Followers

Wednesday, February 23, 2011

February 23, 2011

Sorry... No caption for today...

54 comments:

  1. pergghhh unkel gedek..

    rambut mengurai jelita... dh macam hantu kak limah... keh keh keh!

    ReplyDelete
  2. profesor dumbledore~~pinjamkan saya kayuria~haha~~

    pakcik nampak 'sejuk' rambut lepas~

    ReplyDelete
  3. sebbaik muka kaler kuning langsat, rambut ada putih2 kelabu sket...
    kalau tak, tak boleh beza background dgn orang

    hehe~

    ReplyDelete
  4. wah...rambut beralun kencang! heheh~

    ReplyDelete
  5. Uncle, ada la caption..ari tu ade jerawat, hari ni dah x de!

    Haha..larikkk

    ReplyDelete
  6. macam artis zaman rock kapak laa bila lepas rambut..hehe

    ReplyDelete
  7. gedek lepas rambut sempena besday beta?

    ReplyDelete
  8. wow..uncle..rambut mengurai..cantikla..bleh masuk iklan shampoo ni..

    hehehehhe

    xpe...asalkan uncle eppy..saya pon eppy..hehhe

    ReplyDelete
  9. bro : rambut mu rambut ku sama panjang beb!
    hahaahaha

    ReplyDelete
  10. pakcik pakai shampoo apa? he he

    ReplyDelete
  11. makcik tahu ko mesti tengah serabut fikiran, rambut ko jadi tanda.

    ReplyDelete
  12. suara serak2 ala Ramli sarip kah..??

    ReplyDelete
  13. salam kenal uncle. what can i say. ur blog is cool gila ahh. especially the other one.
    no wonder i always feel like something is lurking behind me

    ReplyDelete
  14. bro,

    leonardo da vinci tengah cari model la. nak cuba?

    ReplyDelete
  15. @Pistachio

    Haha! Sama ke? Uncle pernah tengok muka hantu kak limah tu kat belog Kak Ina MDDC... Macam adek beradek kan?

    ReplyDelete
  16. @bujal X

    Magic wand tu kayu ria, ke? Hmmm... Pakcik rasa kita berdua suka cerita fantasi lah...

    ReplyDelete
  17. @h4ni3

    Haha! Saya ialah agent MIB (men in black)

    ReplyDelete
  18. @gadisBunga

    Uncle shampoo dan berperapi hari hari tau!

    ReplyDelete
  19. @Sutera_suci

    Heiiiiii kamu niii.... Kejar kang! Baek kamu lari sekarang!

    ReplyDelete
  20. @Pena Marhaen

    Haha! Rock kapak pakai kasot Aliph... kasot tu pon dah pupos sekarang!

    ReplyDelete
  21. @Chereta Chenta

    HBDTY ! Kalau saya tahu birthday kamu... saya buat aksi lompat dari dalam kek gergasi untok kamu!

    Ada dapat hadiah istimewa? ehem ehem...

    ReplyDelete
  22. @nizamsani

    Terima kaseh dan selamat datang! Belog kamu apa kurang nya...!? Simple dan ringkas! Bes!

    ReplyDelete
  23. @cikceriacorner

    Epy tu epy... sebab rambot mengurai macam dawai!

    ReplyDelete
  24. @miloais

    La ye ke...? Nanti boleh kita dudok sembang-sembang pasal penjagaan ranmbot...? Bes!

    ReplyDelete
  25. @norh

    Pakcik menggunakan shampoo isteri... Haha!

    ReplyDelete
  26. @Eye_nee

    Ikal mayang? macam putu mayam ada lah!

    ReplyDelete
  27. @pembaris

    Suara saya macam chipmunk sebenarnya... versi melayu...

    ReplyDelete
  28. @cek chun

    Hai dan salam kenal! Terima kaseh sudi singgah... Saya tompang gumbira!

    ReplyDelete
  29. @Cikli

    Bro... Leonardo da Vinci aku tak kenal... tapi kalau Leonardo Ninja Turtles tu aku sangat kenal...! Haha!

    ReplyDelete
  30. Nampak sungguh bergaya di ambang 40 :P

    ReplyDelete
  31. uncle

    no caption required
    coz this is BOLD oredi!



    so monochrome!!




    :D

    ReplyDelete
  32. Salam Yob Gedek, ada caption tu - "Sorry...No caption for today" . Rambut ikal mayang mengurai...

    ReplyDelete
  33. just wondering..how long hv u kept ur hair and wats d reason for keeping it long..susah tak nak maintain, kena sikat berapa kali sebelum tido?

    ReplyDelete
  34. @BonekadalamChermin

    Hui! Bukan semua orang tau nak guna perkataan 'monochrome' tu, kak long! Tahniah!

    ReplyDelete
  35. @witwit

    Berapa lama tu ntah la... tapi selalu juga trim.

    Sebab... Saya akan nampak macam 'poyo' bila rambot pendek...

    Maintain senang je... 'ranjau' shampoo & perapi isteri.

    Sikat sebelom tido tu tak la... tapi saya ikat kat atas macam rambot jin..! Hahaha!

    Ok jawapan?

    ReplyDelete
  36. serius saya suka rambut itu :)

    hensem n gagah!

    ReplyDelete
  37. @Catherine-

    Naseb baik hensem dan gagah... Mula-mula saya baca 'Hensem macam Gajah'

    Haha!

    ReplyDelete
  38. hehe...best tuh..teringin nak tgk aksi lompat tu :)

    ReplyDelete