melayu ikut tema

    ReplyDelete
  5. Uncleeee, kenduri kawen pun baju hitam jugak kerrrr?

    Sutera nak request la, next pic nak baju kaler..erm, kaler yellow! msti uncle takde baju kaler kuning kan? har har har

    ReplyDelete
  6. Kalau uncle nyer wedding pun,

    apa salahnya

    Opps..(tutup mulutttt)

    ReplyDelete
  7. @Catherine-

    Pakcik seroarang yang 'maintainnnnn...'

    Tapi bukan maintainer

    Haha!

    ReplyDelete
  8. @norh

    Errr... Errr... Errrr...

    Takot nak jawab. Nanti makcik baca...! (bisik)

    ReplyDelete
  9. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Kat dewan Puspanita, KL.

    Ketok lebih sopan dari debik, kan...?

    ReplyDelete
  10. @Daddy Ziyyad

    Tengkolok hitam?

    Boleh?

    Hahaha! Nanti kena marah dengan mrs!

    ReplyDelete
  11. @cek chun

    Tak nak orang ingat uncle pengantin la pulak....!

    ReplyDelete
  12. @Sutera_suci

    Baju kaler kuning?

    Uncle tak suka kaler bright bling-bling...!

    Berpinau!

    ReplyDelete
  13. @shearasol

    Kaaaaammmmuuuuuuu.....!

    (buat-buat marah... tapi suka...)

    Kamu memang nakal!

    ReplyDelete
  14. hari ni saya juga menghadiri kenduri kahwin rakan sepermainan di kampung..

    sekarang ni bila tengok kawan-kawan bersanding saya rasa lain macam..huhu

    ReplyDelete
  15. @Pena Marhaen

    Haha! Bila dah 'rasa lain macam' tu....

    Dah jatoh wajib kawin tu....!

    Bahaya!

    ReplyDelete
  16. ape salahnye pakcik gedek kawen...hahahaha...cari pasal...hahaha....

    ReplyDelete
  17. bro,
    lu bila nak dapat dato'

    ReplyDelete
  18. @Hantu Kak Limah

    Hahahaha huhuhuhuhuhu....

    (Teros nangis sebab kena piat telinga dengan makcik)

    ReplyDelete
  19. @Cikli

    Dato' plastik boleh la....

    Cheh!

    ReplyDelete
  20. uncle. kite yg conteng2 sendiri. :D amacam?? haha.

    pakai ms paint saja. :) tak rumit dan mudah. hihi

    ReplyDelete
  21. uncle boleh la buat kenduri skalik lg ;p

    uncle, 1st time usha blog uncle laa . pandai uncle bajet time nk ambil gmbr , semua pkat ad d center je .. (:

    ReplyDelete
  22. Makan apakah ketika wedding tersebut? lama ok saya tak makan nasik minyak lauk kenduri.. ohhhh, teringin!

    ReplyDelete
  23. kawin orang kaya.makan tetap sama.haha~

    ReplyDelete
  24. uncle

    hope to see
    one day uncle snap pix


    MY DOTER'S WEDDING


    kewl huh?

    :D

    ReplyDelete
  25. Tetap maintain black colour t-shirt yek...Congrate 2 pengantin...

    ReplyDelete
  26. kalo gambar enchek gedek punya wedding mesti ada 1 lagi gambar kene sembelih!

    ReplyDelete
  27. @Carlos Ribeiro

    Yes it was...!

    Especially the food! Yummy!

    ReplyDelete
  28. @phee ungu

    Hai Selamat datang!

    Kenduri sekalu lagi? (takot!!!)

    GAmbar2 tu takde la center sangat... kalau kat vide tu allign balik kat photoshop!

    Banyak kerja tu!

    ReplyDelete
  29. @DeLancrettLurpak

    Nasik biryani ayam! Amacam? Terliur?

    Hahahaha! (gelak nak bagu kamu dengki!)

    ReplyDelete
  30. @bujal X

    Orang kaya makan biskot famous amos...

    Pakcik makan biskot kering, je...

    ReplyDelete
  31. @BonekadalamChermin

    How I wish juga, babe...

    Doakan umor panjang...!

    ReplyDelete
  32. @Eye_nee

    Tshirt tukan nak maintain sangat hitam...

    Cuma pakcik tak banyak tshirt warna lain....

    Pakcik seorang yang dull, ok?

    ReplyDelete
  33. @Chereta Chenta

    Tau takpe.....

    Bukan sembelih lembu, ye tak...?

    Takoootttt!

    ReplyDelete
  34. nampak wedding tu macam baru nak meriah je.. ke dah habis majlis

    ReplyDelete
  35. @rATu kEBaYA

    Wedding tu tunggu pakcik sampai....

    Sebab pakcik tukang silatnya...

    eceh!

    ReplyDelete
  36. kalau wedding pkcik pakai mcm tu je..

    ganeh~ huhu

    ReplyDelete
  37. @skandaLdariLangit

    Nakpak je ganeh....

    sebenarnya tak pon....

    ReplyDelete
  38. kalau wedding uncle pun tak salah meh.. quota 4 kanss.. :P

    ReplyDelete
  39. @Kaseh

    Pakcik memang tak kata salah...

    'makcik' yang kata salah!

    Adoooiiii!

    ReplyDelete