Followers

Sunday, February 20, 2011

February 20, 2011

Sunday meeting. I am one of the school PIBG commitee. (Persatuan Ibu bapa BANTAI Guru... he he..!)

44 comments:

  1. makcik respect ko., dalam sibuk boleh lagi ke PIBG. makcik hampaeh tak pernah pergi, makcik setuju je.cikgu ke snap gambar ko?hua hua

    ReplyDelete
  2. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Haha! Pakcik pon sambong2 kerja je.... yang lain main setuju je.... Kita seruuupaaaa...!

    ReplyDelete
  3. hebat tu bro.
    ahli komiti yang berambut panjang, lagi hebat (kecuali perempuan lah)

    ReplyDelete
  4. @Cikli

    Haha! Aku tidak menunjuk kan contoh yang baik pada sekolah, bukan?

    ReplyDelete
  5. @inahar ali

    Hish! Nasib baik 'Suker suker' Mula-mula baca 'Sucker sucker'....! Saspen!

    ReplyDelete
  6. Oiissh...sangat garangnya...hati2 Pak CIk Ah Ki..hang bantai pi cikgu semua, kot nanti depa mai pakat bantai hang gak!!...

    ReplyDelete
  7. sana-sini skrg musim mesyuarat PIBG...hehehe

    ReplyDelete
  8. uncle pegi ni semata nak bergamba je kan? haha

    berkakilebar la uncle ni!


    :D

    ReplyDelete
  9. @Eta My

    Upacara bantai-membantai pon bermula...! Anak-anak jadi juri...! Haha!

    ReplyDelete
  10. @Adinda Amy Sensei

    Ada musim-musim kan? Macam durian la pulak...!

    ReplyDelete
  11. @Pena Marhaen

    Haha! Takde la... Aku sebenarnya 'clown of the house' Hahaha!

    ReplyDelete
  12. @BonekadalamChermin

    Ha!? Jangan pandang uncle sebelah mata, ya?!

    (Pssstt... mana kamu tahu..?)


    Eh?

    ReplyDelete
  13. Bantai jgn tak bantai, tapi tak leh lelebih, kang kena saman! hehehehe

    ReplyDelete
  14. @DeLancrettLurpak

    Haha! Saya yang kena bantai, sebenarnya...!

    ReplyDelete
  15. no no... u dont bantai the cikgus aahhh... nanti u broken2 tulang rangka depa..

    tapi ada isu2 yg memang nak kena highlight kat meeting tu.. at times cikgus ni terlepas pandang sbb mereka di dalam..

    ReplyDelete
  16. @MULAN

    Broken tulang diorang? Oh, tidak... nak broke their heart pon tak sanggop....

    Highlight mesti highlight, TQVM!

    ReplyDelete
  17. hahaha... patutlah orang kat belakang tu lembik je.. baru lepas bantai atau kene bantai...

    ReplyDelete
  18. @rATu kEBaYA

    Diorang membantai... saya adalah punching bag! Haha!

    ReplyDelete
  19. Uncle, sutera memang kagum kat uncle..kagum cane uncle leh kekalkan berbaju hitam tiap kali amek gamba..dari dulu-dulu lagi..

    Kadang-kadang sutera fikir, mesti uncle ada bawak baju spare nak pg mana-mana..pastu asal nak amek gamba je uncle tukar baju, asal tukar pakai baju itam je time nak amek gamba..ekeke

    But, it's nice..superb! :)

    ReplyDelete
  20. uncle rajin!

    psstt...bapak saya tak penah attend PIBG meeting pun. caye tak? hahaha!

    psst no 2: your 'about me' tu baru edit ke? panjang dan penuh deskripsi. terbaik!!!

    ReplyDelete
  21. hahaha. so macamana? banyak ke bantai guru? :D

    ReplyDelete
  22. salam bro...!
    tQ...

    nice blog
    nice entry

    a picture speaks a thousand words!
    :D

    ReplyDelete
  23. Bagus yer sal involved. sesetengah ibu bapa x pegi..sepatutnya time ni ler nak bincang masalah..dan cari jalan penyelesaian rather than blame each other

    ReplyDelete
  24. Nak berGURU dgn En. Gedek cam ner cara nak BANTAI Guru...

    ReplyDelete
  25. heheheh..

    uncle memang rajin...

    respect la uncle..

    cayalah..:)

    ReplyDelete
  26. saya bercita2 nak jadi YDP PIBG.. lagi 2 tahun.. boleh???
    hehe

    ReplyDelete
  27. patut la muke ganas!

    tp ok ape..

    :)

    sy suke bapak yg brutal.

    lalala~

    ReplyDelete
  28. @Sutera_suci

    Terima kaseh... sebenarnya ada juga gambar yang tak berbaju hitam.... cuma jarang la...

    Bukan susah pon nak buat... sebab uncle banyak (sangat) baju hitam.... !

    Thanks!

    ReplyDelete
  29. @gadisBunga

    Bukan rajin sangat, suka-suka bersosial...!

    ReplyDelete
  30. @miloais

    Thnak you! iloais satu! KAW! Saya suka!

    ReplyDelete
  31. @Chereta Chenta

    Yes... itu lah yang sebetolnya... jangan jupa get involve bila sampai masanya!

    ReplyDelete
  32. @Eye_nee

    Saya meggunakan kuasa 'the power of love' Haha!

    ReplyDelete
  33. @cikceriacorner

    Haha! Berat tugas tu! Jangan seleweng dah le!

    ReplyDelete
  34. @Catherine-

    Muka je ganas... tapi tak pon...! Hahaha!

    lalala~

    ReplyDelete
  35. @h4ni3

    Jangan tinggal cita-cita je....! Ada masa ke...? Awak orang sebok!

    ReplyDelete
  36. hahaha...xleh nk komen..gelak gelihati..

    ReplyDelete
  37. @Dee

    Geli hati? Jom la join PIBG.... Saya pulak gelak kan awak.

    ReplyDelete
  38. "Derma" PIBG wajib lagikah...?? derma jenis apa tah sekurang2nya RM10

    ReplyDelete
  39. @pembaris

    Maseh ada... Lain-lain sekolah lain bayarannya... Ada yang kira se kepala, ada yang kira se keluarga....

    biasanya tak lah membebankan,

    ReplyDelete