Followers

Tuesday, February 15, 2011

February 15, 2011

My very own shampoo girls at work... (I can save a lot of money on this..!)

** Salam Maulidur Rasul, folks! **

50 comments:

  1. bestnya cuci rambut free..hehe..happy family!!

    salam Maulidur Rasul abg Gedek!

    ReplyDelete
  2. PENA M : Salam Maulidur Rasul, bro...! Saloon rumah nih!

    ReplyDelete
  3. good girls! :)
    salam maulidur rasul.

    ReplyDelete
  4. ROSLAINI S : Haha! Mamang bes! Anis (adik) & Aini (kakak) ni memang my entertainer kat rumah...!

    Terfikir nak train diorang massage pulak...! Good idea?

    ReplyDelete
  5. TUPAIMERAH : Haha! They are the best!

    Salam Maulidur Rasul, babe!

    ReplyDelete
  6. Salam Maulidul Rasul.
    Ahh .. teringat plak nak basuh carpet. Hari libur ...
    Wakakak !!!

    ReplyDelete
  7. WARTAMAYA : Salam Maulidur Rasul, bro!

    Musim hujan di... pikir 2 kali kalau nak cuci karpet...

    Cuci mata takpe...!

    ReplyDelete
  8. I also use this resource to save money (hahaha)!

    ReplyDelete
  9. makcik dah nampak kat situ, mesti bini ko cantik, sebab anak ko cantik manis.jangan ooo jadi syampoo girl, terutama yang unisex saloon, merbahaya.cian dorang makcik nampak dalam keterpaksaan dia menonyoh rambut ko.kwang kwang

    ReplyDelete
  10. gadis berspek tu: muka serupa dgn uncle! :D

    ReplyDelete
  11. and.....


    this pic is different. i like!!

    ReplyDelete
  12. CARLOS R : Hahaha! Good for us! We should train them to wash the car...!

    ReplyDelete
  13. CIK INA MDDC : Diorang ni kerja sbg shampoo girl kat rumah je...!

    Thank you for the compliment 'manis' tu...!

    ReplyDelete
  14. GADISBUNGA : 1) Ha ah... kalau gadis berspek tu simpan misai & janggot, mesti sama, kan?

    2) 'Think Different...'

    ReplyDelete
  15. ada tepuk2 tengkuk tak? best tuh..

    ReplyDelete
  16. KULUPSAKAH : Yang tu diprang belom belajar lagi... Aku teringin 'krruukkk-kraaakkk' tang leher macam kedai mamak tu.... bes!

    ReplyDelete
  17. a ah, bestnya bila ade assistant setiap masa kan?


    salam maulidur rasul kat enchek juga.

    ReplyDelete
  18. Salam Yob Gedek, akak nak check dlm Labor Law jap... Tapi memang lawor ler shampoo girls nih. Ikut muka Mak kot. He heh! Err akak update my blog today!

    ReplyDelete
  19. ARYATI : Setiap masa tu tak la... tapi memang bes!

    Salam maulidur rasul juga!

    ReplyDelete
  20. MOH KEMBARA : Takkan tolong ayah pon nak rujok labor law? Huhuhu....

    Yeay! Moh Kembara Kembali beraksi!

    ReplyDelete
  21. shampoo girls kena pi hairdressing class, next time dah boleh potong rambut kat rumah, laaaaagi jimat!

    ReplyDelete
  22. DELANCRETT L : Haha! Itu idea yang sangat baik... Hair Salon buat duit yang banyak tau..?! Tapi kalau gunting rambot ayah... 'pree' la...!

    ReplyDelete
  23. Salam Maulidur Rasul :)
    Serius je muka tu...haha

    ReplyDelete
  24. SUMANDAK K : Terima kaseh...

    Puas saya kontrol muka serious tu! Tak tahan nak ketawa sebab those girls betol-betol kartun!

    ReplyDelete
  25. bro,
    aku rasa la kan...sebab hari ni maulud Nabi, kedai amoi tutup. jika tidak.....(hang sambong ye...)

    ReplyDelete
  26. CIKLI : Eh? Hang pon tau cerita amoi tu...? Abah Aman dah 'sound' aku dulu....

    Maka sekarang aku insaf...!

    ReplyDelete
  27. as salam gedek..

    uikss...ada pembantu cuci rambut rupanya..hehe

    saya wat blog baru ni sebab blog lama akaun gmailnya tak bole nak akses..so terpakse bikin blog baru..kalo free nanti..dtglaa melawat yee...

    http://kilauancintasangratu2011.blogspot.com

    terima kasih...

    ReplyDelete
  28. MULAN : Correction... Ada 3 cuties kat dalam gambar tersebot.... hehehe!

    ReplyDelete
  29. ADINDA : Meh la datang ke salun kami! Haha!

    Ofkos saya singgah... dah folo pon....!

    ReplyDelete
  30. uncle

    knape anis malu malu kucing?
    hahaha

    kiut ah ur doters

    gempak dan sporting!

    sy sendiri x penah syampu rambut ayah
    atau ayah sy yg x penah berambut pjg?

    :D

    ReplyDelete
  31. BONEKA DC : Anis tu kontrol malu je... cuba in real life... AMPOONNN!

    Rambot uncle ni memang playground diorang... Cekak, Sepit, Perm, Ponytail... you name it... Semua dah!

    Apa nak buat... ibu dia rambot pendek...

    ReplyDelete
  32. saya komen no 34~yay~pakcik sekarang sudah terkenal~

    ReplyDelete
  33. BUJAL X : Begitu kah pada pendapat anda?

    Terima kaseh kepada tuan dan kawan2...!

    ReplyDelete
  34. MAKDARA T : Totally best! Kutu semua clear!

    'Oooppsss..'

    ReplyDelete
  35. hihi. comel nye 2 org tu.

    dorg kene buli ke dpt upah? haha

    ReplyDelete
  36. MYABY : Buli = Buli Balik.... (Laa... macam tajok filim la pulak...?)

    ReplyDelete
  37. can't wait to have my own syampoo girls..

    ReplyDelete
  38. tapi muka cik gedek yang tak tahan tu...


    masih mengekalkan identiti blog dia...


    respek la.

    art..

    ReplyDelete
  39. IRWAN : 1) Haha! You will... you will....!

    2) Gua menahan malu...

    ReplyDelete
  40. angkel..salam maulidur rasul..:)

    comelnye 2 org gadis di belakang itu..:)

    ReplyDelete
  41. CIKCERIA : Salam Maulidur Rasul, juga!.

    Ehem-ehem... ayah dia chomel...

    ReplyDelete
  42. ur daughters? cutenya dorang..ayah dia pun cute gaklah..hahaha..

    ReplyDelete
  43. Salam Yob, diorang ada big doll buat main2, hias rambut...(misai?janggut?)...

    ReplyDelete
  44. DEE : Maka saya teros jatoh pengsan! (Toing)

    ReplyDelete
  45. MOH KEMBARA : Big doll diorang ni baik... selalu kena buli dengan anak

    ReplyDelete