Followers

Friday, February 18, 2011

February 18, 2011

Worth the wait..! CENDOL time!

39 comments:

  1. cendol polut dan jagung. terbaik!!!

    so malaysian. :D

    ReplyDelete
  2. cendaol.. petang2 gini lalu kat tekak nikmatnya.. lagi2 musim panas

    ReplyDelete
  3. makcik nampak muka ko yang sedang kehausan dan serabut tengah tunggu cendol .sabar ye dik, ambik no dulu.

    ReplyDelete
  4. yup. dah jadi cam adab jumaat lak. before sorokkan selipar, kita layan dulu gulps of nice, cool, cholesterol filled drink.

    Adab lepas solat jumaat: cari rojak meee...

    Eh, Cik Ina betulla...Muka Tuan Gedek ada sikit lari harini...

    Wahhh...komen pun makin banyak ni...hehehe

    ReplyDelete
  5. saya pun selalu pekena cendol kat depan masjid wilayah sebelum solat jumaat..hehe

    ReplyDelete
  6. aahhhh.. mana pulak nak cari cendol time ni..

    ReplyDelete
  7. bro,
    psstt...ada cendol kat misai tu.

    ReplyDelete
  8. cendol terbaik setakat ni, tepi rumah saya... :P

    ReplyDelete
  9. nak cendol jugak ler... bulerh? :)

    ReplyDelete
  10. :) sok serius deh

    hehe. i like ur hair.

    ReplyDelete
  11. @gadisBunga

    I love local food...! Kita anak Malaysia!

    ReplyDelete
  12. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Tang berator tu ok... tang potong Q tu yang potoing!

    ReplyDelete
  13. @Irwan

    cholesterol filled? Memang! Betol bro... rojak mee menangkap!

    Muka saya memang 'lari' alignment dia! Haha!

    ReplyDelete
  14. @Pena Marhaen

    Masejid wilayah pon ada? Boleh cuba ni...! Ada pulot tak?

    ReplyDelete
  15. @The Rebel Kid

    Haha! Sebenarnya muka saya memang senget kesan operation tahon 2003..! Haha!

    ReplyDelete
  16. @MULAN

    Hari jumaat banyak! Kat masejid! Dapat pisang free!

    ReplyDelete
  17. @h4ni3

    Oh ya! Masejid pada hari jumaat macam pesta! Saya suka!

    ReplyDelete
  18. @Cikli

    Kau ingat misai aku ni macam beros jamban ke? Cheh!

    ReplyDelete
  19. @Adinda Amy Sensei

    ABC cendol sedap bila campo vanila ice cream! Peh!

    ReplyDelete
  20. @norh

    Rumah awak? Boleh bagi GPS reading nya..?

    ReplyDelete
  21. @kella

    Meh la sini... you are most welcome!

    ReplyDelete
  22. @Catherine-

    Ngeh ngeh! Saya memang seorang yang sangat serious! Komen pertama? Saya suka!

    ReplyDelete
  23. @Hantu Kak Limah

    Pak ali pon ada cendol? Ingat kan dia buat lemang je...?

    ReplyDelete
  24. i like cendol..my feberet..suke cendol kosong aje..hehhe..xnak pulut or durian..hehe

    ReplyDelete
  25. @cikceriacorner

    Sapa makan Cendol memang cool dalam dunia!

    ReplyDelete
  26. Salam Yob Gedek, bape mangkok pekena?

    ReplyDelete
  27. Salam Yob Gedek, bape mangkok pekena?

    ReplyDelete
  28. MOH KEMBARA : Berator panjang, pekena semangkok je...

    ReplyDelete
  29. Gedek.. u pernah tak try cendol Leman Dawi kat Senawang? best and unik :)

    ReplyDelete
  30. @Aunty Yan

    I've heard about it... belom try...!

    ReplyDelete