Followers

Monday, February 21, 2011

February 21, 2011

"Life will find it's way..."

34 comments:

  1. nasib baik takdet tikus sekor kuar tumpang posing. heheheh

    ReplyDelete
  2. makcik loike gambar belakang tu. Makcik love nature.

    ReplyDelete
  3. sebab tu ada "ulat dalam batu pun boleh hidup"

    ReplyDelete
  4. i believe love is the answer, i believe...love will find a way

    ReplyDelete
  5. takde ular ke dalam lubang tu??takut nanti kena patuk..hehe

    ReplyDelete
  6. last year kan.. ada kawan saya (kontraktor), anak buah dia seluk tangan dalam lubang yg mcm kat sebelah tu la.. pastu ada ular patuk bawah mata dia! innalillah..

    ReplyDelete
  7. uncle

    kat mana ni? is it part of drain?

    HATI HATI uncle

    tibe tibe ada yg CAKKK plak kang



    ...

    'kalau dia ngap, aku ngep!'

    eh?


    .

    ReplyDelete
  8. uncle

    kat mana ni? is it part of drain?

    HATI HATI uncle

    tibe tibe ada yg CAKKK plak kang



    ...

    'kalau dia ngap, aku ngep!'

    eh?


    .

    ReplyDelete
  9. labah2 pn malu tummpang sekaki..

    uncle gedek macho sgt~

    keh keh keh!

    ReplyDelete
  10. ehh.. seriau tengok lobang2 yang tak berpintu itu.. takut tuan punya lobang toing keluar say hello..!! yg biasa takpe, jgn yg bisa.. nauzubillah..

    ReplyDelete
  11. satu hari ko tak boleh ambik 2 atau 3 gambar puas sikit nak tengok.hua hua.release sikit tension makcik ni.

    ReplyDelete
  12. biar bercabang kehidupan pasti menemui takdirnya...

    ReplyDelete
  13. @gadisBunga

    Hoit! Uncle geli tikos! Kecuali mickey!

    ReplyDelete
  14. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Love nature? Makanan pon 'tangkap' sendiri kan?

    ReplyDelete
  15. @Cikli

    Macam pernah dengar je, bro??? Otai!

    ReplyDelete
  16. @norh

    Every single way on the highway! Boleh..?

    ReplyDelete
  17. @Pena Marhaen

    Tambahan, aku pon takot ulaq! Macam indiana jones la pulak!

    ReplyDelete
  18. @BonekadalamChermin

    Uncle masa kecik2 suka main dalam longkang... terbawak2 sampai tua....

    eh?

    ReplyDelete
  19. @Pistachio

    Komen kamu membuat uncle rasa bertambah macho!

    Haha!

    ReplyDelete
  20. @MULAN

    "Tuan punya lobang?" Ok, saya tak nak fikir jaoh-jaoh... (sambel tutop mata rapat-rapat)

    ReplyDelete
  21. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Orang lain mintak gambar senyom... ini la first time orang mintak gambar lebih...

    rare, memang rare...!

    Jangan la tension sangat makcik!

    ReplyDelete
  22. @Eye_nee

    Wow! I like that...! Patot bincang dengan kamu dulu pasal caption tu...! Bes!

    ReplyDelete
  23. @cikceriacorner

    Kalau keluar ulau, nak pukol sapa dulu... Pukol ulau ke uncle..? hehe

    ReplyDelete
  24. kalau lah ular yg terpacul sebelah lubang tu..eeee..xleh byg...

    ReplyDelete
  25. @Dee

    Sebenarnya masa tu tak teringat langsong pasal ular tu! Kalau teringat tobat tak singgah situ!

    ReplyDelete
  26. Salam Yob Gedek, pandai dia pilih lobang yg tak berair...

    ReplyDelete
  27. @MOH KEMBARA

    OK, saya tadak akan menggunakan 'idea nakal' saya untok menjawab soalan ini....! Pis!

    ReplyDelete