Followers

Saturday, February 19, 2011

February 19, 2011

TIGER: I'm hungry. Hurry, lets eat him.
LION: No thanks, I don't eat fast food..!

30 comments:

  1. bro,

    haha good one.

    he's too precious. we'll keep him. let's go home and eat the neighbour.

    ReplyDelete
  2. gedek berani ko ye bergambar ngan tiger dan lion. Makcik dulu kat estet selalu jumpa babi hutan je.

    ReplyDelete
  3. muka serius macam ni, lion pun takut...

    ReplyDelete
  4. @Cikli

    Jangan la cakap precious bro... malu aku...!

    Aku harap neighbour tu adalah kawan2 blogger?

    ReplyDelete
  5. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Betol ke makcik pernah dudok estate? Menarik tuu... Buat la posting pasal tu satu...? saya peminat...

    ReplyDelete
  6. @Adinda Amy Sensei

    Tiger la bagos... Harimau mati meninggalkan belang... Gedek mati meninggalkan gambar kat belog...! Boleh?

    ReplyDelete
  7. tiger n lion bahaya uncle..be careful..heheh

    ReplyDelete
  8. isshh isshh.. toksah main2 dgn tiger..

    tapi kenkadang tertukar jgk jd tigress.. kalau tak puas hati dgn anak2 la..

    ReplyDelete
  9. @cikceriacorner

    Ada satu tiger je yg uncle tak takot... tu yang kat bank tu....!

    ReplyDelete
  10. @MULAN

    Haha! Tak payah tanya anak2... saya pon cukop kenal dengan watak 'tigress' tu....

    ReplyDelete
  11. kesian harimau tu..kempunan nak makan bro gedek..hehe

    ReplyDelete
  12. Salam Yob Gedek, kalau tak pakai baju, lepas rambut,hmmm seropa Tarzan daaa...

    ReplyDelete
  13. Jangan rimau! Yang ni banyak cholesterol! hehehehe :P

    ReplyDelete
  14. haha! lapo ni-belum sarap..
    1st time masuk blog org seni ni :-)

    ReplyDelete
  15. @Pena Marhaen

    Kamu ni pencinta wild life? Kesian kat rimau la pulak?

    ReplyDelete
  16. @MOH KEMBARA

    Tarzan macam cerita Labu Labi, tu..? kah kah kah!

    ReplyDelete
  17. @DeLancrettLurpak

    Cholesterol? Berlemak tu...! Hehehe... Menu apa terbaru lately? (sluruppp..!)

    ReplyDelete
  18. @blog-tips-kurus

    Sarap jangan berlebihan... maklomlah, 'tips kurus'

    Selamat datang! Saya seronot!

    ReplyDelete
  19. uncle,

    org ketiga kah di antara mereka?

    hihi


    hai uncle!

    :)

    ReplyDelete
  20. @BonekadalamChermin

    Hai babe..!

    Uncle orang pertama... yang lain tu yang ke dua dan ke tiga...



    eh? (betol tak penggunaan 'eh' ni...?)

    ReplyDelete
  21. wendy's punye fast food is made fresh and good (so they claimed). so tiger and lion, amacam? heheh~

    ReplyDelete
  22. @Catherine-

    Itu lukisan mural kat sekolah...! Haha!

    ReplyDelete