Followers

Monday, February 14, 2011

February 14, 2011

Hmmm... maybe I need to change my hairstyle..?

30 comments:

  1. gedek no needlah, itu cool apa. maybe makcik rasa ko kena buang misai and jangut.hua hua.

    ReplyDelete
  2. HANTU KAK L : Tolong la pikir...! Ha? Haann... Hantuuuu...?

    ReplyDelete
  3. CIK INA MDDC : Shave? Dah cuba! Nampak macam cilakak...! Kena gelak dek isteri je...!

    Tengok ni...

    http://blogbeginsatforty.blogspot.com/2010/05/may-31-2010.html

    ReplyDelete
  4. pakai kacamata,tambah sedikit keserabaian rambut.maka saya gelar pakcik tim 'gedek' burton.boleh?

    ReplyDelete
  5. BUJAL X : Itu idola aku tu...! Kalau tak dapat gedek burton.... gedek bin burton pon takpe...!

    ReplyDelete
  6. saya rindu edward scissorhands~suruh tim burton buat remake versi gelap sikit pakcik~pastu jangan lupa kirim salam~

    ReplyDelete
  7. BUJAL X : Ha ah... betol... Edward tu terlalu komik kan warna dia... semua flat dan pop je...!

    Tak payah kirem salam... hari tu dia yg kirim salam kat kau... dia kata dia suka baca belog engkau...

    Harap maklom!

    ReplyDelete
  8. kene ada ular-ular sikit kat atas rambut tu.

    cool!

    ReplyDelete
  9. GADIS BUNGA : Maksod kamu, Medusa cawangan Jantan...?

    Oh tidakk!

    ReplyDelete
  10. hahaha... ok jugak tuh! rambut yang panjang senang nak di curlykan! :) pastu pakai cekak rambut! eh macam hafiz pulak! :p

    ReplyDelete
  11. CIK INA MDDC : Aman Shah yang 'adik ku pandai menari' tu...? Zaman Disco!

    ReplyDelete
  12. muahaha..lenkali pakai spek hitam gak..

    ReplyDelete
  13. KELLA : Hahaha! Cekak tu ada.... cuma cekak Mickey Mouse la...! Anak punya...! Tak boley bla la pulak...!

    ReplyDelete
  14. DEE : Kalau spek bulat john lennon kena tak...?

    Macam seniman jalanan la pulak!

    ReplyDelete
  15. knp tak amek david arumugam jer? hehe

    ReplyDelete
  16. Hahaha, very creative photography!
    A great week for you my friend!

    ReplyDelete
  17. CHERETA CHENTA : Rambot david tu kalau luruskan, mau sampai laintai! Massseeeyyyyy...!!!

    ReplyDelete
  18. CARLOS R : Haha! Your photography is better than mine...! I'm lovin it, brother! Cheers!

    ReplyDelete
  19. CIKLI : Lu ada 'stock'..? Hahaha!

    ReplyDelete
  20. saya rasa kalau pesen rambut macam david arumugam mmg hot..hehe

    ReplyDelete
  21. PENA M : Bro... aku pilih David Copperfield! Massseeeyyyyy...!!!

    ReplyDelete
  22. ABAH AMAN : Kalau botak = 'Kemah Keming'

    Guano gu?

    ReplyDelete
  23. phewwiittt


    sweet la pulak uncle!



    HAHA


    langsung hilang rocker's look

    yaw.

    ReplyDelete
  24. BONEKA DC : Rock tu dudok daam jiwa...! Eceh!

    ReplyDelete