Followers

Sunday, February 13, 2011

February 13, 2011

Guest #25

Happy birthday Annisa! I love you! (Please click HERE to get to know her better.)
Thank you KULUP SAKAH & SHAM for being such a wonderful friend and, oh... the food was great!

26 comments:

  1. Happy birthday Annisa! Semoha Allah kurniakan kebahagiaan buat Annisa dan family :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday Annisa!! ~hugs~

    she is gojes! sama zodiak dgn GB ni! :D

    ReplyDelete
  3. salam pagi bro,
    wish i was there. happy birthday dari ambo di tepian laut china selatang.

    ReplyDelete
  4. Makcik tahu kenapa wajah ko ada sedikit kegembiraan, sebab ada orang belanja ko makan kan. Kawan ye?tu anak dia ke?Blog tu cam lama dah dengar?sorrylah soalan panjang sikit.

    ReplyDelete
  5. DELANCRETT : Aminnnn... memang kebahagian milik mereka....

    ReplyDelete
  6. GADISBUNGA : Annisa memang suka di 'hugs'...!

    ReplyDelete
  7. CIKLI : Tu la mung... member ramai tu... gelak macam lupa dunia....!

    ReplyDelete
  8. CIK INA MDDC : Kegembiraan tu sebab Annisa dudok kat sebelah!

    Annisa tu anak Kulup Sakah. Kawan yang paling 'kental' aku pernah kenal...! Aku rasa kalau bukak kamus dan cari makna perkataan KENTAL : Mesti maksod dia 'Kulup Salah...!

    Sori jawapan panjang sikit...!

    ReplyDelete
  9. selamat hari ulangtahun annisa!

    didoakan semua yg baik baik
    amin

    :)

    ...

    uncle,
    pegi birthday party pun pakai black?
    mmg rock la uncle ni!

    ReplyDelete
  10. BONEKA DC : Aminnn...! Jangan lupa tengok belog Anissa, ye?

    Uncle ni kan M.I.B.

    Teros nyanyi lagu Will Smith ~ Men In Black!

    ReplyDelete
  11. ADINDA AMY S : Thank you... Anissa mesti suka.. Happy sunday, babe!

    ReplyDelete
  12. wow.. annisa suka, mamanya pun suka.. glamourlah annisa lepas ni sbb dah masuk blog uncle gedek..... uncle gedek dan untie leena memang best..

    ReplyDelete
  13. selamat ulangtahun Anissa..sejuta salut utk kulupsakah dan kak Sham..

    ReplyDelete
  14. AKUOKU : Muah! Muah! Muah! Muah! Muah! Muah! Muah! Muah! Muah! Muah! Muah! Muah! Muah! Muah! Muah! Muah! Muah! Muah! Dari uncle & untie... Untok kakak & adik! I lap u!

    ReplyDelete
  15. sampaikan salam buat Annisa. Selamat ulangtahun. :)

    ReplyDelete
  16. Selamat hari Lahir Nisa!!!!

    Kenapa cik gedek tak ambik gambar bro Kulup sekali?

    baru ada emo dalam entry2 tuan yang lifeless ni..(sori)

    ReplyDelete
  17. IRWAN : lifeless? Kah kah kah....! Ok bro, kita negara demokrasi...!

    ReplyDelete
  18. Salam Yob Gedek, Selamay Hari Jadi Aniss!

    ReplyDelete
  19. MOH KEMBARA : Annisa sure suka!

    ReplyDelete
  20. eppy besday anissa..

    sama ngan akak la adik..besday kite..:)

    ReplyDelete
  21. CIKCERIA : La ye ke? Banyak dapat prezen...?

    ReplyDelete