Followers

Tuesday, February 22, 2011

February 22, 2011

'Dilengkapi Idea Nakal'
Wacky warning sign at the entrance of my office!

39 comments:

  1. tersirat.

    saya baca idea "n" akal.

    hebat tempat kerja pakcik~~

    ReplyDelete
  2. Eh...! Kau punya 'idea' tu lagi 'nakal'!

    Bes juga idea 'n' akal.... never tot it dat way...!

    thanx!

    ReplyDelete
  3. ishk ishk ishk...

    tapi lebih baik dari 'dilengkapi idea merbahaya'

    ReplyDelete
  4. @a r y a t i

    Baik dari 'tidak dilengkapi idea' langsong!

    Dah kembali beraksi...? (bertugas)

    ReplyDelete
  5. jangan nakal-nakal takut nanti malam kena tidur luar..hehe

    ReplyDelete
  6. @Pena Marhaen

    Itu 'nakal' laaaaaaaainnnnnnn.....!

    Tak mo la...

    ReplyDelete
  7. gedek, makcik tengok muka tak nakal pun, maintain sama je.

    ReplyDelete
  8. idea nakal n gile2..bleh dapat hasil yg kreatif..

    heheheh..betul x uncle?heheh

    ReplyDelete
  9. @cikceriacorner

    Betol, betol, betol...! (jawab dalam gaya upin dan ipin yang ceria!)

    ReplyDelete
  10. mesti staff kt situ pun nakal2..hahaha..

    ReplyDelete
  11. sign 'tiada idea' ade tak
    ngeh3

    ReplyDelete
  12. uncle ni.. ada ada aje... ;p

    ringan sikit otak petang2 ni... :)

    ReplyDelete
  13. wondering...what kind of office is this? full of nakal ideas? umm..

    ReplyDelete
  14. @miloais

    Haha! Cool kan? AS cool as milo ais!

    ReplyDelete
  15. @Dee

    Memang syarat nak keje situ kena ada nakal siket..!

    ReplyDelete
  16. @alien

    Alamak! Takde idea la pulak macam mana?

    ReplyDelete
  17. kening saya terangkat sebelah tatkala ternampak gambo nakal tu. heheh~

    ReplyDelete
  18. @kella

    Chill la petang-petang ni, babe!!!

    ReplyDelete
  19. @TheRebelKid/PrmpnDkwtMrh

    Bukan setakat idea je nakal...! Orangnya pon nakal!

    Ngeh ngeh ngeh!

    ReplyDelete
  20. kalau bahasa kelantan, nakal=lucu.

    ReplyDelete
  21. pakcik, ada keja kosong tak kat situ? :P

    ReplyDelete
  22. @gadisBunga

    Angkat sebelah kening je? Itu tanda kamu curious...!

    ReplyDelete
  23. @Cikli

    Kalau idea lucu.... dah sah-sah untok kau!

    ReplyDelete
  24. @norh

    Hehe... pengambilan baru belom dibuka sebab terlalu ramai orang nakal disini...!

    ReplyDelete
  25. uncle

    idea nakal sounds ok lagi
    ce try translate jadi,



    NAUGHTY IDEAS



    hmm...




    .

    ReplyDelete
  26. @BonekadalamChermin

    Eh? Iyeeee laa...! Jahat la pulak bunyik dia... never tot it dat way!

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. Salam Yob Gedek, kalau tak nakal tak yah keja situ kan...kan....kan...

    ReplyDelete
  29. jual tak sign board tu? nak beli :)

    ReplyDelete
  30. @Hantu Kak Limah

    Kak Limah ada 'tandok' tak...? kata hantu?

    ReplyDelete
  31. @Aunty Yan

    HAha! Print sendiri... one and only...!

    ReplyDelete
  32. Dkt opis saya dulu, ada kawan saya letak "intel inside, idiot outside" kalau lalu luar bilik dia, mesti saya rasa tak cukup ilmu, hehehhe

    ReplyDelete
  33. @DeLancrettLurpak

    Haha! Saya pernah jumpa sign 'Awek Inside' Siot je!

    ReplyDelete