Followers

Wednesday, February 16, 2011

February 16, 2011

Don't even breathe...! Steady... aim... FIRE...!

41 comments:

  1. unik gambar tuh... keh keh keh!

    russian roulette..

    just pull a trigger..!

    ReplyDelete
  2. macam berat je epal tu, makcik tengok dari air muka ko. berani ke ko tunggu orang aim epal tu, makcik seriaulah.

    ReplyDelete
  3. inikah yang dikatakan:

    "an apple a day keep the doctor away?"

    tapi kalau silap gaya memang kena jumpa doktor ni..haha..

    ReplyDelete
  4. PISTACHIO : Oooonik, kan, 'babe'...? Hahaha!

    ReplyDelete
  5. CIK INA MDDC : Posing berani la... betol-betol... jangan harap!

    ReplyDelete
  6. BUJAL X : Haha! Bro... kau cekap la bermain dengan words...! Bes!

    ReplyDelete
  7. GADIS BUNGA : Lepas fire, uncle yang kena fired... main2 waktu kerja...!

    Waktu komen ini direply. apple hijau ini telah pon di NGAP!

    ReplyDelete
  8. TUPAIMERAH : Iye la babe... deadline memaksa uncle stay indoor...

    Semlam tido 4am ++.. dah lemau ni, ha....!

    ReplyDelete
  9. isk-isk....memang 'tepat' tembakan itu..

    memang tepat


    http://blogbeginsatforty.blogspot.com/2011/02/february-13-2011.html

    ReplyDelete
  10. IRWAN : Amacam? Yang ni ada 'life'..? Haha!

    ReplyDelete
  11. tuu diaaa....sekali epal atas kepala daa...haha

    saya suka epal hijauuu...

    ReplyDelete
  12. ni nak tembak guna apa?kalau guna panah boleh ke??..errr..saya ni rabun jauh..

    ReplyDelete
  13. ADINDA AMY S : Epal hijau lagi bes dari merah kan? Masam!

    ReplyDelete
  14. PENA M : Kamu suku sakat Robin Hood...?

    ReplyDelete
  15. CIKCERIA : Terima kaseh.... listen... tengok blog kawan angkel ni... Sure kembang hidong angkel 3 hari sekurang-kurangnya...!

    http://kulupsakah.blogspot.com/2011/02/you-are-not-alone-gedek.html

    ReplyDelete
  16. that's definitely your apple bro, not adam's apple.

    ReplyDelete
  17. saya tertengok la entry kat blog kulup sahak tu. cemana ni??? heheheh~

    ReplyDelete
  18. uncle!!

    be careful

    jangan nanti epal hijau
    bertukar jadi merahhhhh


    ngeriiiiiiii


    er,
    uncle takot darah kan??

    kehkehkeh

    boooooo~~

    ReplyDelete
  19. CIKLI : Kah kah kah.. bro! Jom belanja aku Donat Big Apple!

    ReplyDelete
  20. GADIS BUNGA : Bukan Kulup Sahak la, babe...! Kulup Sakah..! Kah kah kah... Kulup Salak tu orang paleng 'kental' dalam dunia, tau!

    ReplyDelete
  21. BONEKA DC : Kalau epal hijau tukar jadi merah.... tu namanya 'Tragedi Buah Epal..'

    Darah... Takoooootttttt!

    ReplyDelete
  22. cool! all pix fresh fr ladang is it?

    ReplyDelete
  23. WIWIT : Oh yes... fresh from the farm... Setakat ni saya cuba sedaya upaya update gambar pada tarikh yang sama.... Welkam!

    ReplyDelete
  24. kalau org tu pakai pistol air saya berani..lalalala..

    ReplyDelete
  25. MAKDARA T : Kalau 'PISTOL-GUD-BYE'...? Ada brannn..?

    ReplyDelete
  26. Salam Yob Gedek, rasanya miss tu sbb angle tak selari. Empuk sangat kusi kat ofis tu Yob?

    ReplyDelete
  27. punyalah life sampai aku life less semalaman...

    ReplyDelete
  28. DEE : Suka tengok filen saspen, tak...?

    ReplyDelete
  29. MOH KEMBARA : Ini lak kerusi yang paleng empok di dalam ini dunia...!

    ReplyDelete
  30. THE REBEL K : Hell Kitchen? :((((

    ReplyDelete
  31. kat mana nak klik like untuk gambar ni...suka gila!

    ReplyDelete
  32. @mizzura

    Klik like? Macam fb la pulak! Klik kat hidong saya...!

    Haha! Oh? Ada tag? Hehehe

    ReplyDelete
  33. @Amalina dan Benda Kecil

    Kalau apple ni atas kepala kamu...

    sure kamu tak gelak!

    huhuhuhu

    ReplyDelete
  34. Haih uncle..belum tido lagi??

    Ehhh...dah ada yer.. apple atas kepala ni. Ingat belum lagi. Apa2 pun terima kasih lah yer. Terbaeekkkk lah uncle. Saya expect ada arrow and bow...sebab takut kalau pistol tu bahaya sangat. Apa2 pun...pejam mata and baca bismillah yer..wish you all the best. *wink wink*

    ReplyDelete